Naiset

Joukko naisia istumassa pöydän ääressä ja juomassa kahvia.

Naisyleisöä ja -puhuja Naisten Pankin tapahtumassa Mouhijärvellä.

Naisten kesken kokoonnutaan keskustelu- ja raamattupiireihin sekä pidetään naistenpäiviä ja virkistytään saunailloissa.

Naistenpiiri Keikyässä

Naistenpiiri kokoontuu Keikyän seurakuntatalossa joka kuukauden toinen torstai klo 18. Tutustumme seuraavan pyhän teksteihin

Naistenpiiri Mouhijärvellä

Naisten keskustelupiiri teemalla ”Eväitä elämään” kokoontuu pastori Tarja Kopalaisen johdolla Mouhijärven srk-kodissa joka toinen tiistai klo 18.30.

Naisten saunaillat Vammalassa

Naiset kokoontuvat saunomaan kerran kuussa. Kesäaikana saunotaan Houhajärven leirimajalla ja talvikaudella kaupungin rantasaunalla. Ajankohdat ilmoitetaan seurakuntatiedoissa. Saunailtoja vetää pastori Tarja Kopalainen.

Tule ja hengähdä - Naisten saunaillat Kiikoisissa

Naiset saunovat Kiikoisten Kirkkotuvalla joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 17.30 pastori Anu Jokinen-Lundénin johdolla.

Naisten leiripäivät

Naisten leiripäiviä järjestetään Kiikan Leiriaholla kaksi kertaa vuodessa.