Arkivaatteissa -illat

KrookuksenkukkiaArkivaatteissa-iltoja on saatu viettää jo 12  vuoden ajan.

Viisikielinen on seurakunnan uusi laulukirja.Laulamme yhdessä uudesta laulukirjasta: Viisikielinen .

Viikossa on 168 tuntia. Suuri osa siitä on arkea. Miten usko ja Raamatun opetukset voisivat auttaa erilaisissa arjen asioissa?

Arkivaatteissa-illassa voit hengähtää arjen keskellä Sanan, seuran ja rukouksen äärellä.

Tilaisuuksissa keskitytään kristinuskon tärkeimpiin asioihin arjen näkökulmasta. Illoissa on tilaa yhteiselle rukoukselle, keskustelulle ja laulamiselle.

Paikalla on henkilöitä, jotka ovat valmiita keskustelemaan kanssasi elämään ja uskoon liittyvistä asioista. Voit pyytää heiltä myös esirukousta. Tunnistat heidät keltaisesta rintamerkistä. Nykäise rohkeasti hihasta. Rukousaiheita voit jättää myös niille osoitettuun astiaan. Aiheiden puolesta rukoillaan iltahartauden yhteydessä.

Kevät 2020

To 23.1.
Ilo Herrassa on väkevyytemme

Pastori Sakari Kalliomaa

To 20.2.
Täysi tusina - opetuslasten matkassa
Kirkkoherra Vesa Aurén

To 19.3.
Otammeko vain rusinat pullasta? Raamatun käytön pohdiskelua
Teol.kand. ja maanvilejijä Jaakko Antola

To 23.4.
Tämä on laulu sydämeni, lauluilta
Olena Sandholm

Illan kulku:

Laulamme yhdessä
Mietteitä matkaevääksi
Illan aihe ja mahdollinen keskustelu
Iltahartaus ja esirukous
Ilta päättyy

Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus yhteiseen jutusteluun, sielunhoitoon ja esirukoukseen klo 21 asti.

Yhteislaulut laulamme Viisikielisestä.

Seurakunnalla kirjoja on rajoitetusti, joten jos sinulla on oma kirja, ota se mukaan!