Kiikoisten kirkko

Kiikostentie 300 , 38360 Sastamala
050 314 9141

Avoinna 1.6.-14.8.2020 arkipäivisin (ma-pe) klo 9-15. Muutoin sopimuksen mukaan.

Yleisnäkymä Kiikoisten kirkosta ja sen hautuumaasta.

Kiikoisten puinen, empire-tyylinen, tornillinen  ristikirkko vihittiin käyttöön vuonna 1853. Suunnittelusta vastasi Pehr Johan Gylich. Vuonna 1924 kirkko peruskorjattiin ja kellotornia korotettiin yhdeksällä metrillä.

Alttaritaulun "Kristus Getsemanessa" on maalannut Felix Frang J. M. H. Hoffmannin aiheen mukaan.

Kirkossa on Kangasalan urkutehtaan valmistamat 14-äänikertaiset urut.

Kiikoisten kirkon pääparkkipaikka sijaitsee viereisen seurakuntatalon edustalla, kirkon pohjoispuolella. Osoite: Kiikostentie 292. Myös kirkon eteläpuolella on parkkipaikka ja käynti uuden hautausmaan lähiparkkipaikalle, jossa myös invalidipysäköintipaikat.

YouTube-video

Tiedoksi esimerkiksi kuulovammaisille: Video sisältää ääniraidalla vain taustamusiikkia, ei olennaista informaatiota.

Videon vaihtoehtoinen tekstikuvaus esimerkiksi näkövammaisille luettavissa osoitteessa: https://www.sastamalanseurakunta.fi/kirkot-ja-tilat/kirkot/kiikoisten-kirkko/kiikoisten-kirkon-ilmakuvavideon-vaihtoehtoinen-tekstikuvaus

Kiikostentie 300, 38360 Sastamala

Kiirastorstain messu Kiikoisten kirkossa

Kiikostentie 300, 38360 Sastamala

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus Kiikoisten kirkossa. Jarno Pietilä laulaa.