Päiväkerhot

Vaihtoehtoinen kuvateksti

Päiväkerho on hyvä paikka leikki-ikäiselle: se on yhdessäoloa, hiljentymistä, toimintaa ja tekemistä 2-6-vuotiaille lapsille ammattitaitoisten lastenohjaajien ohjauksessa.

Päiväkerho on seurakunnan 2-6 -vuotiaille järjestämää kerhotoimintaa. Kerhoja kokoontuu useita eri puolilla Sastamalaa.

Päiväkerho on lapsen kasvupaikka, jossa toimitaan kumppanuudessa lapsen kodin kanssa. Lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen ovat päiväkerhon keskeisimpiä asioita. Päiväkerho rakentaa lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla.

Hartaus- ja keskusteluhetkien avulla perehdytään kristinuskon perusasioihin ja tuetaan kodin kristillistä kasvatusta turvallisessa ympäristössä.

Leikin, askartelun, liikunnan ja satu- ja musiikkihetkien avulla opetellaan yhdessäoloa, kädentaitoja, toisten huomioon ottamista, ryhmässä toimimista ja erilaisuuden hyväksymistä. Ohjaajina kerhoissa toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella Outi-Tuulia Haavistolta p. 050-3149061

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin tästä linkistä.

Päiväkerhot kokoontuvat keväällä 2020 seuraavasti:

•Mouhijärvi

Ti klo 13-15 kerho alle kouluikäisille ja eskareille, Memmu

•Vammalan seurakuntatalo

Ke klo 9.30 - 11 2 v. Marjo-Riitta ja Memmu

Ma klo 9 - 11  3 v. Marjo-Riitta ja Memmu HUOMAA uusi aika Tammikuusta 2020 lähtien!

Ma klo 13-15.30 4-5 v. Marjo-Riitta ja Ilona

Kevään 2020 kerhot alkavat viikolla 3.

Lähes kaikissa kerhoissa on vielä tilaa!

*) Avoin kerho, joka kokoontuu Salokunnassa ja Karkussa, tarkoittaa kerhoa, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaikenikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta.