Seurakunnan musatoiminta

Lastenohjaaja esittelee lattialla istuvalle vauvalle nallepehmolelua.

Lastenohjaajat, vanhemmat ja vauvat viettävät yhdessä Vauvamuskaria Tyrvään kirkossa.

Pienten lasten perheille on tarjolla Vammalan seurakuntatalossa kokoontuva Perhemuskari, jossa ohjaajina toimivat kanttori ja lastenohjaaja.

Perhemuskari

Perhemuskari on muskari aikuiselle ja lapsille ikään katsomatta.  Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa lauletaan, leikitään ja soitetaan yhdessä ohjaajien kanssa. Ohjaajina toimivat kanttori Helena Bäckman yhdessä lastenohjaajan kanssa.

Perhemuskari kokoontuu projektiluontoisena ajalla 30.9.-11.11. klo 10-10.45. Perhemuskari pidetään Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa, jonne on käynti pääovista.

Pyydämme ilmoittautumista Perhemuskariin. Viesti, jossa on osallistujien nimet, riittää! Ilmoittautuminen alla olevaan numeroon.

Lisätiedot: Anneli Mäki-Laurila p. 050-3149068.

Vauvamiitti

Uutena toimintana aloitamme Vauvamiitin, joka kokoontuu Vammalan seurakuntatalon Juhlasalissa neljä kertaa:
torstaisin 16.9., 23.9., 18.11. ja 25.11. klo 10-11.

Vauvamiitti on tarkoitettu pääasiassa odottaville äideille, sekä ensiäideille ja heidän vauvoilleen. Vauvamiitissä tutustutaan toisiin, samassa elämäntilanteessa oleviin, äiteihin ja saadaan vertaistukea.

Kahvipannu on kuumana 10-10.30, jonka aikana on tutustumista ja yhteistä keskustelua. 10.30 alkaa musahetki, jonka lopuksi on lyhyt hartaushetki. Jos vauvalla on nukkumisaika juuri miitin aikaan, niin vaunuille löytyy suojaisa paikka ihan ikkunan alta.
Tervetuloa mukaan!

Vauvamuskari

​Vauvamuskari on tarkoitettu vain vauvoille (1-12kk) ja heidän vanhemmilleen. Muskarissa körötellään, keinutellaan, soitellaan ja laulellaan, antaen pienille myös mahdollisuus ihmettelyyn. Vauvamuskari kokoontuu toisinaan ja toiveiden mukaan, ilmoittelemme ajankohdista myöhemmin.
Vauvan kasvaessa harrastusta voi jatkaa perhemuskarissa samojen ohjaajien kanssa!

Musakerho

Musakerho on 3-5-vuotiaille lapsille tarkoitettua musiikkitoimintaa. Ryhmässä soitetaan, lauletaan, lorutellaan, rytmitellään, liikutaan, piirretään ja toimitaan monella muulla keinoin musiikin tahdissa ja Taivaan Isän lähellä.

Musakerho ei kokoonnu syysloman jälkeen vuonna 2021.

(Ilmoittautuminen musakerhoon päiväkerhojen ilmoittautumislomakkeella.)

Tervetuloa!

​​​​​​Huomioitavaa!!
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus)Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä yms. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.