Seurakunnan musatoiminta

Lastenohjaaja esittelee lattialla istuvalle vauvalle nallepehmolelua.

Huomioitavaa!!
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö)Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Lastenohjaajat, vanhemmat ja vauvat viettävät yhdessä Vauvamuskaria Tyrvään kirkossa.

Pienten lasten perheille on tarjolla Vammalan seurakuntatalossa kokoontuvia muskareita, joissa ohjaajina toimivat kanttori ja lastenohjaaja.

Huom!
​​​​​​​Seuraamme koronatartuntatilannetta ja muuttuvia suosituksia päivittäin.

MUSKARIT ON PERUTTU TOISTAISEKSI!
Tiedote päivitetty 4.1.2021

Perhemuskari

Perhemuskari on muskari aikuiselle ja lapsille ikään katsomatta.  Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa lauletaan, leikitään ja soitetaan yhdessä kanttorin kanssa. Ohjaajana toimii kanttori Helena Bäckman yhdessä lastenohjaajan kanssa. Perhemuskari kokoontuu joka torstai klo 10-10.45 Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa.
Lisätiedot: Anneli Mäki-Laurila p. 050-3149068.

Vauvamuskari

​Vauvamuskari on tarkoitettu vain vauvoille (1-12kk) ja heidän vanhemmilleen. Muskarissa körötellään, keinutellaan, soitellaan ja laulellaan, antaen pienille myös mahdollisuus ihmettelyyn. Vauvamuskari kokoontuu keväällä 2021, ilmoittelemme ajankohdasta myöhemmin.
​​​​​​​Vauvan kasvaessa harrastusta voi jatkaa perhemuskarissa, joka kokoontuu torstaisin.

Lukkarimuskari

Lukkarimuskari ei kokoonnu kaudella 2020-21.​​​​​​​

Lukkarimuskari on 3-5-vuotiaille lapsille tarkoitettua musiikkitoimintaa. Ryhmässä soitetaan, lauletaan, lorutellaan, rytmitellään, liikutaan, piirretään ja toimitaan monella muulla keinoin musiikin tahdissa ja Taivaan Isän lähellä.

Ilmoittautuminen lukkarimuskariin päiväkerhojen ilmoittautumislomakkeella.

Tervetuloa!

​​​​​​