Leirit ja retket perheille, sekä tytöille ja pojille.

Sastamalan seurakunta tarjoaa lapsille sekä perheille monenlaisia leiriä ja retkiä.

Tervetuloa viettämään kanssamme yhdessä iloisia hetkiä. Tälle sivulle nostamme näkyviin ajankohtaisia retkiämme ja leirejämme, jonne lapset ja perheet voivat osallistua. Kannattaa tutkia tätä sivua aina silloin tällöin - siten näet nopeasti, kun saat uusia mahdollisuuksia tulla mukaan!

Tämän sivun leirit ja retket on tarkoitettu perheille, jossa on alle kouluikäisiä lapsia.
​​​​​​​Myös kouluikäiset ovat tervetulleita perheen mukana leireillemme!

​​​​Kouluikäisten omista leireistä ja retkistä löydät tietoa tästä klikkaamalla.

Lisätietoja alle kouluikäisten toiminnasta antaa johtava lapsityöntekijämme Outi Tuulia-Haavisto ja kouluikäisten toiminnasta johtava nuorisotyönohjaaja Salme Kuukka, yhteystiedot alempana.

Joukko perheitä kokoontuneina leirinohjaajan ja lipputangon ympärille Kiikan Leiriaholla.

Kevään Leiripäivät ja Perheleirit vuonna 2021:

LEIRIPÄIVÄT:

1.6. Kiikoisten srk-talo (Kiikoistentie 292)
2.6. Houhajärven Leirimaja (Kangastie 275)
3.6. Kiikan Leiriaho (Halmeentie 26)
4.6. Salmin Leirikeskus (Salmentie 44)

Leiripäivä alkaa klo 10 ja loppuu klo 14.00.
Osallistumismaksu on 2e / yli 2v.
Päivän aikana leikitään, tutkitaan ympäristöä ja askarrellaan.

Ilmoittautuminen 26.5. mennessä seuraavasti:

Outi-Tuulia 050 3149061 (Kiikoinen ja Kiikan Leiriaho)
Anneli 050 3149068 (Houhajärven Leirimaja ja Salmin Leirikeskus)
Kerro ilmoittautuessa leiripaikka, osallistujien nimet, lasten iät ja allergiat.

Ota mukaan leiripäivään omat ruokailuvälineet (syvä lautanen, lusikka ja halutessasi leivät ja juomat).
​​​​

PERHELEIRIT:

18-19.6. Isä-lapsi-leiri Kiikan Leiriaholla
22-23.7. Perheleiri 1 Kiikan Leiriaholla, TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua varasijalle.
24-25.7. Perheleiri 2 Houhajärven Leirimajalla, TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua varasijalle.
26-27.7. Perheleiri 3 Houhajärven Leirimajalla, TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua varasijalle.
28-29.7. Perheleiri 4 Houhajärven Leirimajalla, TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua varasijalle.

Ilmoittautuminen leireille tapahtuu nettisivujen kautta. Ilmoittaudu klikkaamalla tästä 10.5. klo 12 alkaen!

Kukin perhe voi ilmoittautua vain yhdelle Perheleirille (sääntö ei koske isä-lapsi-leiriä).
Jokaiselle leirille tulevalle perheelle on käytössä oma huone ja huoneita on maksimissaan kahdeksalle perheelle.
​​
Koronarajoitukset saattavat muuttaa suunnitelmia, joista tiedotamme ilmoittautuneille erikseen!

Leirimaksut: aikuiset 15e, koululaiset 10e ja alle kouluikäiset 5e, alle 1v. ilmaiseksi.

Huomioitavaa!!
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö)Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät kevään julkaisuja ja musahetkiä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Pihailut

Pihailut ovat pieniä, koko perheen leikkihetkiä Sastamalan puistoissa ja seurakunnan tilojen läheisyydessä, kuitenkin aina ulkona!
Pientä ohjelmaa järjestyy lastenohjaajien toimesta ja toisinaan maskottimme Nata-nalle voi myös piipahtaa paikalla.

Lämpimästi tervetuloa myös ne perheet, jotka eivät seurakunnan tarjoamaan päivätoimintaan pääse mukaan.