Seurakunnan musatoiminta


Toiminta on ollut tauolla korona-tilanteesta johtuen.
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö) ja YouTubesta löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, joka on mahdollista toteuttaa. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Sastamalan seurakunnassa on pienten lasten perheille tarjolla Vammalan seurakuntatalossa kokoontuva Lukkarimuskari 3-5 -vuotiaille lapsille sekä perhemuskari.

 Lisätiedot: Piia Vuori 050 314 9069

 

Lukkarimuskari

Lukkarimuskari on 3-5-vuotiaille lapsille tarkoitettua musiikkitoimintaa. Ryhmässä soitetaan, lauletaan, lorutellaan, rytmitellään, liikutaan, piirretään ja toimitaan monella muulla keinoin musiikin tahdissa ja Taivaan Isän lähellä.

Lukkarimuskari kokoontuu tiistaisin klo 13-14 Vammalan seurakuntatalon lastenkamarissa.

Ilmoittautuminen lukkarimuskariin päiväkerhojen ilmoittautumislomakkeella.

Ohjaajina toimii lapsi- ja perhetyönohjaaja Piia Vuori sekä lastenohjaaja Wassana Kaihlamäki. Kerran kuussa lukkarimuskarissa ohjaajana myös kanttori. 

Lisätiedot Piialta p. 050-3149 069

 

Perhemuskari

Perhemuskari on muskari aikuiselle ja lapsille ikään katsomatta.  Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa lauletaan, leikitään ja soitetaan yhdessä kanttorin kanssa. Ohjaajana Piia Vuori ja kanttori Helena Bäckman. Perhemuskari kokoontuu joka torstai klo 10-11 Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa. Lisätietoja Piia Vuorelta p. 050-3149069.

Tervetuloa!

YouTube-video