Nuoret aikuiset

Jos nuorten jutut eivät enää aina nappaa mutta aikuisille suunnattu tarjontakaan ei vielä tunnu omalta - tule mukaan nuorten aikuisten suhinoihin!

Lauantaina 3.9. klo 18 on tarjolla mahdollisuus saunoa, hiljentyä, paistella makkaraa ja viettää aikaa yhdessä Leiriksellä (Kangastie 275)

Saranan (Sastamalan seurakunnan nuoret aikuiset) kanssa on tarkoitus järkkäillä aika ajoin yhteistä tapahtumaa. 

Nyt voi jo alustavasti varautua, että Ritajärvelle suunnattaisiin lokakuun puolen välin paikkeilla joko 15.10. tai 22.10. Tämä tarkentuu lähempänä.

Marraskuussa olisi tarkoitus toteuttaa taas Varjofest. Tämä olisi la 26.11. Valofestin yhteydessä.

Kerran kuussa perjantaisin on erityisesti nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu perjantaimessu Vammalan srk-talon yläkerrassa, käynti pääovesta. Jatkot Nuakkarilla, srk-talon alakerrassa. Syksyn aikana messuillaan pe 30.9., 28.10., la 26.11. Valofestin yhteydessä ja pe 16.12. joulujuhlan yhteydessä.

Ajantasaisinta tietoa näistä ja muusta nuorten aikuisten toiminnasta saat parhaiten Ma(a)rialta, yhteystiedot alempana. Lisäksi kannattaa seurata Instagramissa: maaria_nto. Alempaa löydät myös tulevien tapahtumien kalenterilistauksen. Erikseen saatamme myös nostaa tälle palstalle joitakin erityisempiäkin tapahtumiamme niiden tullessa ajankohtaisiksi - kannattaa siis säännöllisesti tutkia tätä sivua nähdäkseen, missä nuoret aikuiset seuraavaksi kokoontuvat.

 

Retki Ritajärvelle la 22.10.-22. Yhteislähtö Ritajärven sisäänkäynnillä n.  klo 11.15.
Yhteislähtö Ritajärven sisäänkäynniltä klo 11.15. Ota mukaan juomapullo & sopiva varustus. SARANA tuo makkarat
Hämärän huoneen lattialla makaava puinen risti, jonka päällä on palavia kynttilöitä.