Leirit ja retket perheille, sekä tytöille ja pojille.

Sastamalan seurakunta tarjoaa lapsille sekä perheille monenlaisia leiriä ja retkiä.

Tervetuloa viettämään kanssamme yhdessä iloisia hetkiä. Tälle sivulle nostamme näkyviin ajankohtaisia retkiämme ja leirejämme, jonne lapset ja perheet voivat osallistua. Kannattaa tutkia tätä sivua aina silloin tällöin - siten näet nopeasti, kun saat uusia mahdollisuuksia tulla mukaan!

Tämän sivun leirit ja retket on tarkoitettu perheille, jossa on alle kouluikäisiä lapsia.
Myös kouluikäiset ovat tervetulleita perheen mukana leireillemme!

​​​​Kouluikäisten omista leireistä ja retkistä löydät tietoa tästä klikkaamalla.

Lisätietoja alle kouluikäisten toiminnasta antaa johtava lapsityöntekijämme Outi Tuulia-Haavisto ja kouluikäisten toiminnasta johtava nuorisotyönohjaaja Salme Kuukka, yhteystiedot alempana.

Joukko perheitä kokoontuneina leirinohjaajan ja lipputangon ympärille Kiikan Leiriaholla.

Perheiden yöretki syksyllä 2021

Syyslomalle sopii hyvin pieni irtiotto arjesta ja missäs muualla se olisikaan kiva viettää, kuin paikallisessa leirikeskuksessa Houhajärvellä.
Perheiden yöretki on pe-la 22-23.10. Leirillä lauletaan, askarrellaan, mennään piilosta.. Katsotaan sen hetken sään mukaan, mitä kaikkea kivaa keksimme!

Ilmoittautuminen leireille tapahtuu puhelimitse Outi-Tuulia Haavistolle 050 31490 61.

Jokaiselle leirille tulevalle perheelle on käytössä oma neljän hengen huone ja huoneita on kymmenelle perheelle.
Lisäpatjoja ja -peittoja saamme helposti lisää, jos samaan huoneeseen on tulossa yli neljä henkilöä!
​​
Koronarajoitukset saattavat muuttaa suunnitelmia, joista tiedotamme ilmoittautuneille erikseen!

Leirimaksut: aikuiset 10e, koululaiset 7,5e ja alle kouluikäiset 5e, alle 1v. ilmaiseksi.

Äitien yöretki 2021

Jo perinteeksi muodostunut äitien yöretki pidetään 19-20.11. Houhajärven Leirimajalla.
Aitien yöretki kutsuu erityisesti äitejä, joiden arjen täyttää lapset, niin pienet kuin isotkin, omilla tarpeillaan.
Jätä siis lapset turvalliseen hoitoon ja Tervetuloa ottamaan hetki aikaa itsellesi! Luvassa on vertaistukea, hyvää ruokaa ja rauhalliset yöunet.

Ilmoittautuminen Anneli Mäki-Laurilalle: 050 31490 68

Jokaiselle leirille tulevalle on käytössä oma neljän hengen huone ja huoneita on yhdelletoista äidille.
Jos haluatte jonkun tuttavan kanssa samaan huoneeseen, niin kertokaa siitä ilmoittautuessanne. Näin saamme huoneet riittämään useammalle äidille!

Huomioitavaa!!
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus)Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät kevään julkaisuja ja musahetkiä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Sastamalan seurakunta Kiikoinen