Sananjalan julkaiseminen päättyy

Sastamalan seurakunta on päättänyt lakkauttaa seurakuntalehti Sananjalan julkaisemisen vuoden 2020 lopussa.

Sananjalkaa on julkaistu vuodesta 2011 alkaen. Lehden toimituskuntana on toiminut seurakunnan viestintätyöryhmä, jonka lisäksi siihen ovat kuuluneet kappalainen Jouni Pihlajamaa ja diakonissa Marketta Lahdenmaa. Lehden vakituisena avustajana on toiminut Hannu Grén. Lehden toimittamisesta on vastannut tiedotuspappi Tarja Kopalainen. Kahdeksansivuinen lehti on ilmestynyt neljä kertaa vuodessa Tyrvään Sanomien suurjaon liitteenä. Lehdessä on julkaistu seurakunnan kausittaisia tapahtumatietoja sekä ajankohtaista juttuaineistoa, jonka kirjoittamiseen on osallistunut niin seurakunnan työntekijöitä, viestintätyöryhmän jäseniä kuin vapaaehtoisiakin. Sananjalan toimituskunta kiittää kaikki lehden tekemiseen osallistuneita ja erityisesti kaikkia lehden lukijoita kuluneista vuosista.

Tältä sivulta löydät kaikki ilmestyneet Sananjalka-lehdet.

Sananjalkaa ennen ilmestyneet Paanu-lehdet löydät arkistosta.