Muuta kivaa lapsiperheille!

•  3.10.
  • ​​​​​​​ 7.11.
  •  ​​​​​​​5.12.

Kerhomaiseen lapsiparkkikokoontumiseen mahtuu maksimissaan 20 3-7-vuotiasta lasta. Ilmoittautuminen saman viikon torstaihin mennessä Outi-Tuulia Haavistolle p.050-3149061

Syksyn Pihailu-illat:

• ke 16.9. klo 18-19 Vinkki (Ahertajankatu)

• to 8.10. klo 18-19 Kilipuisto (Vohlakuja 6)

• ti 3.11. klo 18-19 Pappilanpuisto (Johannes Bäckin katu 5)

Arkiehtoo:

Vammalan seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 16-18.30 kokoonnutaan alkuillan viettoon ikään katsomatta.
Ruokailu on klo 16-17.30 ja ruoan hinta on 3e/hlö tai 7e/perhe.
​​​​​​​Arkiehtoo kerää parhaimmillaan sukupolvia toistensa seuraan ja ohjelmaa on lasten leikistä vanhemman väen turinointiin. Noin kerran kuussa keräännymme illan päätteksi Arkiperhemessuun, muuten ohjelmaa on vaihtelevasti laidasta laitaan!
Tervetuloa piipahtamaan tai pitemmän kaavan mukaan viihtymään!

Huomioitavaa!!​​​​​​​
​​​​​​​Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö) ja YouTube-kanavaltamme löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Lasten askartelujen jälkiä: Perunaukko, maaleja kipoissa, perunaleimasin ja maalauksia.