Leirit ja retket kouluikäisille

Tälle sivulle tulee ilmoituksia seurakunnan kouluikäisille suunnatuista retkistä ja leireistä, kun ne tulevat ajankohtaisiksi. Tarkkaile tätä sivua ja kysy lisää nuorisotyönohjaajilta! Nuorisotyönohjaajien yhteystiedot löydät tästä linkistä tai tältä sivulta alempana.

Leirit
- Askartelu- ja Littlest Pet Shop - leiri 1 Leirimajalla. 5.-6.4. Leiri alkaa pe klo 18 ja päättyy la klo 14. Osallistumismaksu 10 €. Ohj. Rauni Rantakytö.
- Askartelu- ja Littlest Pet Shop - leiri 2 Leirimajalla. 6.-7.4. Leiri alkaa la klo 15 ja päättyy su klo 15. Osallistumismaksu 10 €. Ohj. Tarmo Marjamäki.

Ilmoittaudu tästä

Pisara-leiri Partaharjulla 24.-29.7.2019. Suurleiri yli 12-vuotiaille tytöille ja pojille. Ilmoittautuminen 30.3. mennessä. Lisätietoja Salme Kuukalta  ja Teemu Tammiselta  osoitteesta www.pisaraleiri.fi.

Ilmoittaudu tästä

Koko perheen retki Särkänniemeen 18.5.

Lähtö klo 11.00 Vammalan seurakuntatalolta. Paluu n. klo 20.00

Retkipäivää alkaa musiikkipainoitteisella ILO-jumalanpalveluksella Aleksanterin kirkossa.

Osallistumismaksu yli 120 cm 27 €/ alle 120 cm 20€, sisältäen Särkänniemi-rannekkeen  koko päiväksi ja avajaisohjelman.

Huvipuistoalueelle on retkipäivänä vapaa sisäänpääsy. Ranneke sisältää sisäänpääsyn kaikkiin kohteisiin (Akvaario, Planetaario, Koiramäki ja Näsinneulan näkötorni) ja pituusrajat huomioiden huvilaitteisiin. Ranneke aktivoituu ensimmäisellä laitteella ja on voimassa kyseisen päivän.

Ilmoittautuminen: 23.4.2019 mennessä. Ilmoittautuessa kerro yli vai alle 120cm ranneke.

Mukaan mahtuu 50 ensiksi ilmoittautunutta.

Koko perheen retki Kolmårdeniin 6.-8.7.19

Lähtö: lauanataina klo 18.

Paluu: maanantain an. klo 10.00

Lisätietoja Salme Kuukalta puh. 050 314 9081.

Mukaan mahtuu 50 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu tästä

Tulossa koko perheen lapinretki elokuun alussa.

Lisätietoja tästä myöhemmin.