Tyrvään Pyhän Olavin kirkolla järjestetään wanhanajan markkinat sunnuntaina 31.7.2022.

Tule kokemaan keskiajan markkinatunnelmaa kansallismaisemaan, Pyhän Olavin vaikuttavaan pihapiiriin. Tapahtuma alkaa Tampereen piispa Matti Revon toimittamalla messulla Pyhän Olavin kirkossa klo 10. Messun jälkeen kirkon pihapiirissä on luvassa mm. upeaa musiikkia, käsitöitä ja elintarvikkeita ja herkullista lounasruokaa. Tasatunnein klo 16 saakka on ohjelmassa esimerkiksi tarinan kerrontaa ja torvisoittajia. Paikalle pääsee nonstop-bussilla Sastamalan keskustasta tai vaikka veneellä. Edellisen kerran markkinoita vietettiin vuonna 2016 kirkon 500-vuotisjuhlan kunniaksi. Tyrvään Pyhän Olavin kirkko on osa Turun ja Savonlinnan välistä Pyhän Olavin pyhiinvaellusreittiä. Markkinoille on siten mahdollista osallistua myös tulemalla patikoiden tai pyörällä pyhiinvaellusreittiä pitkin naapurikirkolta.

Hae myyjäksi

Ilmoittaudu myyjäksi seuraavalla lomakkeella:

Täytä lomake huolellisesti joko tietokoneella tai käsin selkeästi tekstaten. Voit kirjoittaa sähköiselle lomakkeelle tuplaklikkaamalla vastauskohtaa. Huom! Lue osallistumisehdot tarkasti – osallistumisehtojen hyväksyminen on edellytys myyntipaikan saamiselle.
Pyydämme toimittamaan hakemuksen viimeistään 28.2.2022 osoitteella Olavin Vaellus, Sastamalan seurakunta, Aittalahdenkatu 12, 38200 Sastamala tai sähköpostilla elisa.nieminen@evl.fi.