Tervetuloa Kiikan kappeliseurakunnan sivuille!

Täältä löydät alueen tuoreet tapahtumatiedot, paikat ja yhteyshenkilöt.

Jouluajan tapahtumia (Aluehallintoviraston uusimpien määräysten ja suositusten mukaisesti pyrimme noudattamaan tarkkaa koronaturvallisuutta.)

La 27.11. nuorten Valofest-tapahtuma Kiikan kirkossa. Ensimmäinen messu klo 16.30, jonka jälkeen KLS-gospelyhtyeen konsertti klo 17.45. Toinen messu alkaa klo 19 ja toinen konsertti klo 20.15.

Su 28.11. klo 10 ensimmäisen adventtisunnuntain messu. Elina Kiili, Päivi Vuoristo ja Iltapäiväkuoro.

Su 5.12. klo 18 joulukonsertti "Tervetuloa Poika Daavidin!" Laulut Elisa Hietikko ja Pauliina Vilpakka, joulurunot Aili Riihimäki.

Ma 6.12. klo 11.30 itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus, jonka jälkeen seppeltenlasku ja kunniakäynnit sotiemme muistomerkeillä. Jouni Pihlajamaa ja Päivi Vuoristo, Heta Koski soittaa trumpettia.

Ma 6.12. klo 16 partiolaisten perinteinen kulkue saapuu kirkolle sytyttämään lyhdyn jokaiselle sankarihaudalle. Lopussa lyhyt hartaus.

Ke 8.12. klo 15 musiikillinen iltapäivä Sibeliuksen sävelin, aiheena ihmiset ja eläimet. Kahvitarjoilu, musiikista vastaa Päivi Vuoristo.

Ke 15.12. klo 18 joulun laulajaiset Kiikan Torvisoittokunnan kanssa kirkossa.

To 16.12. klo 12 Kiikan alueen eläkeläisten joululounas ja -juhla seurakuntatalossa.

Su 19.12. klo 16 Kauneimmat joululaulut kirkossa. Osallistujilta edellytetään koronapassia.

Pe 24.12. klo 16 jouluaaton hartaus kirkossa. Jouni Pihlajamaa ja Päivi Vuoristo.

La 25.12. klo 10 jouluaamun messu.

Su 26.12. klo 13 tapaninpäivän sanajumalanpalvelus Vähähaaran Kotiseututalossa, kahvitarjoilu.

Kappalainen
Keikyä Kiikka Sastamalan seurakunta

Kiikan Kappeli, Keikyän kappeli, Julistus

Seurakuntamestari (Keikyä ja Kiikka)