Tervetuloa Keikyän kappeliseurakunnan sivuille!

Tässä yleistä tietoa Keikyän kappeliseurakunnan toiminnasta.

Jumalanpalvelukset ovat pääsääntöisesti joka toinen sunnuntai klo 10 ja joka toinen klo 13.   Jumalanpalvelukset ovat vuoden alusta palmusunnuntaihin asti seurakuntatalolla ja kiirastorstaista lähtien Keikyän kirkossa.

Kappeliseura / Lauluilta on lähtökohtaisesti joka toinen torstai klo 18 seurakuntatalolla. Kesällä lauluillat ovat kodeissa tai ulkoilmatilaisuuksina eri paikoissa.

Virren Viejät jalkautuvat koteihin 2-3 laulajan ryhmissä noin puoleksi tunniksi kerran kuukaudessa maanantaina klo 12 alkaen. Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti niille, joiden on vaikea päästä seurakunnan tilaisuuksiin. Pyynnöt etukäteen diakoni Marja Ritaselle, puh. 050 314 9047.

Arkilounas on kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 12 seurakuntatalolla. Vapaaehtoinen ruokamaksu, seuraavan kerran 24.11.

Ruokajakelu Keikyän diakoniatoimistolla joka toinen torstai klo 9-10.30..

Yhdessä Raamattuun -maallikkojen raamattupiiri joka toinen torstai klo 18  seurakuntatalolla.

Jouluajan tapahtumia (Avin uusimpien ohjeistusten mukaisesti pyrimme noudattamaan tarkkaa koronaturvallisuutta.)

La 27.11. klo 16 Keikyän sotaveteraanit ry:n jäjrjestämä konsertti, jossa esiintyvät Petri Kiiski, Jukka Keskitalo, Aggape-lauluyhtye ja Veteraaniveljet. Vapaa pääsy, ohjelman hinta 10 €, tuotolla tuetaan veteraaneja, heidän puolisoitaan ja veteraanien leskiä.

Su 28.11. klo 13 ensimmäisen adventtisunnuntain messu. Elina Kiili, Päivi Vuoristo ja Veteraaniveljet.

Ma 6.12. klo 10 itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus ja kunniakäynnit sotiemme muistomerkeillä.

Ma 6.12. klo 16 partiolaisten kulkue lähtee seurakuntatalolta ja saapuu noin klo 16.20 kirkolle sytyttämään kynttilän jokaiselle sankarihaudalle. Hartauden pitää Jouni Pihlajamaa.

Ke 8.12. klo 19 kamarikuoro Trillin konsertti kirkossa. Vapaa pääsy, ohjelmamaksu.

To  9.12. klo 18 joululaulujen ilta seurakuntatalolla kappeliseurassa.

Su 12.12. klo 12 Eläkeliiton puurojuhla seurakuntatalossa.

Su 19.12. klo 18 Kauneimmat joululaulut-yhteislauluilta kirkossa. Osallistujilta edellytetään koronapassia.

Pe 24.12. klo 14  aattohartaus kirkossa. Jouni Pihlajamaa, Päivi Vuoristo ja Iltapäiväkuoro.

To 30.12. klo 18 Yhdessä Raamattuun -maallikkojen raamattupiiri seurakuntatalossa, alustaa Pentti Rantanen.

Kappalainen
Keikyä Kiikka Sastamalan seurakunta

Kiikan Kappeli, Keikyän kappeli, Julistus

Seurakuntamestari (Keikyä ja Kiikka)