Seurakunnan musatoiminta

Lastenohjaaja esittelee lattialla istuvalle vauvalle nallepehmolelua.

Toiminta on ollut tauolla korona-tilanteesta johtuen.
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö) ja YouTube-kanavaltamme löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, joka on mahdollista toteuttaa. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Lastenohjaajat, vanhemmat ja vauvat viettävät yhdessä Vauvamuskaria Tyrvään kirkossa.

Sastamalan seurakunnassa on pienten lasten perheille tarjolla Vammalan seurakuntatalossa kokoontuva Lukkarimuskari 3-5 -vuotiaille lapsille sekä perhemuskari.

Lukkarimuskari

Lukkarimuskari on 3-5-vuotiaille lapsille tarkoitettua musiikkitoimintaa. Ryhmässä soitetaan, lauletaan, lorutellaan, rytmitellään, liikutaan, piirretään ja toimitaan monella muulla keinoin musiikin tahdissa ja Taivaan Isän lähellä.

Lukkarimuskari ei kokoonnu kaudella 2020-21.

Ilmoittautuminen lukkarimuskariin päiväkerhojen ilmoittautumislomakkeella.

Perhemuskari

Perhemuskari on muskari aikuiselle ja lapsille ikään katsomatta.  Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa lauletaan, leikitään ja soitetaan yhdessä kanttorin kanssa. Ohjaajana kanttori Helena Bäckman yhdessä lastenohjaajan kanssa. Perhemuskari kokoontuu joka torstai klo 10-10.45 Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa. Lisätietoja Outi-Tuulia Haavistolta p. 050-3149061.

Tervetuloa!