SÄÄNNÖLLINEN TOIMINTA KARKUN KAPPELISEURAKUNNASSA, huom. jotkut toiminnot talvikautena.

Karkun kamari, Karkun srk.talo, joka ma klo 12- 14.15. Ruokailun omavastuu 3e.

Karkun srk.talolla ruokajako, parillisen viikon ma klo 14.30 Lakkonen.

Heinoon diakoniapiiri, 1krt/kk, kts. kirkolliset. Vuoden ympäri toimiva

Karkun kirkkokuoro, kanttori Elisa Hietikko. Vuoden ympäri toimiva.

Rukousilta, Prayer meeting in Finnish and in English, kuukauden ens. ma klo 19-20, Ilona Lakkonen. Vuoden ympäri toimiva.

Karkun kaakis srk.talolla, ti klo 14.30-16, Helminen.

Karkun  avoin kerho srk.talolla, pe klo 9-11.30, Helminen

Salokunnan avoin kerho, Salokunnan kirkolla ti klo 9 - 11.30, Helminen.

Torstaiturinat Salokunnan kirkolla, kuukauden ens. to klo 13-14.30, ruokailun omavastuu 3e.

Salokunnassa  raamattupiiri, kuukauden 2. to, klo 13-14.30.

TAMMIKUU 2023

ma 2.1. Rukousilta, Prayer meeting in Finnish and in English, klo 19, srk.talo

Eloa Salokuntaan - palaveri Salokunnan kirkolla klo 10.

to 5.1. Salokunnan Torstaiturinat klo 13, ruokailun omavastuu 3e.

su 8.1. Karkun  messu klo 13

Eloa Salokuntaan-ryhmän tilaisuus Salokunnan kirkossa klo 18. Hiljaisuuden ilta, Laura-Kati ja Jouni Juntunen. Lassi Ketola musiikissa.

to 12.1. Salokunnan raamattupiiri klo 13, aiheena keskustellen 2.Kor.:9-10.

ma 16.1. Salokunnan rukouspiiri klo 13.

ti 17.1. Heinoon diakoniapiiri Aarikkarannassa, Kuntolantie 20. Kutsujina Karkun kappelineuvosto ja Ulla-Maija Reinilä.

su 22.1. Karkun messu klo 10. Keskustelusaarnassa mukana Anu-papin kanssa myllymaalainen, näyttelemistä harrastava ja ehkä tämän sunnuntain jälkeen kiertävänä saarnamiehenä toimiva, Jarkko Mäkipää. Usko tai älä, mutta tämä villapaitojakin kutova Jarkko on sanavalmis saarnaaja. Tule kuulemaan. Tervetuloa.

su 29.1. Salokunnan messu klo 13

ma 30.1. Rukouspiiri Salokunnan kirkolla klo 13.

HELMIKUU

to 2.2 Salokunnan Torstaiturinat klo 13. Mukana Tuuli-kanttori. Ruokailun omavastuu 3e.

su 5.2. Karkun ehtoollishartaus eli pikkumessu klo 13

ma 6.2 Palvialan, Hornion ja Aluskylän kinkerit Karkun kamarilla klo 12-14. Vanhanaikaiseen tapaan syödään aluksi yhdessä. Ruokailun omavastuu 3e.

Rukousilta, Prayer meeting in Finnish and in English, klo 19 srk.talo

ti 7.2. Heinoon diakoniapiiri klo 13 Tellervo Suomisen kotona, Ursuntie 27.

Kärppälän, Korkeanojan, Jokipohjan ja Piimäsjärven kinkerit Sirpa ja Matti Koivumäki, Masontie 79, klo 18.

to 9.2. Salokunnan raamattupiiri klo 13, aiheena keskustellen 2. Kor.: 11-13.

su 12.2. Eloa Salokuntaan-ryhmän tilaisuus, Veteraaniveljet Päivi Vuoriston johdolla.

ma 13.2. Rukouspiiri Salokunnassa, Marja-Leena Tolvila, Vahakivenkuja 4.

su 19.2. Karkun sanajumalanpalvelus klo 10

ke 22.2. Kutalan, Koivun kinkerit Kutalan seurantalolla, Kutalantie 859, kutsujina Marja-Leena ja Markku Tolvila, klo 18.

pe 24.2. Heinoon, Suotaalan ja Mäenkylän kinkerit Jassalantie 121, kutsujina Irmeli ja Lassi Ketola, klo 18.30. Gospel Pasuuna mukana musiikissa.

su 26.2. Salokunnan messu klo 13, neulekirkko, mukana Sastamalan Taitokeskuksesta taitavia kutojia ja kantapäätäkin opetetaan kutomaan. Messussa saa kutoa tai neuloa ja pappikin pitää messun villasukkasillaan.

MAALISKUU

ke 1.3. Salonsaaren kinkerit, kutsujina Marja-Leena Kolehmainen ja Markku Arve, Uuramontie 12, klo 18.

to 2.3. Salokunnan Torstaiturinat klo 13 ​​.  Mukana Anu-pappi. Ruokailun omavastuu 3e.

su 5.3. Karkun ehtoollishartaus eli pikkumessu Hiljaisuuden messun lauluin, mukana Karkun  ja Kiikoisten kirkkokuorot.

ma 6.3. Rukousilta, Prayer meeting in Finnish and in English, klo 19 srk.talo

ti 7.3. Kristilliset Eläkeläiset kutsuvat kaikkia tilaisuuteen Kun saisin, mitä sanelen. Esiintymässä Ikaalisten kalevalaiset naiset.

ti 7.3. Nohkuan, Kiuralan ja Tyrisevän kinkerit, kutsujina Sinikka ja Tapani Taipale, Puljusnokantie 83, klo 18.

to 9.3. Salokunnan raamattupiiri.

su 12.3. Eloa Salokuntaan-ryhmän tilaisuus. Marjo Kotilahti musisoi.

su 19.3. Karkun messu, Karkun uusien luottamushenkilöiden siunaaminen luottamustehtäviin, klo 10

su 26.3. Salokunnan messu klo 13.

Maalausilta Raamatun tekstein Salokunnan kirkolla klo 17. Laura-Kati Juntunen ja Jouni Juntunen.

HUHTIKUU

su 2.4. Karkun ehtoollishartaus eli pikkumessu klo 13

ma 3.4. Pääsiäisen ajan laulut Karkun kirkossa klo 18. Mukana Karkun  ja Kiikoisten kirkkokuorot.

Rukousilta, Prayer meeting in Finnish and in English, klo 19 srk.talo

to 6.4. Salokunnan kirkossa kiirastorstain messu klo 20

pe 7.4. Karkun vaellusmessu klo 18-19 Karkun kirkon ympäri, vapaaehtoisten toteuttamana ja vaellus päätyy kirkkoon ehtoolliselle ja loppuvirteen. Voit lähteä kulkemaan messua klo 18 ja 19 välillä.

su 9.4. Salokunnan pääsiäismessu klo 13. Saat yllätyksen!

to 13.4. Salokunnan raamattupiiri.

su 23.4. Karkun messu, nallekirkko klo 13

Karkku Kiikoinen Sastamalan seurakunta