Lapset ja perheet

Nuori tyttö lukee virsikirjaa kahvipöydän äärellä.

Toiminta on ollut tauolla korona-tilanteesta johtuen.
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö) ja YouTube-kanavaltamme löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, joka on mahdollista toteuttaa. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Tervetuloa mukaan Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetoimintaan! Aloita valitsemalla (näkymästä riippuen) vasemmalla tai yllä olevasta linkkilistasta itseäsi kiinnostavaa toimintaa vastaava osio.

Näiltä sivuilta löydät tietoja alle kouluikäisten ja perheiden toiminnasta. Kouluikäisille lapsille suunnatun toiminnan sivun löydät tästä linkistä.

Facebook-sivullamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö)  julkaisemme ajankohtaista tietoa toiminnasta, joka on mahdollista toteuttaa korona-aikanakin. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.