• Kuuntele kirkkoherranvaalin vaalinäytemessut seurakunnan sivuilta

16.9.2019 12.02

Sastamalan seurakunnan kirkkoherranvaalin ehdokkaat ovat antaneet vaalinäytteensä toimittamalla  messun Tyrvään kirkossa. Jos sinulla ei ollut mahdollisuutta kuunnella messuja tai haluat kuunnella ne uudestaan, löydät linkit äänityksiin täältä.

• Seurakunta - mitä se on? Lue kirkkoherraehdokkaiden tvaarnat aiheesta seurakunta.

16.9.2019 10.38

Kirkkoherra on seurakunnan hengellinen ja hallinnollinen johtaja. Mutta mikä seurakunta on? Pyysimme kirkkoherraehdokkaita kirjoittamaan tvaarnan aiheesta seurakunta ja liittämään siihen aiheeseen liittyvän kuvan. Tähän jutuun päättyi kirkkoherraehdokkaita "ei niin virallisesi" esittelevä juttusarjamme.
  • Sastamalan kirkkoherranvaali lähestyy

9.9.2019 16.00

Sastamalan kirkkoherranvaalin varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 29.9. Vaalia edeltää ennakkoäänestys 23.9. - 27.9. Ehdokkaisiin pääsee tutustumaan vaalinäytepyhinä 1.9., 8.9. ja 15.9. Tyrvään kirkon klo 10 messussa sekä vaalipaneelissa Vammalan srk-talossa torstaina 19.9.

• Lähetys- ja kansainvälinen tori Vammalan torilla 20.9. klo 12-18.

9.9.2019 14.38

Vammalan tori muuttuu perjantaina 20. syyskuuta klo 12-18 lähetystoriksi. Sastamalan seurakunnan lähetyksen vuotuinen suurtapahtuma järjestetään tänä vuonna jo 42. kerran. Torilla on myynnissä syksyn satoa ja monenlaista herkkua paikan päällä syötäväksi tai kotiin viemisiksi. Klo 17 torilla esiintyy muusikko-evankelista Samu Saarinen. Lähetystorilla kohdataan!
  • Mikä on mottosi tai tunnuslauseesi? Kysyimme kirkkoherraedokkailta.

9.9.2019 13.20

Virallisen tiedotuksen lisäksi haluamme kertoa vähän enemmän Sastamalan kirkkoherraksi pyrkivistä. Olemme julkaisseet heidän lapsuus- ja rippikuvansa ja kyselleet kommelluksista työuran varrella. Tällä viikolla julkaisemme ehdokkaiden selfiet ja kysymme, mikä on heidän mottonsa tai tunnuslauseensa.
  • Syksyn Sananjalka ilmestyi 5.9.2019

5.9.2019 10.22

Uudet tuulet puhaltavat Sastamalan seurakunnassa monellakin tapaa. Ajankohtaisia kuulumisia ja tapahtumia voit lukea 5.9.2019 ilmestyneestä Sananjalasta. Lehti jaetaan Tyrvään Sanomien suurjaon liitteenä. Sananjalka on saatavilla  myös seurakunnan toimitiloissa ja kirkkoherranvirastolla.
  • Jukka Perko & Avara Jazz-messussa Tyrvään kirkossa 15.9.

3.9.2019 16.29

Sastamalan seurakunta järjestää sunnuntaina 15.9.klo 18 Tyrvään kirkossa Jazz-messun. Messussa liturgina tomii pastori Elina Kiili. Musiikista vastaa Jukka Perko & Avara, pianisti Juhana Mattila sekä kanttori Hanna-Riikka Inkeroinen.
  • Piispat koolla Sastamalassa

3.9.2019 15.56

Piispainkokous järjestetään Sastamalassa 10.-11. syyskuuta. Kokouksen yhteydessä järjestetään seurakuntalaisille avoin iltakirkko Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa maanantaina 9.9. klo 18. Ehtoollisjumalanpalveluksen
    toimittaa piispa Kaarlo Kalliala.
  • Kirkkoherraehdokkaat kertovat papin työn kommelluksista

1.9.2019 15.24

Tällä viikolla julkaisemme Sastamalan kirkkoherraksi pyrkivien pappisvihkimyskuvat ja ehdokkaat saavat kertoa jonkun papin työhön liittyvän kommelluksen uransa varrelta.

Virallisen tiedotuksen lisäksi haluamme kertoa vähän enemmän Sastamalan kirkkoherraksi pyrkivistä. Siksi pyysimme heiltä kuvia ja kyselimme heidän elämästään matkan varrelta.

• Kirkkoherraehdokkaiden vaalinäytemessut alkavat.

29.8.2019 15.15

Kirkkoherraehdokkaiden vaalinäytemessut alkavat. Tyrvään kirkon klo 10 messussa vaalinäytteensä antaa 1.9. Mika Nokelainen, 8.9. Vesa Aurén ja 15.9. Jouni Pihlajamaa. Ehdokkaisiin voi tutustua myös vaalipaneelissa Vammalan srk-talossa 19.9. klo 19. Seurakuntalaiset voivat ehdottaa kysymyksiä vaalipaneeliin.