Uutislistaukseen

TeuvoRiikonen.jpg

Teuvo V. Riikonen pitää raamattutunnin Arkiehtoossa

5.3.2020 15.29

Parikanniemisäätiön toimnnanjohtaja, pappi ja kirjailija Teuvo V. Riikonen vierailee Vammalan seurakuntatalossa järjestettävässä Arkiehtoossa keskiviikkona 11.3. klo 17. 

Teuvo V. Riikonen kertoo kotisivuillaan olevana kirjailija, toiminnanjohtaja, matka-blogisti, rauhanturvaaja, twaarnaaja ja satiirin salakatselija. Riikonen on kirjoittanut , toimittanut ja ollut yhtenä tekijänä 35:ssä kirjassa, teoksessa ja kokoomateoksessa.  Hän on työskennellyt Parikanniemisäätiön toiminnanjohtajana vuodesta 2012 alkaen.

Mikkelissä sijaitseva Parikanniemisäätiö on perustettu vuonna 1967 jatkamaan ns. uukuniemeläisen herätyksen perintöä ja toimintaa. Parikaniemisäätiön työssä on kolme keskeistä työmuotoa. Mikkelissä sijaitsevan lastenkodin lisäksi toisena on julistustyö eri toimintamuotoineen sekä kolmantena ystävätyö, joka kanavoituu kannatusyhdistyksen kautta eri tavalla. Parikanniemisäätiön taustalla olevan uukuniemeläisen liikkeen perintöön kuuluu lastensuojelu, sananjulistus ja siitä nouseva diakoninen auttamistyö. 

Teuvo V. Riikosta on mahdollisuuss tavala ja kuulla Sastamalassa keskiviikkona 11.3. klo 17 kun hän saapuu Sastamalan seurakunnan vieraaksi Vammalan seurakuntatalossa järjestettävään Arkiehtooseen. Riikonen pitää illassa raamattutunnin aiheeta "Jumala tekee uutta, ettekö sitä huomaa".


Lämpimästi Tervetuloa!