Seurakunnan musatoiminta

Lastenohjaaja esittelee lattialla istuvalle vauvalle nallepehmolelua.

Lastenohjaajat, vanhemmat ja vauvat viettävät yhdessä Vauvamuskaria Tyrvään kirkossa.

Pienten lasten perheille on tarjolla Vammalan seurakuntatalossa kokoontuvia muskareita, joissa ohjaajina toimivat kanttori ja lastenohjaaja.

Perhemuskari

Perhemuskari on muskari aikuiselle ja lapsille ikään katsomatta.  Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa lauletaan, leikitään ja soitetaan yhdessä ohjaajien kanssa. Ohjaajina toimivat kanttori Helena Bäckman yhdessä lastenohjaajan kanssa. Perhemuskari kokoontuu viikoittain Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa.
Lisätiedot: Anneli Mäki-Laurila p. 050-3149068.

Vauvamuskari

​Vauvamuskari on tarkoitettu vain vauvoille (1-12kk) ja heidän vanhemmilleen. Muskarissa körötellään, keinutellaan, soitellaan ja laulellaan, antaen pienille myös mahdollisuus ihmettelyyn. Vauvamuskari kokoontuu toisinaan ja toiveiden mukaan, ilmoittelemme ajankohdista myöhemmin.
Vauvan kasvaessa harrastusta voi jatkaa perhemuskarissa samojen ohjaajien kanssa!

Musakerho

Musakerho on 3-5-vuotiaille lapsille tarkoitettua musiikkitoimintaa. Ryhmässä soitetaan, lauletaan, lorutellaan, rytmitellään, liikutaan, piirretään ja toimitaan monella muulla keinoin musiikin tahdissa ja Taivaan Isän lähellä.

Ilmoittautuminen musakerhoon päiväkerhojen ilmoittautumislomakkeella.

Tervetuloa!

​​​​​​Huomioitavaa!!
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus)Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä yms. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.