Tutustu hiljaisuuteen -illat kesällä 2022

Kaipaatko uudistumista, virkistymistä, hiljaisuutta ja kesän kauneutta? Tule tutustumaan hiljaisuuteen ja hiljaisuuden viljelyyn. Kesällä 2022 on tarjolla hiljaisuuden viljelyä tunnelmallisessa Salmin leirikeskuksessa Suodenniemellä.

Hiljaiset kesäillat

Tule rentoutumaan ja hiljentymään luonnonkauniiseen Salmin leirikeskukseen kolmena kesäisenä iltana:

ti 14.6. klo 18-21

ti 19.7. klo 18-21

ti 16.8. klo 18-21

Illat koostuvat hiljaisuudesta sekä lyhyestä ohjelmallisesta osuudesta. Tarjolla on myös muutamia levollisia virikkeitä sekä kevyt iltapala. Voit myös halutessasi pulahtaa rannasta uimaan.

Aloitamme illat klo 18, voit olla haluamasi ajan paikan päällä. Ilta päättyy klo 20.45 iltarukoukseen. Illat ohjaavat Laura-Kati ja Jouni Juntunen.

Lisätiedot: Laura-Kati Juntunen

laura-kati.juntunen@kolumbus.fi

tai p. 045 122 6992

Salmin leirikeskus, Salmentie 44, 38510 Sastamala (Suodenniemi)