Tiina Latva-Rasku, Internet-työ, Japani

Tiina Latva-Rasku.

Tiina Latva-Rasku työskenteli miehensä kanssa Japanissa, Tokiossa vuosina 2008 - 2013 seurakuntatyössä ja käyttäen internetin mahdollisuuksia uusien ihmisten tavoittamisessa.

Nyt hän tekee Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (SLEY) palveluksessa Suomesta käsin internetin kautta Japaniin suuntautuvaa tavoittavaa ja seurakuntiin ohjaavaa työtä japanin kielellä.

Yksi osa työtä on vastata japanilaisten kysymyksiin kristinuskosta internetissä.

Tiina Latva-Rasku toimii koordinaattorina työryhmässä, joka rakentaa Bible Toolbox-sivustoa (osoitteessa http://www.bibletoolbox.net) Raamatun perusopetuksista eri lähetyskenttien kielillä. Hän tiedottaa japanilaisten seurakuntien tapahtumista internetissä, kehittää japanilaisen Suomi-kirkko-seurakunnan kotisivua (osoitteessa http://www.suomikyoukai.org/), toimii tarvittaessa teknisenä tukihenkilönä Japaniin päin ja mainostaa internetin laadukkaita, kristillisiä japaninkielisiä sisältöjä. Hän hyödyntää evankeliumin esillä pitämisessä myös sosiaalisen median mahdollisuuksia.

Työn tavoitteena on tarjota internetin kautta etsijöille hyvä ensikosketus kristinuskoon, herättää kiinnostusta Raamatun lukemiseen ja madaltaa kynnystä seurakunnan yhteyteen.

Teksti Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen verkkosivuilta.