Leirit ja retket tytöille, pojille sekä perheille

Sastamalan seurakunta tarjoaa lapsille sekä perheille monenlaisia leiriä ja retkiä.

Tervetuloa viettämään kanssamme yhdessä iloisia hetkiä. Tälle sivulle nostamme näkyviin ajankohtaisia retkiämme ja leirejämme, jonne lapset ja perheet voivat osallistua. Kannattaa tutkia tätä sivua aina silloin tällöin - siten näet nopeasti, kun saat uusia mahdollisuuksia tulla mukaan!

Tämän sivun leirit ja retket on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille. Kouluikäisten leireistä ja retkistä löydät tietoa tältä sivulta.

Lisätietoja antaa alle kouluikäisten toiminnasta johtava lapsityöntekijämme Outi Tuulia-Haavisto ja kouluikäisten toiminnasta johtava nuorisotyönohjaaja Salme Kuukka, yhteystiedot alempana.

Seurakunnan leireille ja retkille voi kokoontua muiden lasten ja perheiden kanssa.

Perheleirit vuonna 2020

Kesän perheleirit korvataan poikkeusajan vuoksi perheleiripäivillä, joihin otetaan maksimissaan 30 henkilöä / päivä ohjaajien ja henkilökunnan lisäksi. Osallistumismaksu on 5€ / yli 2v. osallistuja. Perheleiripäivien kesto on klo 9.30-n.18.

Ilmoittautuminen tästä linkistä 1.6. lähtien.

Lauantai 13.6. Isä-lapsi -leiripäivä Kiikan Leiriaholla (1.perheleiripäivä) klo 9.30-n.17

Tiistai 21.7. Kiikan Leiriaholla (2.perheleiripäivä) TÄYNNÄ!
Keskiviikko 22.7. Kiikan Leiriaholla (3.perheleiripäivä)

La 25.7. Houhajärven Leirimajalla (4.perheleiripäivä)

Ma 27.7. Houhajärven Leirimajalla (5.perheleiripäivä)
Ti 28. 7. Houhajärven Leirimajalla (6.perheleiripäivä) TÄYNNÄ!
Ke 29.7. Houhajärven Leirimajalla (7.perheleiripäivä) TÄYNNÄ!
To 30.7. Houhajärven Leirimajalla (8.perheleiripäivä)

Toiminta on ollut tauolla korona-tilanteesta johtuen.
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö) ja YouTubesta löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, joka on mahdollista toteuttaa. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

KesäPihailut 2020

KesäPihailut ovat pieniä, koko perheen kokoontumisia Sastamalan puistoissa ja seurakunnan tilojen läheisyydessä, kuitenkin aina ulkona. KesäPihailussa ei ole tarjoilua, mutta pientä ohjelmaa järjestyy lastenohjaajien toimesta ja tietenkin mahdollisuus tavata tuttuja kerhokavereita turvallisilla väleillä.

KesäPihailuiden aikataulu:

Ma 1.6.