Lapset ja perheet

Tervetuloa mukaan Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetoimintaan! Aloita valitsemalla (näkymästä riippuen) vasemmalla tai yllä olevasta linkkilistasta itseäsi kiinnostavaa toimintaa vastaava osio.

Näiltä sivuilta löydät tietoja alle kouluikäisten ja perheiden toiminnasta. Kouluikäisille lapsille suunnatun toiminnan sivun löydät tästä linkistä.

Huomoitavaa!

Toiminta on tauolla toistaiseksi koronaepidemian vuoksi.

Facebook-sivullamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö) julkaistaan joka keskiviikko lastenohjaajien suunnittelema ja valmistama hartaus sekä perjantaisin askarteluvinkki. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, joka on mahdollista toteuttaa. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Katso lapsi- ja perhetoiminnan kevään 2020 esite tästä linkistä.