Lapset ja perheet

Nuori tyttö lukee virsikirjaa kahvipöydän äärellä.

Tervetuloa mukaan Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetoimintaan! Aloita valitsemalla (näkymästä riippuen) vasemmalla tai yllä olevasta linkkilistasta itseäsi kiinnostavaa toimintaa vastaava osio.

Näiltä sivuilta löydät tietoja alle kouluikäisten ja perheiden toiminnasta.
Kouluikäisille lapsille suunnatun toiminnan sivun löydät tästä linkistä.

Facebook-sivullamme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus)  julkaisemme ajankohtaista tietoa toiminnasta, joka on mahdollista toteuttaa korona-aikanakin. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus) ja YouTube-kanavaltamme löydät julkaistuja hartauksia, musahetkiä yms. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Sastamalan seurakunta Kiikoinen