Nuoret aikuiset

Jos nuorten jutut eivät enää aina nappaa mutta aikuistyön toimintakaan ei vielä tunnu omalta - tule mukaan nuorten aikuisten suhinoihin!

Kätköpaikka remastered eli ilta nuorekkaille aikuisille kokoontuu  pääsääntöisesti joka toinen viikko (parilliset viikot) Vammalan srk-talon yläkerrassa  (Asemakatu 6). Jutellaan, vaihdetaan kuulumisia, kahvitellaan, lauletaan, hiljennytään myös Raamatun tekstin/ tekstien äärelle. Tuo halutessasi jotakin tarjottavaa nyyttäriperiaatteella.

Joku kerta voidaan olla Leiriksellä (Houhajärven Leirimaja, Kangastie 275), jolloin on yleensä saunomismahdollisuus.

Kerran kuussa perjantaisin on nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu messu Vammalan srk-talon yläkerrassa, käynti pääovesta. Jatkot Nuakkarilla, srk-talon alakerrassa.

Ajantasaisinta tietoa näistä ja muusta nuorten aikuisten toiminnasta saat parhaiten Ma(a)rialta, yhteystiedot alempana. Alempaa löydät myös tulevien tapahtumien kalenterilistauksen. Erikseen saatamme myös nostaa tälle palstalle joitakin erityisempiäkin tapahtumiamme niiden tullessa ajankohtaisiksi - kannattaa siis säännöllisesti tutkia tätä sivua nähdäkseen, missä nuoret aikuiset seuraavaksi kokoontuvat!

Nuorten aikuisten ryhmissä voi harrastaa monenlaista toimintaa.

Syyspuolen ensimmäinen Kätkis (tuttuvallisemmin sanottuna) on la 24.8. klo 18 Vammalan srk-talon juhlasalissa. Tästä on sitten tarkoitus jatkaa joka toinen viikko kohti joulua.

Toisinaan pitopaikka voi vaihtua tai tulee muita muutoksia, joten kannattaa seurailla ilmoituksia tai varmistaa asiaa Ma(a)rialta.

Marraskuussa on hieman erilaiset illat luvassa:

La 2.11. klo 18 osallistumme ensin Tyrvään kirkossa (Kirkkokatu 1) pyhäinpäivän iltakirkkoon, jonka jälkeen siirrymme kirkkokaffeille Vammalan srk-talolle (Asemakatu 6).

La 16.11. klo 19 (huom. myöhempi aika!) Vammalan srk-talolla on luvassa yhteiskristillinen ilta, jossa mm. musiikkia ja vierailija Israelista.

La 30.11. klo 18-21 Vammalan srk-talolla on nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu Valofest, gospeltapahtuma, jossa musiikista vastaa klo 18 Juhani Tikkanen, klo 19 on vuorossa jumis ja klo 20 lavan valtaa Mikaveli.

Tämän vuoden viimeinen Kätkis on la 14.12. klo 18 Vammalan srk-talolla.

Syyskauden päätteeksi vietämme nuorten ja nuorten aikuisten joulujuhlaa pe 20.12. klo 18.30 Vammalan srk-talolla. Illan loppupuolella messu.

Vuoden vaihduttua Kätkis-kausi on tarkoitus startata la 11.1. klo 18 Vammalan srk-talolla.

Tervetuloa!

Nuorten illanvietoissa voi hiljentyä myös Sanan ja Ristin äärelle.

Lämpimästi tervetuloa nuorten ja nuorten aikuisten messuihin, joita pidetään n. kerran kuussa.

Syksyn edessä olevat messut ovat pe 4.10. klo 19.30, pe 15.11. klo 19.30, la 30.11. n. klo 19 ja pe 20.12. n. klo 21 Vammalan srk-talon yläkerrassa (käynti pääovista).