Tapahtumia Yhteisvastuun hyväksi

ke 14.2.24 klo 11.30 Sukkia ja musiikkia Torikeskuksessa. Tule tapaamaan seurakunnan työntekijöitä ja vaikka laulamaan mukana. Myytävänä Neulekahvilan sukkia Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. YV-lipaskeräys.

la 17.2.24 klo 11-13 Perheiden talvitapahtuma Helmihulinat Vinkin ulkoilualueella. Tapahtumatuotto Yhteisvastuukeräykselle. Yhteistyössä MLL.

pe 23.2.24 klo 14-17 Lipaskeräys Torikeskuksessa, Citymarket Sastamalassa ja Häijään Säästömarketissa.

su 17.3. klo 16 Marianpäivän konsertti  Kiikoisten kirkossa. Mukana Kiikoisten ja Karkun kirkkokuorot, Eveliina Sydänlähde, huilu, Elisa Hietikko ja Anu Jokinen-Lundén, kolehti Yhteisvastuukeräykselle.

la 4.5.24 YV-Peräkonttikirppis Citymarket Sastamalan piha-alueella (Itsenäisyydentie 66). Lisätietoja tapahtumasta on tulossa myöhemmin!

Yhteisvastuukeräyslipas Löytöpisteellä (Puistokatu 15)