Isot ja pienet perhekirkkoon tai -messuun

Perhekirkoissa lapsillekin on tarjolla tehtävää ja mietittävää.

Sanan ohella perhekirkossa on tarjolla joskus esimerkiksi rusinoita.

Tervetuloa perhekirkkoon!

Toiminta on ollut tauolla korona-tilanteesta johtuen.
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö) ja YouTubesta löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, joka on mahdollista toteuttaa. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Perhekirkot ovat tarkoitettu koko perheen kirkoiksi, mutta tilaisuuksien suunnittelussa on ajateltu lähinnä perheen pienimpiä. Perhekirkossa lauletaan usein lasten virsikirjan lauluja, leikitään ja saatetaan vaikkapa soittaa rytmisoittimilla. Perhekirkot ovat pääsääntöisesti tavallisia kirkonmenoja lyhyempiä, jotta perheen pienimmätkin jaksavat olla loppuun asti.

PERHEKIRKOT SYKSYLLÄ 2019:

Sammaljoen kirkossa su 1.12. klo 13
Tyrvään kirkossa ti 17.12. klo 18 Perheiden joulujuhla
Tyrvään kirkossa ti 24.12. klo 14 Perheiden aattohartaus
Tyrvään kirkossa la 28.12. klo 16 Enkelikirkko

Sammaljoen kirkossa su 16.2. klo 13
Tyrvään kirkossa su 22.3. klo 18 Marianpäivän vauvakirkko
(vuoden 2019 kastettujen vauvojen kastepuunlehdet voi hakea kotiin)

Kaikista ajankohtaisista tapahtumista toimintakausien aikana ilmoittelemme Facebookin julkisella Sastamalan seurakunnan Lapsi- ja perhtyö -sivulla, joten käy tykkäämässä, niin saat tiedot suoraan face-seinällesi.

Lisää sisältöä tulossa myöhemmin, tarvittaessa voit kysyä lisätietoja lapsi- ja perhetyön ohjaajiltamme!