Leirit ja retket tytöille, pojille sekä perheille

Sastamalan seurakunta tarjoaa lapsille sekä perheille monenlaisia leiriä ja retkiä.

Tervetuloa viettämään kanssamme yhdessä iloisia hetkiä. Tälle sivulle nostamme näkyviin ajankohtaisia retkiämme ja leirejämme, jonne lapset ja perheet voivat osallistua. Kannattaa tutkia tätä sivua aina silloin tällöin - siten näet nopeasti, kun saat uusia mahdollisuuksia tulla mukaan!

Tämän sivun leirit ja retket on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille. Kouluikäisten leireistä ja retkistä löydät tietoa tältä sivulta.

Lisätietoja antaa alle kouluikäisten toiminnasta johtava lapsityöntekijämme Outi Tuulia-Haavisto ja kouluikäisten toiminnasta johtava nuorisotyönohjaaja Salme Kuukka, yhteystiedot alempana.

Seurakunnan leireille ja retkille voi kokoontua muiden lasten ja perheiden kanssa.

 

 

Perheleirit vuonna 2020


Kesällä 2020 toteutamme jälleen samankaltaisen leirikesän kuin viime kesänä (peräti kahdeksan perheleiriä) ja tietenkin pyrimme ottamaan palautteenne huomioon niitä suunnitellessa. Kiitos siis myös kaikista palautteista viime kesän osalta! 

Tällä hetkellä on suunnitteilla perheiden yöretki pe-la 13.-14.3.2020 (lisätietoa lähempänä) Houhajärven Leirimajalle. Muiden leirien ajakohdista ja muista ajankohtaisista tapahtumista koko toimintakauden aikana ilmoitellaan Facebookissa julkisella Sastamalan seurakunnan Lapsi- ja perhetyö -sivulla. Käykää siis tykkäämässä ja löydätte tiedot samasta paikasta!