Päiväkerhot

Huom! Seuraamme koronatartuntatilannetta ja muuttuvia suosituksia päivittäin. Tämän hetkisen tiedon mukaan päiväkerhot voivat aloittaa maanantaina 11.1.2021

Ohjaajilla on käytössään visiirit/maskit ja lapsia kuljettaville aikuisille esitämme maskivelvoitteen. Tullessa kerhoon lapsen voi jättää kerhon ovelle, jos ohjaaja on ottamassa hänet vastaan. Jos aikuisen on välttämätöntä tulla kerhotiloihin, niin hänen tulee käyttää maskia ja asettaa se kasvoilleen jo ennen kerhotiloihin saapumista. Lähtiessä pyrimme vaatettamaan lapset valmiiksi, jolloin vanhemman ei tarvitse kuin noutaa hänet ulko-ovelta.

PERHEKERHOT ON TOISTAISEKSI PERUTTU!

Tiedote päivitetty 4.1.2021

Päiväkerhoon on kiva tulla!

Toivotamme kaikki perheet sydämellisesti tervetulleeksi Sastamalan seurakunnan toimintaan lapsenne ja päiväkerhon kautta. Olemme täällä juuri teitä varten.

Päiväkerho on hyvä paikka leikki-ikäiselle!
Se on monen lapsen ensimmäinen, ihan oma kokemus kodin ulkopuolelta.
Päiväkerho on lapsen kasvupaikka, jossa toimitaan kumppanuudessa lapsen kodin kanssa. Lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen ovat päiväkerhon keskeisimpiä asioita.

Päiväkerhossa opetellaan kristinuskon perusasioita leikin, laulun, sekä toiminnan kautta. Päiväkerho rakentaa lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla.

Päiväkerhossa harjoitellaan myös kädentaitoja, leikkimistä, yhdessäoloa ja rauhoittumista.
Meille jokainen lapsi on erityinen ja tärkeä, niinpä lapsilähtöisyys ohjaa lastenohjaajien toimintaa. Lastenohjaajat miettivät asioita lapsen kehitystasosta ja -vaiheista käsin ja soveltavat toiminnassaan eri varhaiskasvatuksen menetelmiä.

Päiväkerho on seurakunnan 2-5–vuotiaille järjestämää toimintaa ja kerhoja kokoontuu useita eri puolella Sastamalaa.
Kerhoista, joissa ikäraja on 3 vuotta, kerhopaikan voi saada sinä vuonna kun lapsi täyttää 3 vuotta.
Kerhot, joissa ikäraja on 2 vuotta, lapsen tulee olla 2-vuotias kerhopaikan saadakseen.

Vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella Outi-Tuulia Haavistolta p. 050-3149061

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin tästä linkistä.

Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö) ja YouTube-kanavaltamme löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!

Joukko lapsia konttaa lattialla otsalamput päässään.

Päiväkerhot kokoontuvat kaudella 2020-21 seuraavasti:

Mouhijärvi

Ti klo 9.30 – 11 2 – 3 v.
Ti klo 12.30 – 15 4 – 5 v.

Karkku

Pe klo 9 – 11.30 Avoin kerho *)

Keikyä

Ma klo 9 – 11.30 3 – 5 v.

Kiikka

Ma klo 13 – 15.30 3 – 5 v. RYHMÄ ON TÄYNNÄ, VOIT TIEDUSTELLA VAPAUTUNEITA PAIKKOJA!

Kiikoinen

Ma klo 9 – 11.30 4 – 5 v.
To klo 9.30 – 11.30 3 v.

Salokunta

Ti klo 9 – 11.30 Avoin kerho *)

Vammalan seurakuntatalo

Ma klo 9.30 – 11.30 3 v.
Ma klo 13 – 15.30 4 v.
Ke klo 9.30 – 11 2 v.
To klo 13 – 15.30 5 v.

Syksyn kerhot alkavat 1.9.2020

Lähes kaikissa kerhoissa on vielä tilaa!

*) Avoin kerho, joka kokoontuu Salokunnassa ja Karkussa, tarkoittaa kerhoa, johon voi ilmoittaa päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaikenikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja voi kysellä suoraan avointen kerhojen ohjaajalta, Marjo-Riitalta.