Tervetuloa Suodenniemen kappeliseurakunnan sivuille!

Täältä löydät alueen tapahtumatiedot, paikat ja yhteyshenkilöt.

Kesän 2022 tapahtumia:

KESÄKUU

To 2.6. klo 10-14 Perheleiripäivä Salmin leirikeskus, ilm. Anneli Mäki-Laurila viim.25.5. p. 050 314 9068.

To 2.6. klo 18.30 Kylvön siunaus Koskelan museotorpalla (Torisevantie 350, Onkinevantie), Kopalainen, Mattila J. Järj. yhteistyössä Mouhijärven ja Suodenniemen MTK. Mukana Vox Audiens –lauluyhtye, kahvitarjoilu.

La 4.6. klo 9 Suodenniemen koulun kevätkirkko kirkossa, Muraja E., Muraja T., avoin kaikille!

Su 5.6. Helluntain juhlamessu 51 vuotta sitten ripille päässeiden kanssa kirkossa klo 10, Kopalainen, Heikkinen, Mattila J., 51 v. sitten ripille päässeiden tapaaminen jatkuu Salmin leirikeskuksessa.
SLS:n Tansanian lähetit Riitta ja Olavi Heino vieraana srk-talolla messun jälkeen klo 11.30 alkaen, Heikkinen, kahvitarjoilu.

To 9.6. Salmi-kävely ja saunomismahdollisuus (Eläkeliitto ja Srk) klo 16 lähtö kävellen srk-talolta Salmin leirikeskukseen klo 17 saunomista, makkaranpaistoa ja yhdessäoloa, Kopalainen.

Su 12.6. klo 10 Messu kirkossa, Kopalainen, Muraja.

Ti 14.6. klo 18-21 Hiljainen kesäilta Salmin leirikeskus, tule rentoutumaan ja hiljentymään, Laura-Kati ja Jouni Juntunen.

To 16.6. klo 9.30-15 Eläkeikäisten leiripäivä Salmin leirikeskus, ilm. Ilona Lakkonen viim. 9.6. p. 050 314 9042.

Ke 22.6. klo 18 Miesten saunailta Salmin leirikeskuksessa. Tervetuloa myös mouhijärveläiset.

Su 26.6. klo 13 Messu kirkossa, Kopalainen, Vuoristo.

HEINÄKUU

To 7.7. Salmi-kävely (Eläkeliitto ja Srk) klo 9 lähtö kävellen srk-talolta Salmin leirikeskukseen, klo 10 kahvit, Kopalainen.

Su 10.7. klo 10 Messu kirkossa, kesäsuodenniemeläisten kirkkopyhä, kirkkokahvit srk-talossa, Kopalainen, Hietikko.

Su 10.7. klo 18 Suodenniemi-viikon päätöskonsertti kirkossa lauluyhtye Pisara, Kopalainen, järj. Srk ja Suodenniemi-Seura, vapaa pääsy, ohjelma 10 e.

Ti 19.7. klo 18-21 Hiljainen kesäilta Salmin leirikeskus, tule rentoutumaan ja hiljentymään, Laura-Kati ja Jouni Juntunen.

Ke 20.7. klo 18 Yhteislauluilta Suodenniemen museonmäellä, sateen sattuessa museossa, Kopalainen, Muraja.

Su 24.7. klo 13 Sanajumalanpalvelus vanhalla hautausmaalla, Kopalainen, Muraja, hautausmaan esittely Sakari Jankkari.

To 28.7. klo 18 Naisten saunailta Salmin leirikeskuksessa, tervetuloa myös mouhijärveläiset, Kopalainen.

ELOKUU

Ke 3.8. klo 18 Miesten saunailta Salmin leirikeskuksessa, tervetuloa myös mouhijärveläiset.

To 4.8. klo 18 Lähetyksen lauluilta Lahdenperän rantatuvalla (Lahdenperäntie 1041), kahvitarjoilu, järj. Srk ja Lahdenperän kyläyhdistys, Kopalainen, Mattila J.

To 11.8. Salmi-kävely (Eläkeliitto ja Srk) klo 9 lähtö kävellen srk-talolta Salmiin, klo 10 kahvit ja yhdessäoloa, Lakkonen.

Pe 12.8. klo 17-21 Saunailta lapsiperheille Salmin leirikeskus, saunomista, pientä iltapalaa, iltahartaus, ei lastenhoitoa, yhteinen mouhijärveläisille ja suodenniemeläisille.

Su 14.8. klo 10 Messu kirkossa, Kopalainen, Muraja. Messun jälkeen Saila Ahonen esittelee ylä-, ala- ja puistohautausmaat.

Ti 16.8. klo 18-21 Hiljainen kesäilta Salmin leirikeskus, tule rentoutumaan ja hiljentymään, Laura-Kati ja Jouni Juntunen.

To 25.8. klo 18 Naisten saunailta Salmin leirikeskus. Tervetuloa myös mouhijärveläiset, Kopalainen.

Su 28.8. klo 13 Messu kirkossa, Kopalainen, Mattila J.

To 8.9. Salmi-kävely (Eläkeliitto ja Srk) klo 9 lähtö kävellen srk-talolta Salmin leirikeskukseen, klo 10 kahvitarjoilu, Kopalainen.

Tervetuloa mukaan kesän tapahtumiin!

Mouhijärvi Sastamalan seurakunta Suodenniemi

Mouhijärven kappeli, Suodenniemen kappeli.

Sastamalan seurakunta Mouhijärvi Suodenniemi

Seurakuntamestari, Suodenniemi