SASTAMALAN SEURAKUNNASSA ON HAETTAVANA HALLINTOSIHTEERIN VIRKA JA EMÄNTÄ-SIIVOOJAN TOIMI. HAKUILMOITUKSET ALLA.

HALLINTOSIHTEERIN VIRKA

Tehtäviin kuuluvat hallinnolliset valmistelut ja päätösten toimeenpano, kirkkovaltuuston, kirkkoneuvoston, ja muiden hallintoelinten sekä seurakunnallisten vaalien sihteerinä toimiminen. Kirkkoherranviraston asiakaspalvelutehtäviä, toimitusvarausten laatiminen ja virkatodistusten tekeminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä ja kirkkoherran ja talousjohtajan sihteeritehtäviä.

Virkaan edellytetään soveltuvaa opistoasteista tutkintoa tai AMK-tutkintoa. Julkishallinnon työkokemus sekä henkilöstöhallinnon tuntemus katsotaan eduksi. Hallintosihteerin esimiehenä toimii kirkkoherra.

Viran vaativuusryhmä on 502, vähimmäispalkka 2380,95 euroa/kk. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Hakuaika päättyy 18.9.2020 klo 13.00. Sastamalan seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset toimitetaan osoitteeseen: Aittalahdenkatu 12, 38200 Sastamala tai sähköpostitse kirkkoherra Vesa Aurénille vesa.auren@evl.fi. Haastattelut järjestetään maanantaina 28.9. klo 15 alkaen.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Vesa Aurén puh. 050 3149 001 tai talousjohtaja Raimo Kemppi 050 3149 101.

EMÄNTÄ-SIIIVOOJAN TOIMI

Toimen pääasialliset tehtävät ovat:

Emännän tehtävät Vammalan seurakuntatalolla ja seurakunnan muilla kiinteistöillä.
Ruuan valmistus ja tarjoilu sekä kahvitusten hoitaminen.
Keskitettyjen ruoka- ja tarviketilauksien tekeminen.
Työvuorolistojen laadinta tarvittaessa palkattaville emännille ja keittäjille.
Siivoustehtäviä.

Toimi täytetään 1.11.2020 alkaen, palkkaus on vaativuusryhmä 402 (2012,90) mukainen.
Kelpoisuusehtona on tehtävien edellyttämä ammatillinen ruokatalouden koulutus ja alan työkokemus.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Hakuaika päättyy 18.9.2020 klo 13.00. Sastamalan seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset toimitetaan osoitteeseen: Aittalahdenkatu 12, 38200 Sastamala tai sähköpostitse ylivahtimestari Arja Myllyniemelle arja.myllyniemi@evl.fi. Hän vastaa myös tehtävää koskeviin tiedusteluihin puh 050 3149 124. Haastattelut järjestetään perjantaina 25.9. klo 14 alkaen.