Lataa PDF-muodossa tästä

Kiikan seurakuntatalo klo 13, Pihlajamaa, Vuoristo

Kokoonnumme yhteen

Pe 10.2.
Perjantaipäivän hartaus, Lantula-talo klo 10, Pihlajamaa. Lounasmahdollisuus klo 11 alkaen.

Ma 13.2.
Sanat ja sävel -Suomen kanttorikuoron konsertti, Tyrvään kirkko klo 19, A. Aurén, A. ja J. Mattila, kuoron johtajana Markus Yli-Jokipii. Vapaa pääsy, ohjelma 15€.

Ti 14.2.
Diakoniakahvila, Vammalan srk-talo, Rantasali klo 9-11. Kahvia, leipää, puuroa. Aamiaismaksu 1 €. Tirri, Sillanpää, Lakkonen
Illon lounaskerho, Illon Rukoushuone klo 9.30, (Punkalaitumentie 1632). Lounaskerho kokoaa yhteen kaiken ikäiset. Eri ohjelmaa lapsille ja aikuisille, mukana Heikkilät. Kerho loppuu yhteiseen lounaaseen, 5e/aikuinen, 1e/alle kouluikäinen lapsi.
Lantulan ym. kinkerit klo 18, (Knuutintie 40) Auli Airas-Laitila, Vuoristo, Kutsujina Taina ja Jukka Kallio
Diakonian käsityöpiiri, Vammalan srk-talo, työtupa klo 10-13

Kuurojen kummipiiri, Vammalan srk-talo, Rantasali klo 13, A. Aurén
Perheiden musahetki, Vammalan srk-talo, Juhlasali klo 15.15, Vuori
Arkiehtoo, Vammalan seurakuntatalo klo 16, Tervetuloa Arkiehtooseen!

To 16.2.
Lähetyksen käsityöpiiri, Vammalan srk-talo, Työtupa klo 12-15.
Lähimmäiset, Vammalan srk-talo, Rantasali klo 13.30, Tirri. Lähimmäisten vertaistukiryhmä.
Arkivaatteissa-ilta, Vammalan srk-talo, Aulasali klo 18.30. Johdatuksen makua. Seurat, puhujina Pirkko Suutari, Satu Rantala ja Lauri Lehtinen, loppuhartaus Pihlajamaa.

Karkun kappeliseurakunta

Su 12.2.
Eloa Salokuntaan - ryhmän tilaisuus, Salokunnan kirkko klo 18. Veteraaniveljet laulavat Päivi Vuoriston johdolla.

Karkun kamari, Karkun srk-talo, Iso Sali klo 12
Rukouspiiri Salokunnassa, Marja-Leena Tolvilalla klo 13, (Vahakivenkuja 4)

Keikyän kappeliseurakunta

To 16.2.
Lauluilta, srk-talo klo 18, Vuoristo. Lauluja ystävyydestä.

Kiikan kappeliseurakunta

Aamurukous, srk-talo klo 9

Ma 13.2.
Kiikan VirrenViejät jalkautuvat koteihin klo 13.00 alkaen laulamaan virsiä ja muita hengellisiä lauluja. Pyynnöt etukäteen: Aili Riihimäki p. 050 5118884.

Ke 15.2.
Kinkerit Kiimajärven kylätalossa klo 18, (Kiimajärventie 3) Pihlajamaa, Muraja. Kutsujina Marja ja Heikki Mäkelä.

Arkilounas, srk-talo klo  12, Ruokailu 6e, Pihlajamaa, Lahdenmaa

Kiikoisten kappeliseurakunta

Raamattupiiri, vanhustenkotiyhdistyksen kerhohuone klo 13, Termonen

Mouhijärven kappeliseurakunta

Ti 14.2.
Ystävän laulu - ystävänpäiväkonsertti, Mouhijärven kirkko klo 19, Multakurkut, Melodiivat ja Souvarit  johtajanaan Ismo Korkee, hartaus Kopalainen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 e. Konsertin tuotto Ukrainan hätäapuun Kirkon Ulkomaanavun kautta.

To 16.2.
Uotsolan kinkerit, Satu Janhusella klo 18, (Hopuntie 6 as 3, 38460 Sastamala) Kopalainen, J. Mattila

Su 19.2.
Siina & Taikaradio –lastenkonsertti, Mouhijärven kirkko klo 16.  Vapaa pääsy. Konsertin jälkeen keittoruokailu ja askartelupyhäkoulu srk-kodissa. Ruokamaksu 2 e/hlö. Tervetuloa viettämään hauskaa iltapäivää!

Suodenniemen kappeliseurakunta

Ke 15.2.
Raamattupiiri, Suodenniemen srk-talo, Diakoniatoimisto (alakerta) klo 18, Kopalainen

Nuoret

Pe 10.2.
Nuortenilta, Vammalan srk-talo,  alakerta klo 19. Luvassa mm. perjantaimessu, pelailua, hengailua, yhdessäoloa...
Perjantaimessu,  Vammalan srk-talo, Juhlasali klo 19.30, Jokinen-Lundén, J. Mattila. Rennommalla otteella toteutettu messu viikonlopun aluksi.

Ti 14.2.
Kiikan Monttu, Kiikan srk-talo klo 13, ovet avoinna ala- ja yläasteikäisille. Tarjolla välipalaa ja mukavaa yhdessäoloa.

Kastettu

Hilja Terhi Tuulikki Korkeasalo