Päiväkerhot

Vaihtoehtoinen kuvateksti

Huomioitavaa!

Toiminta on tauolla toistaiseksi koronaepidemian vuoksi.

Facebook-sivullamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö) julkaistaan joka keskiviikko lastenohjaajien suunnittelema ja valmistama hartaus sekä perjantaisin askarteluvinkki. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, joka on mahdollista toteuttaa. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

 

Päiväkerho on hyvä paikka leikki-ikäiselle: se on yhdessäoloa, hiljentymistä, toimintaa ja tekemistä 2-5-vuotiaille lapsille ammattitaitoisten lastenohjaajien ohjauksessa.

Päiväkerho on seurakunnan 2-5 -vuotiaille järjestämää kerhotoimintaa. Kerhoja kokoontuu useita eri puolilla Sastamalaa. 2-Vuotiaille järjestetään kerho tällä hetkellä ainoastaan Vammalan seurakuntatalolla jo kerhon alkaessa 2 vuotta täyttäneille lapsille.

Päiväkerho on lapsen kasvupaikka, jossa toimitaan kumppanuudessa lapsen kodin kanssa. Lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen ovat päiväkerhon keskeisimpiä asioita. Päiväkerho rakentaa lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla.

Hartaus- ja keskusteluhetkien avulla perehdytään kristinuskon perusasioihin ja tuetaan kodin kristillistä kasvatusta turvallisessa ympäristössä.

Leikin, askartelun, liikunnan ja satu- ja musiikkihetkien avulla opetellaan yhdessäoloa, kädentaitoja, toisten huomioon ottamista, ryhmässä toimimista ja erilaisuuden hyväksymistä. Ohjaajina kerhoissa toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

 

Vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella Outi-Tuulia Haavistolta p. 050-3149061

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin tästä linkistä.

Päiväkerhot kokoontuvat keväällä 2020 seuraavasti:

•Mouhijärvi

Ke klo 9.30-11.30 2-3 v. Anneli ja Wassana
Ke klo 12.30-15 4-5 v. Anneli ja Wassana

•Karkku

Pe klo 9-11.30 Avoin kerho*) Marjo-Riitta ja Anita

•Keikyä

Ma klo 13-15.30 3-5 v. Wassana ja Memmu

•Kiikka

Ti klo 13-15.30 3-5 v.  Anita ja Ilona                                     
 

•Kiikoinen

Ma klo 9.30-11.30 3-4 v. Outi-Tuulia ja Anneli
To klo 9.00-11.30 5 v. Outi-Tuulia ja Anita

•Roismala / kappeli

Ma klo 9-11.30 3-5 v. Anita ja Ilona

•Sammaljoki

•Salokunta

Ti klo 9.00-11.30 Avoin kerho*) Marjo-Riitta

•Suodenniemi

Ti klo 13-15 kerho alle kouluikäisille ja eskareille, Memmu

•Vammalan seurakuntatalo

Ke klo 9.30 - 11 2 v. Marjo-Riitta ja Memmu

Ma klo 9 - 11  3 v. Marjo-Riitta ja Memmu HUOMAA uusi aika Tammikuusta 2020 lähtien!

Ma klo 13-15.30 4-5 v. Marjo-Riitta ja Ilona

Kevään 2020 kerhot alkavat viikolla 3. 

Lähes kaikissa kerhoissa on vielä tilaa!

*) Avoin kerho, joka kokoontuu Salokunnassa ja Karkussa, tarkoittaa kerhoa, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaikenikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta.