Isot ja pienet perhekirkkoon tai -messuun

Lastenohjaaja ja kaksi lasta ongintapisteellä kirkossa.

Korillinen rusinarasioita.

Tervetuloa perhekirkkoon!

Perhekirkot ovat tarkoitettu koko perheen kirkoiksi, mutta tilaisuuksien suunnittelussa on ajateltu lähinnä perheen pienimpiä. Perhekirkossa lauletaan usein lasten virsikirjan lauluja, leikitään ja saatetaan vaikkapa soittaa rytmisoittimilla. Perhekirkot ovat pääsääntöisesti tavallisia kirkonmenoja lyhyempiä, jotta perheen pienimmätkin jaksavat olla loppuun asti.

Syksyllä perhemessuja on seuraavasti:

26.9. klo 10 Kiikan kirkko
26.9. klo 13 Suodenniemen kirkko
3.10 klo 10 Tyrvään kirkko

Näissä perheille tarkoitetuissa messuissa on mukana varhaiskasvatuksen pappi Elina Kiilli ja lastenohjaaja. Tervetuloa mukaan!

Arkiperhemessu
​​​​
Arkiperhemessu toteutetaan Arkiehtoon yhteydessä Vammalan seurakuntatalolla.
Arkiehtoo on kaikenikäisille tarkoitettu kohtaamispaikka, jossa on ruokailu (3e/hlö tai 10e/perhe) ja vaihtelevaa ohjelmaa viikoittain.

Arkiperhemessu kokoontuu seuraavasti:

* 22.9. * 6.10. * 20.10. * 3.11. * 24.11.

Perheiden aattohartaus
Jouluaaton perheiden aattohartaus Tyrvään kirkossa tuo perheet yhteisen sanoman äärelle. Aattohartaus on toteutettu mahdollisimman lapsilähtöisesti, perheiden pienempiä ajatellen.

Enkelikirkko
Viattomien lasten päivän enkelikirkko Tyrvään kirkossa.
Enkelikirkossa lapset saavat pukeutua enkelipukuihin ja enkelinsiipiin! Enkeliksi haluavia pyydetään ilmoittautumaan etukäteen ja saapumaan kirkolle ajoissa (tarkan ajan saat ilmoittautumisen yhteydessä). Paikan päällä valitsemme asut ja harjoittelemme pienen ohjelmanumeron. Ilmoittautumiset: Anneli Mäki-Laurila 050 3149068

Kaikki ajankohtaiset tiedot toimintakausien tapahtumista löydät  Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus)Linkki avautuu uudessa välilehdessä, joten käy tykkäämässä, niin saat tiedot suoraan face-seinällesi.
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, joten seuraathan ilmoitteluamme!

Lisää sisältöä tulossa myöhemmin, tarvittaessa voit kysyä lisätietoja lapsi- ja perhetyön ohjaajiltamme!