Leirit ja retket perheille, sekä tytöille ja pojille.

Sastamalan seurakunta tarjoaa lapsille sekä perheille monenlaisia leiriä ja retkiä.

Tervetuloa viettämään kanssamme yhdessä iloisia hetkiä. Tälle sivulle nostamme näkyviin ajankohtaisia retkiämme ja leirejämme, jonne lapset ja perheet voivat osallistua. Kannattaa tutkia tätä sivua aina silloin tällöin - siten näet nopeasti, kun saat uusia mahdollisuuksia tulla mukaan!

Tämän sivun leirit ja retket on tarkoitettu perheille, jossa on alle kouluikäisiä lapsia.
Myös kouluikäiset ovat tervetulleita perheen mukana leireillemme!

​​​​Kouluikäisten omista leireistä ja retkistä löydät tietoa tästä klikkaamalla.

Lisätietoja alle kouluikäisten toiminnasta antaa johtava lapsityöntekijämme Outi Tuulia-Haavisto ja kouluikäisten toiminnasta johtava nuorisotyönohjaaja Salme Kuukka, yhteystiedot alempana.

Joukko perheitä kokoontuneina leirinohjaajan ja lipputangon ympärille Kiikan Leiriaholla.

Perheiden leirikesä 2022

Kesän kivoin juttu tarkoittaa sitä, että pakataan reput ja lähdetään porukalla leirille!
Kiikan Leiriaho ja Houhajärven leirimaja kutsuvat tänäkin vuonna perheitä yhteiseen ajan viettoon. Kerhoista tutut lastenohjaajat valmistelevat kesän leirejä innoissaan ja keksivät perheille ohjelmaa, jotta leiri jäisi mukavana muistona kaikkien mieliin. Mukana leirejämme siunaamassa on tietenkin taivaan Isä, josta kuullaan leirillä myös kertomuksia ja lauluja.

Varhaiskasvatuksen leirikesä starttaa kesäkuussa, juuri ennen juhannusta, Leiriaholla. Leiriaholla on tuolloin leiri isille/isoisille, sekä heidän lapsille/lapsenlapsilleen. Seuraavaksi valtaamme leirikeskukset useilla, heinäkuun loppupuolelle sijoittuvilla perheleireillä. Perheleirille voi tulla äiti/isä lapsineen, kummit kummilapsensa kanssa, sisarukset lapsineen tai vaikka mummu lapsensa ja lastenlapsensa kanssa.
Yhtäkaikki - on ilo olla yhdessä!

Ilmoittautuminen leireille tästä linkistä painamalla! Linkki auki 4.5. Klo 12 alkaen.

Isä-lapsileiri pe-la 17-18.6. Kiikan Leiriaholla - TÄYNNÄ - voit ilmoittautua varasijalle.

Perheleiri 1. to-pe 21-22.7. Houhajärven Leirimajalla - TÄYNNÄ - voit ilmoittautua varasijalle.

Perheleiri 2. la-su 23-24.7. Houhajärven Leirimajalla - TÄYNNÄ - voit ilmoittautua varasijalle

Perheleiri 3. ma-ti 25-26.7. Houhajärven Leirimajalla - TÄYNNÄ - voit ilmoittautua varasijalle

Perheleiri 4. to-la 28-30.7. Kiikan Leiriaholla - TÄYNNÄ - voit ilmoittautua varasijalle

LEIRIMAKSUT

Isä-lapsileiri: 15e/aikuinen, 12,5e/koululainen, 7,5e/alle kouluikäinen

Perheleirit 1, 2 & 3: 20e/aikuinen, 17,5e/koululainen, 10e/alle kouluikäinen

Perheleiri 4: 25e/aikuinen, 22,5e/koululainen, 12,5e/alle kouluikäinen

Alle 1-vuotiaat ilmaiseksi

Leiri maksetaan käteisellä paikalle tultaessa. Ilmoittautuminen on sitova!

Leiripäivät ja kesäretki 2022

Perheiden yöretki

Syyslomalle sopii hyvin pieni irtiotto arjesta ja missäs muualla se olisikaan kiva viettää, kuin paikallisessa leirikeskuksessa Houhajärvellä.
Leirillä lauletaan, askarrellaan, mennään piilosta.. Katsotaan sen hetken sään mukaan, mitä kaikkea kivaa keksimme!

Ilmoittautuminen leireille tapahtuu puhelimitse Outi-Tuulia Haavistolle 050 31490 61.

Jokaiselle leirille tulevalle perheelle on käytössä oma neljän hengen huone ja huoneita on kymmenelle perheelle.
Lisäpatjoja ja -peittoja saamme helposti lisää, jos samaan huoneeseen on tulossa yli neljä henkilöä!
​​
Koronarajoitukset saattavat muuttaa suunnitelmia, joista tiedotamme ilmoittautuneille erikseen!

Leirimaksut: aikuiset 15e, koululaiset 12,5e ja alle kouluikäiset 7,5e, alle 1v. ilmaiseksi.

Äitien yöretki

Jo perinteeksi muodostunut äitien yöretki pidetään syksyisin Houhajärven Leirimajalla.
Äitien yöretki kutsuu erityisesti äitejä, joiden arjen täyttää lapset, niin pienet kuin isotkin, omilla tarpeillaan.
Jätä siis lapset turvalliseen hoitoon ja Tervetuloa ottamaan hetki aikaa itsellesi! Luvassa on vertaistukea, hyvää ruokaa ja rauhalliset yöunet.

Ilmoittautuminen Anneli Mäki-Laurilalle: 050 31490 68

Jokaiselle leirille tulevalle on käytössä oma neljän hengen huone ja huoneita on yhdelletoista äidille.
Jos haluatte jonkun tuttavan kanssa samaan huoneeseen, niin kertokaa siitä ilmoittautuessanne. Näin saamme huoneet riittämään useammalle äidille!

Huomioitavaa!!
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus)Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät mainoksia, julkaisuja ja musahetkiä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.