Seurakunnan musatoiminta


Lastenohjaaja esittelee lattialla istuvalle vauvalle nallepehmolelua.

 

Lastenohjaajat, vanhemmat ja vauvat viettävät yhdessä Vauvamuskaria Tyrvään kirkossa.

 

Perheille on tarjolla Vammalan perhekerhossa kerran kuukaudessa järjestettävä Perheiden musahetki.

Perheiden musahetki on perhekerhon yhteydessä, kerran kuukaudessa järjestettävä musiikillinen kohtaaminen. Kohtaamispaikka Vintin perhekerhossa lauletaan, leikitään ja soitetaan yhdessä ohjaajien kanssa. Ohjaajana toimii Piia Vuori yhdessä lastenohjaajien kanssa.

Perheiden musahetki kokoontuu pääkirjaston yläkerrassa, Kohtaamispaikka Vintissä (käynti sivuovesta):
perjantaisin:
*8.9.    *6.10.    *3.11.   

Lisätiedot: Piia Vuori 050 3149069

 

Musakerho 3-5- vuotiaille lapsille

Itsenäisen kerhon tapaan kokoontuva musakerho kokoontuu tiistaisin klo 13-14.30 pääkirjaston Kohtamispaikka Vintissä. Kerhoon ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella, klikkaa tästä!
 

Vauvamuskari (ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin)

Vauvamuskari on tarkoitettu vain vauvoille (1-12kk) ja heidän vanhemmilleen. Muskarissa körötellään, keinutellaan, soitellaan ja laulellaan, antaen pienille myös mahdollisuus ihmettelyyn. Vauvamuskari kokoontuu toisinaan ja toiveiden mukaan, ilmoittelemme ajankohdista myöhemmin.

 

​​​​​​Ota seurantaan Facebook-sivumme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus)Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja YouTube-kanavammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Sosiaalisen median kanavilla julkaisemme ajantasaista tietoa toiminnastamme ja mahdollisista tempauksista, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

YouTube-video