Piispa Kaarlo Kalliala toimittaa Sastamalan adventtimessun

21.11.2019 08.16

Kalliala 01 (1)_S.jpg Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala. Kuva: Jani Laukkanen, Kirkon kuvapankki

Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 1.12.2019 klo 10 Tyrvään kirkossa vietetään  koko Sastamalan seurakunnan yhteistä adventtimessua, jossa liturgina toimii Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala.

Sastamalan seurakunnan ensimmäistä adventtia 1.12. juhlistaa piispanmessu Tyrvään kirkosssa klo 10.

Messussa liturgina toimii Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala. Avustavana pappina on Anu Jokinen-Lundén ja avustajina Hannu Heikkilä ja Pirjo Parviainen. Kanttoreina messussa toimivat Elisa Hänninen, Hanna-Riikka Inkeroinen, Anu Mattila ja Jari Mattila. Musiikissa on mukana Sastamalan seurakunnan kuoroja.

Adventtimessun jälkeen on tarjolla kirkkokahvit kirkossa.

Adventtimessu on samalla piispa Kaarlo Kallialan jäähyväismessu
Sastamalan seurakunnalle ennen seurakunnan hiippakunnan vaihtumista.

Ensimmäisenä adventtisunnuntaina järjestetään myös perhemessu Sammaljoen kirkossa klo 13. Kappeliseurakuntien kirkoissa ei ensimmäisenä adventtina ole messuja.

Lämpimästi Tervetuloa aloittamaan uutta kirkkovuotta piispanmessuun Tyrvään kirkkoon!