Tervetuloa Mouhijärven kappeliseurakunnan sivuille.

Alta löydät tiedot Mouhijärven ja Suodenniemen kappelien kesän 2024 toiminnasta. Muutokset on mahdollisia. Ajantasaiset toimintatiedot voit tarkastaa Alueviestin viikkoilmoituksesta, tapahtumahaulla tai Tapahtuu tällä viikolla.

KESÄKUU

La 1.6. klo 9 Suodenniemen koulun kevätkirkko Suodenniemen kirkossa, Suontausta, Mattila J.

Su 2.6. klo 18 Kylvön siunaus Suodenniemen srk-talon pihassa Isto Sepän pellon laidalla, Kopalainen, Mouhijärven ja Suodenniemen MTK:N yhteinen tilaisuus, kahvitarjoilu srk-talossa Suodenniemen maatalousnaiset.

Ti 4.6. klo 10-14 Perheiden leiripäivä Suodenniemellä Salmin Leirikeskuksessa, ilmoittautumiset viim. 27.5. srk:n kotisivujen kautta.

Su 9.6. klo 10 Messu Suodenniemen kirkossa, Leppälä, Vuoristo.

To 12.6. klo 10-11 Pihailuhetki Mouhijärven srk-talon pihassa, mukana lastenohjaajat.

Su 16.6. klo 10 Konfirmaatiomessu Mouhijärven kirkossa, Kopalainen, Vuoristo, Maria Nurminen.

Ke 19.6. klo 10-12 Kirjastoauton kesäkiertue pysähtyy Suodenniemellä Sinervön kaupan pihassa.

To 20.6. klo 9 Salmi-kävely, Lähtö srk-talolta klo 9 kävellen Salmin leirikeskukseen perillä klo 10 kahvit ja ohjelmaa. Voit tulla myös suoran Salmiin. Järjestetään yhteistyössä Eläkeliiton kanssa.

To 20.6. klo 18 Laulun ja runon ilta Mouhijärven vanhankirkon kesäkappelissa, Kopalainen, Kyläparkin väki kahvittaa.

La 22.6. klo 18 Juhannuspäivän iltakirkko Mouhijärven vanhankirkon kesäkappelissa, Kopalainen, Wallin, kirkkokahvit lähetyksen hyväksi.

Su 23.6. klo 13 Keskikesän messu Suodenniemen kirkossa, Kopalainen, Wallin.

Ti 25.6. klo 18 Miesten saunailta Suodenniemellä Salmin leirikeskuksessa, Harri Hakala.

Ke 26.6. klo 18 Naisten saunailta Suodenniemellä Salmin leirikeskuksessa, Kopalainen.

To 27.6. klo 18 Lauluilta Suodenniemen museonmäellä, Kopalainen, Wallin.

Su 30.6. klo 15 Hautausmaakierros Suodenniemen hautausmailla Tomi Ahorannan johdolla, lähtö kirkosta.

HEINÄKUU

Ke 3.7. klo 19 Suodenniemi-viikon konsertti Suodenniemen kirkossa Lauluyhtye Seelia, vapaa pääsy, ohjelma10 e.

To 4.7. klo 9 Salmi-kävely, lähtö srk-talolta klo 9 kävellen salmiin, voi tulla myös suoraan, klo 10 kahvit ja ohjelmaa, järj. yhdessä Eläkeliiton kanssa.

To 4.7. klo 18 Kesäkävely Uotsolan laavulle, lähtö Osuuspankilta klo 18, perillä luontohartaus ja kahvittelua luonnon helmassa.

Su 7.7. klo 10 Suodenniemi-viikon jumalanpalvelus Salmin leirikeskuksessa, Kopalainen, Wallin, kesäsuodenniemeläisten kirkkopyhä, kirkkokahvit.

Su 14.7. klo 19 Luontokirkko Häijään Otamus. Aurén V., saarna Reijo Arkkila, Mattila A.

To 18.7. klo 20 Iltahartaus Mouhijärvellä Tervamäen rukoushuoneessa, Kopalainen.

Ti 23.7. klo 18 Miesten saunailta Suodenniemellä Salmin leirikeskuksessa, Harri Hakala.

Su 28.7. klo 10 Sanajumalanpalvelus Mouhijärven vanhankirkon kesäkappelissa, Leppälä, Wallin.

Su 28.7. klo 13 Kesäinen jumalanpalvelus Suodenniemen vanhalla hautausmaalla, Leppälä, Wallin, partiolaiset tarjoilevat kirkkokahvit.

Ke 31.7. klo 18 Naisten saunailta Suodenniemellä Salmin leirikeskuksessa klo 18, Kopalainen.

ELOKUU

To 1.8. klo 17-19 Kirkkoseikkailu perheille Mouhijärven kirkossa, jäätelötarjoilu. Voi tulla omaan tahtiin klo 17-19 välillä.

To 8.8. klo 18 Lähetyksen lauluilta Suodenniemellä Lahdenperän rantatuvalla, Kopalainen, Wallin.

Su 11.8. klo 10 Messu Suodenniemen kirkossa, Kopalainen, Wallin.

Su 11.8. klo 13 Luontokirkko Vilpun Laavulla Mouhijärven Karinkylässä, Kopalainen, Wallin, makkara-ja kahvitarjoilu.

Ti 13.8. klo 18 Opastettu hautausmaakierros Mouhijärven kirkon hautausmaalla, Arja Valtonen

To 15.8. klo 9 Salmi-kävely, lähtö Suodenniemen srk-talolta kävellen klo 9, perillä klo 10 kahvit ja ohjelmaa, järj. yhteistyössä Eläkeliiton kanssa.

To 15.8. klo 18 Musiikillinen iltahartaus Mouhijärven vanhankirkon kesäkappeli, Kopalainen, Tuomas, Johannes ja Luukas Laaninen, sello.

Ke 21.8. klo 18 Siionin kanteleen lauluilta Häijään Otamuksessa, Kopalainen, kahvitarjoilu, vapaehtoinen kahviraha lähetyksen hyväksi.

Pe 23.8. klo 18 Konsertti Stephen Evans piano ja urut, Harri Hakala laulu, Suodenniemen kirkossa.

Su 25.8. klo 10 Messu Mouhijärven kirkossa, Kopalainen, Wallin, kirkkokahvit lähetyksen hyväksi.

Su 25.8. klo 13 Messu Suodenniemen kirkossa, Kopalainen, Wallin.

Ti 27.8. klo 18 Miesten saunailta Suodenniemellä Salmin leirikeskuksessa, Harri Hakala.

Ke 28.8. klo 18 Naisten saunailta Suodenniemellä Salmin leirikeskuksessa, Kopalainen.

SYYSKUUSSA TAPAHTUU:

Su 8.9. klo 13 Messu Mouhijärven kirkossa, Kopalainen, Wallin, kirkkokahvit lähetyksen hyväksi, klo 14.30 alkaa Tiilikirkon hautausmaakierros Raimo Vasaran opastuksella.

Olet lämpimästi Tervetullut mukaan!

Mouhijärvi Sastamalan seurakunta Suodenniemi

Mouhijärven kappeli, Suodenniemen kappeli.

Mouhijärvi Sastamalan seurakunta Suodenniemi

Johtava kanttori