Tervetuloa Keikyän kappeliseurakunnan sivuille!

Tässä yleistä tietoa Keikyän kappeliseurakunnan toiminnasta.

Jumalanpalvelukset ovat pääsääntöisesti joka toinen sunnuntai klo 10 ja joka toinen klo 13.   Jumalanpalvelukset ovat vuoden alusta palmusunnuntaihin asti seurakuntatalolla ja kiirastorstaista lähtien Keikyän kirkossa.

Kappeliseura / Lauluilta on lähtökohtaisesti joka toinen torstai klo 18 seurakuntatalolla. Kesällä lauluillat ovat kodeissa tai ulkoilmatilaisuuksina eri paikoissa.

Virren Viejät jalkautuvat koteihin 2-3 laulajan ryhmissä noin puoleksi tunniksi kerran kuukaudessa maanantaina klo 12 alkaen. Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti niille, joiden on vaikea päästä seurakunnan tilaisuuksiin. Pyynnöt etukäteen diakoni Marja Ritaselle, puh. 050 314 9047.

Arkilounas on kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 12 seurakuntatalolla. Vapaaehtoinen ruokamaksu, seuraavan kerran 24.11.

Ruokajakelu Keikyän diakoniatoimistolla joka toinen torstai klo 9-10.30..

Torstaina 21.4. klo 18 Yhdessä Raamattuun -maallikkojen raamattupiiri  seurakuntatalolla.

Vappuaattona 30.4. klo 15-16 kotisiman ja tuoreiden munkkien käteismyynti lähetystyön hyväksi Keikyän seurakuntatalolla.

Klo 16 Vapun vastaanottajaiset seurakuntatalossa. Musiikista vastaavat Aggabee, Mervi ja Riikka Marku, Iltapäiväkuoro ja Päivi Vuoristo. Iltahartauden pitää lähetystyöstä vastaava pastori Anne Heikkinen.

Sunnuntaina 7.5. klo 10 messu kirkossa, Pihlajamaa ja Vuoristo.

Kappalainen
Keikyä Kiikka Sastamalan seurakunta