Arkiehtoot

Voisiko seurakunnassa olla paikka, joka auttaa arjen puristuksessa? Paikka, johon lastenhoidon, harrastusten ja työn välissä sukkuloidessa voisi poiketa vaikka suoraan töistä ja istua valmiiseen pöytään? Arkiehtoo on juuri sellainen tilaisuus.

Arkiehtoo on vakiinnuttanut paikkansa keskiviikon levähdyskeitaana useille ihmisille - niin lapsille kuin aikuisille - ja suosio on sen kuin kasvanut.

Arkiehtoo on seurakunnan olohuone, paikka, johon kaikenikäiset voivat tulla levähtämään ja nauttimaan kiireettömästä yhdessäolosta.

Arkiehtoo Vammalan seurakuntatalossa joka keskiviikko 25.9.2019 alkaen klo 16-19.

Tule hengähtämään päivän päätteeksi, yksin tai perheen kanssa. Tarjolla on emännän paikan päällä valmistamaa kunnon kotiruokaa edulliseen hintaan 3 euroa/henkilö tai 7 euroa/perhe.

Illoissa on mielekästä tekemistä sekä lapsille että aikuisille, mutta ei osallistumispakkoa. Illoissa on mukana seurakunnan työntekijöitä eri työaloilta.

Mennään, mennään, Arkiehtooseen!