HILJAINEN RETRIITTIPÄIVÄ

Helatorstaina 26.5.2022 klo 13 Salmin leirikeskuksessa Suodenniemellä. Retriittipäivä päättyy ehtoolliskirkkoon Suodenniemen kirkossa 18.

Kaipaatko pientä lepohetkeä keväisen luonnon keskellä? Tule hiljaisuuden retriittipäivään helatorstaina tunnelmalliseen Salmin leirikeskukseen.

Iltapäivän aikana saat pienen katsauksen siihen, minkälaista hiljaisuuden retriiteissä on. Jos sinua on joskus kiinnostanut retriitti, mutta et ole vielä uskaltautunut, ehtinyt tai jaksanut lähteä mukaan, nyt sinulla on mahdollisuus osallistua iltapäivän kestävään ihanaan hiljaiseen retriittipäivään. Ohjelmassa on hiljaisia hetkiä, pientä levollista toimintaa sekä hartaus.

Retriittipäivä päättyy ehtoolliskirkkoon läheisessä Suodenniemen kirkossa. Ehtoolliskirkko alkaa klo 18.

Retriittipäivän ohjaavat pastori Tarja Kopalainen, Laura-Kati ja Jouni Juntunen.

Hinta 10€, sisältää ohjelman, ruokaisan välipalan ja kahvit. Osallistumismaksu maksetaan käteisellä paikan päällä.

Ilmoittautumiset 20.5. mennessä kirkkoherranvirastoon p. 03 521 9090. Ilmoita myös erityisruokavaliot.

Lisätiedot retriittipäivästä: Laura-Kati Juntunen laura-kati.juntunen@kolumbus.fi tai p. 045 122 6992

Salmin leirikeskus, Salmentie 44, 38510 Sastamala (Suodenniemi)