Lataa viikon 14 lehti-ilmoitus PDF-muodossa tästä
Lataa viikon 15 lehti-ilmoitus PDF-muodossa tästä

MESSUT 2. SUNNUNTAINA PÄÄSIÄISESTÖ 14.4.

Tyrvään kirkko klo 10, Kopalainen, Suontausta, Hietikko, Tyrvään kirkkokuoro
Suodenniemen kirkko klo 10, V. Aurén, Bäckman, Viivi Björlin
Keikyän kirkko klo 10, Pihlajamaa, Vuoristo. Mukana Iltapäiväkuoro.
Mouhijärven kirkko klo 13, V. Aurén, Bäckman, Viivi Björlin

Pe 19.4.
Selkokielinen Arkikirkko, Tyrvään kirkko klo 10, Leppälä, A. Mattila, Lakkonen. Mukana kehitysvammaistyön pappi Pirjo Tuiskunen.

Kokoonnumme yhteen

Käsityöpiiri, Arkki klo 12

Pe 12.4.
SPR:n Ystäväpirtti klo 13, Mukana Anu Jokinen-Lundén

Naisten saunailta, Kaupungin rantasauna (Iisankatu 6) klo 17.30, Kopalainen. Iltateetä ja hartaus.

La 13.4.
Perheiden KINKERIT, Arkki klo 11-13. Ei ilmoittautumista. Jatkuvaa ohjelmaa kaikille, keittoa 50 ensimmäiselle. Tule perheen kanssa piipahtamaan tai olemaan vaikka koko ajaksi!

Ti 16.4.
Diakoniakahvila, Arkki klo 9.30, Torikatu 1, 2. krs., käynti pysäköintitasanteelta. Kahvia, leipää, puuroa. Aamiaismaksu 1 €.

Kuurojen kummipiiri, Arkki klo 13, A. Aurén

Arkivaatteissa-ilta, Arkki klo 18, Pihlajamaa. Sydämeni laulut-lauluilta. Tuula ja Veltti Selin.

Käsityöpiiri, Arkki klo 11.30–13.15 huom. poikkeava aika

Lähimmäisten vertaistukiryhmä, Arkki klo 13.30, Torikatu 1, 2. krs., käynti pysäköintitasanteelta.
Ritanen, Tirri
Sastamala rukoilee klo 18 Sammaljoen kirkko A. Aurén Reijo Telaranta, Sastamala Gospel. Kaikki ovat tervetulleita rukoilemaan kotikaupungin ja omien asioiden puolesta.

Ennakkotieto:

Kukkien pistokkaiden ja kasvien taimimyynti seurakunnan lähetystyön nimikkokohteiden hyväksi vappuna Vammalassa. Tervetuloa osallistumaan omilla viherpeukalon aarteilla!

Etelä-Tyrvään piiri

La 13.4.
Riparilauluja - Punaisen laulukirjan yhteislauluilta, Sammaljoen kirkko klo 18. Entiset, nykyiset ja tulevat riparilaiset erityisen tervetulleita, haastatellaan Olavi Sorvaa, säestyksessä ja esilaulussa Anu Mattila, Heikki Kuutti Uusitalo, Pihla Virtanen, Eetu-Oskari Kuusisto ja Paula Linnainmaa. "Sammaljoen kirkko 100 v " tapahtuma.

Su 14.4.
"Omaksi seurakunnaksi - Toteutumatta jäänyt unelma 1910-1916", Sammaljoen kirkko klo 13.
Kaksi historialuentoa Sammaljoen saarnahuonekunnasta, Hannu Heikkilä, välissä Illon kyläseuran kahvitarjoilu, päätteeksi pieni kirkkohetki. "Sammaljoen kirkko 100 v" -tapahtuma.

Ke 17.4.
Keskiviikkokahveet, vanhojen valokuvien merkeissä, Sammaljoen kirkko klo 13. Leppoisaa yhdessäoloa laulamisen, kahvin ja muun ohjelman lomassa. Ota mukaasi mahdolliset vanhat valokuvasi Sammaljoen kirkosta tai hautausmaasta, Kaija ja Reijo Telaranta, Mirja Topi sekä Hannu Heikkilä, "Sammaljoen kirkko 100 v" tapahtuma.

To 18.4.

Sastamala rukoilee -ilta, Sammaljoen kirkko klo 18, Reijo Telaranta, A. Aurén, Sastamala Gospel

Karkun kappeliseurakunta

Salokunnan raamattupiiri, Salokunnan kirkko klo 13, Jokinen-Lundén

Su 14.4.
Eloa Salokuntaan -tilaisuus, Salokunnan kirkko klo 18. Karjalaisuus, evakkoperheen koskettava matka, kertojana Hanna Alajoki.

Ma 15.4.
Karkun kamari, srk-talo klo 12, Passinmäentie 14, Lakkonen

Rukousvartti, Karkun kirkko klo 18. Ovet ovat auki rukousta varten. Tervetuloa hiljentymään.

Ti 16.4.
Karkun VirrenViejät tulevat pyynnöstä pienryhmänä kotiinne laulamaan kanssanne toivevirsiä n. klo 12.30 - 14.30 välisenä aikana. Käynti n. puoli tuntia. Kotikäyntipyynnöt diakoni Marja Ritaselta 0503149049.

Keikyän kappeliseurakunta

To 11.4.
Arkilounas Keikyä, srk-talo klo 12, Termonen, Vapaaehtoinen ruokamaksu. Tervetuloa!

Kappeli-ilta, srk-talo klo 18, Järvi

To 18.4.
Yhdessä Raamattuun -maallikkojen raamattupiiri, srk-talo klo 18, Pentti Rantasen johdolla.

Kiikan kappeliseurakunta

Pe 12.4.
Aamurukoushetki, srk-talo klo 9

Su 14.4.
Majatalon iltapäivä Kiikan kirkossa klo 15. Huom aika! Musiikkivieraana Nina Åström. Lauluyhtye Pisara. Pihlajamaa.

To 18.4.
Arkilounas, srk-talo klo 12, Pihlajamaa. Vapaaehtoinen ruokamaksu. Tervetuloa!

To 18.4.
Kontin Juttutupa, Vanhustenkoti Kontti klo 13. Juttutuvassa jutellaan ja vaihdetaan kuulumisia. Juttutupa on kaikille avoin. Mukana Aili Riihimäki.

Syntymäpäiväkonsertti Kiikan kirkossa klo 18, Pihlajamaa, Lehti. Esiintyjänä Seelia-yhtye. Ei ohjelmamaksua. Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa!

Kiikoisten kappeliseurakunta

Ti 16.4.
Tiistaikammari, Kiikoisten Huhtahovi klo 13, Huhtatie 2, diakoniaharjoittelija Tytti Numelin

Raamattupiiri, Kiikoisten Huhtahovi klo 13

Mouhijärven kappeliseurakunta

To 11.4.
Arkilounas ja vanhemman väen kerho, srk-koti klo 12, Kopalainen, Vieraana Tiina Iso-Aho Mieli Ry:stä. Vapaaehtoinen ruokamaksu.

Ti 16.4.
Raamattupiiri, srk-koti klo 18, Jukka Pelanderin johdolla.

To 18.4.
Naistenpiiri, srk-koti klo 18.30, Kopalainen. Iltateetä, keskustelua aiheen pohjalta, iltahartaus.

Suodenniemen kappeliseurakunta

Pyhäkoulu, Vanhakulku klo 13, Väissintie 21

Ti 16.4.
Virsilauluilta, srk-talo klo 18, Bäckman. Mukana Päivälaulu.

Kastettu

Miio Matias Repo