Suomen valtion 100-vuotisjuhlan kunniaksi tehtyjä, Suomen muotoisia kuvakollaaseja.Eläkeikäisten toiminta

Vammala

Usko ja Unelma on eläkeikäisten kohtaamispaikka. Se on tarkoitettu myös näkövammaisille. Uskossa ja unelmassa voi tavata toisia, laulaa, kahvitella – uskoa ja unelmoida yhdessä – Vammalan seurakuntatalon Rantasalissa, Asemakatu 6:ssa. Kokoontumiset kerran kuussa tiistaisin klo 13–14.30.

Karkku

Karkun kamari on avoin kohtauspaikka varttuneelle väelle. Erilaisia teemoja, vierailijoita ja retkiä. Joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina kamarilaiset aterioivat yhdessä. Ovet avoinna maanantaisin klo 12–14.30 Karkun seurakuntatalolla, Passinmäentie 14.

Suodenniemi

Eläkeläisten virkistyspäivä Suodenniemen seurakuntatalolla (Koippurintie 6) kerran kuussa torstaisin Klo 11–13.30.
Päivä pitää sisällään lounaan (6e), ohjelmaa, hartauden ja kahvit. Tervetuloa nuoremmat ja vanhemmat!

Mouhijärvi

Vanhemman väen kerho on vanhuksille tarkoitettua hengellistä virkistystoimintaa. Kerhon ohjelmassa on papin pitämä hartaus ja virsiä. Muu ohjelma vaihtelee keskustelujen, tietovisailujen, muisteluiden, vierailijoiden, retkien ym. merkeissä. Kahvitarjoilu. Kerhossa on mukana pappi ja diakoniatyöntekijä. Arkilounaalla (6 e) on mahdollista ruokailla ennen kerhon alkua.

Kiikoinen

Eläkeikäisille tarkoitettu Tiistaikammari kokoontuu Kiikoisten vanhustentalolla kerran kuussa tiistaina klo 14-15. Hartauden lisäksi torjumme yksinäisyyttä jakamalla kuulumisia, vaihtamalla kokemuksia ja ajatuksia eri aihepiireistä ja leikkimielisillä kilpailuilla.