Muuta kivaa lapsiperheille!

 

Lapsiparkit lauantaisin klo 9.30-12.00 pääkirjaston Kohtaamispaikka Vintissä (Sillankorvankatu 1)

  • 23.9.

  • 14.10.

  • 18.11.

  • 9.12.

Lapsiparkki Lastenlauantai on kerhomainen kokoontuminen lapsille, jota ohjaavat koulutetut lastenohjaajamme. Lapsiparkkiin tulevalla lapsella tulee olla mukanaan kerhotossut tai jarrusukat ja pienet, maistuvat eväät (myös juomista). Lapsiparkissa askarrellaan, leikitään, sekä myös hiljennytään kertomuksen äärelle. Ohjelma vaihtelee ohjaajista riippuen.
Lapsiparkki on tarkoitettu lapsille, jotka jo osaavat jäädä kerhoon reippaasti ilman huoltajaa. Lapsiparkki toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään viisi 3-6-vuotiasta lasta.

Lapsiparkkiin on ilmoittautuminen lomakkeen kautta! Ilmoittautumiseen klikkaamalla tästä!

Lisätiedot:
Anneli Mäki-Laurila p. 050 3149068
Piia Vuori p. 050 3149069

 

Vauvanpäivän Houhajärven Leirimajalla pe 29.9.2023 

Valtakunnallista Vauvanpäivää vietetään perinteisesti syyskuussa.
Tänä vuonna järjestämme Vauvanpäivän Vauvajaiset Houhajärven Leirimajan yläpirtillä klo 13.30-15.

Vauvajaisissa pääset kohtaamaan samassa elämänvaiheessa olevia perheitä ja saat parhaimmillaan solmittua kestäviä ystävyyssuhteita!
Lisäksi ohjaajat ovat järjestäneet paikalle pientä ohjelmaa, mm. musahetki, jalan-/kädenjäljen painatus ja hartaushetki - sekä tietenkin kahvihetki.

Vauvajaisiin on ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta.
Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu Vauvajaisiin klikkaamalla tästä!

 

Pihailut

Pihailut ovat perheen leikkipuistohetkiä, ohjaajien johdolla. Yhdessä voidaan leikkiä, tutkia, laulaa tai vaikka vain höpötellä -lasten hoitaessa leikkimisen! 
Parhaimmillaan Pihailut keräävät perheitä yhteiseen ulkoiluun ja näin tapaamiset voivat poikivat myös uusia tuttavuuksia ja leikkitreffejä lisää. Tapaamisia on ympäri Sastamalaa, jotta mahdollisimman moni pääsee helposti mukaan. 

Ilmoittelemme ajankohdat myöhemmin.

 

Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus)Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät ajantasaisia tietoa toiminnastamme. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

 

 

 

Lasten askartelujen jälkiä: Perunaukko, maaleja kipoissa, perunaleimasin ja maalauksia.