Leirit ja retket tytöille, pojille sekä perheille

Sastamalan seurakunta tarjoaa lapsille sekä perheille monenlaisia leiriä ja retkiä.

Tervetuloa viettämään kanssamme yhdessä iloisia hetkiä. Tälle sivulle nostamme näkyviin ajankohtaisia retkiämme ja leirejämme, jonne lapset ja perheet voivat osallistua. Kannattaa tutkia tätä sivua aina silloin tällöin - siten näet nopeasti, kun saat uusia mahdollisuuksia tulla mukaan!

Tämän sivun leirit ja retket on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

​​​​Kouluikäisten leireistä ja retkistä löydät tietoa tältä sivulta.

Lisätietoja antaa alle kouluikäisten toiminnasta johtava lapsityöntekijämme Outi Tuulia-Haavisto ja kouluikäisten toiminnasta johtava nuorisotyönohjaaja Salme Kuukka, yhteystiedot alempana.

Joukko perheitä kokoontuneina leirinohjaajan ja lipputangon ympärille Kiikan Leiriaholla.

Perheleirit vuonna 2020

Kesän 2020 perheleirit (8 kpl) korvattiin poikkeusajan vuoksi perheleiripäivillä, joihin otettiin maksimissaan 30 henkilöä / päivä ohjaajien ja henkilökunnan lisäksi. Osallistumismaksu oli 5€ / yli 2v. osallistuja. Perheleiripäivien kesto oli klo 9.30-n.18.
​​​​​​​
Kevät- ja syyslomalle sijoittuvat perheiden yöretket. Tänä vuonna pystyimme toteuttamaan syysretken, johon osallistui kuusi perhettä. Retkimaksut olivat: aikuiset 15e, koululaiset 10e ja alle kouluikäiset 5e. Yöretken kesto oli klo 16.30-12.

Vuoden 2021 perheleirit pyritään järjestämään edellisvuosien kaltaisesti yhden yön leireinä. Ilmoittautumiset kesän 2021 leireille järjestetään keväällä. 

 

Huomioitavaa!!​​​​​​​
​​​​​​​Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö)Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

 

 

 

Pihailut

Pihailut ovat pieniä, koko perheen, kokoontumisia Sastamalan puistoissa ja seurakunnan tilojen läheisyydessä, kuitenkin aina ulkona. Pihailuissa ei ole poikkeusajan vuoksi tarjoilua, mutta pientä ohjelmaa järjestyy lastenohjaajien toimesta.

Lämpimästi tervetuloa myös ne perheet, jotka eivät seurakunnan tarjoamaan päivätoimintaan pääse mukaan.

Syksyn Pihailut:

  • ke 16.9. klo 18-19 Vinkki (Ahertajankatu)
  • to 8.10. klo 18-19 Kilipuisto (Vohlakuja 6)
  • ti 3.11. klo 18-19 Pappilanpuisto (Johannes Bäckin katu 5)