Muuta kivaa lapsiperheille!

Pihailut, kevät 2022

Pihailut ovat perheen leikkipuistohetkiä, ohjaajien johdolla. Yhdessä voidaan leikkiä, tutkia, laulaa tai vaikka vain höpötellä -lasten hoitaessa leikkimisen!
Parhaimmillaan Pihailut keräävät perheitä yhteiseen ulkoiluun ja näin tapaamiset voivat poikivat myös uusia tuttavuuksia ja leikkitreffejä lisää. Tapaamisia on ympäri Sastamalaa, jotta mahdollisimman moni pääsee helposti mukaan. Tervetuloa!

Leiripäivät ja retki, alkukesä 2022

Leiripäivät kutsuvat jälleen, tarkemmat tiedot mainoksessa.
Paluun tekee myös retki, joka suuntautuu paikalliseen kohteeseen. Kohteena on Kiviniityn kotieläinpuisto Mouhijärvellä!

Lapsiparkit Vlan srk-talon lastenkamarissa klo 9.30-12.00

• 12.2.

• 19.3.

• 23.4.

Lapsiparkki on kerhomainen kokoontuminen lapsille, jota ohjaavat koulutetut lastenohjaajamme. Lapsiparkkiin tulevalla lapsella tulee olla mukanaan kerhotossut tai jarrusukat ja pienet, maistuvat eväät (myös juomista). Lapsiparkissa askarrellaan, leikitään, sekä myös hiljennytään kertomuksen äärelle. Ohjelma vaihtelee ohjaajista riippuen.
Lapsiparkki toteutuu, jos ilmoittautunut on vähintään viisi 3-6-vuotiasta lasta.
ILMOITTAUTUMINEN saman viikon torstaihin mennessä Outi-Tuulia Haavistolle p. 050-3149061

Vauvaperheen kerho Vintillä

Uutuutena tarjoamme erityisesti vauvaperheille tarkoitettua perhekerhoa! Kerho kokoontuu pääkirjaston Kohtaamispaikka Vintissä tiistaisin klo 13-14.30. Vintti sijaitsee kirjaston toisessa kerroksessa, mutta sinne pääsee mukavasti hissillä, jolla saa siis myös vaunut yläkertaan ja lapsi saa jatkaa vaikka uniansa rauhassa. Kirjaston henkilökunta opastaa perille tarvittaessa!
Kerhossa saa puhella toisten äitien ja ohjaajien kanssa elämästä vauvan kanssa; arjen iloista ja murheista. Kerho sisältää myös pienen yhteisen hetken laulun ja leikin siivittämänä.
Kerhossa on kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Ulkoperhekerhot

Ulkoperhekerho kokoontuu Houhajärven Leirimajalla viitenä torstaina:

* 10.3. * 17.3. * 24.3. * 31.3. * 7.4. klo 17-18.30

Nimensä mukaisesti tiedossa on ulkoilua, jota siivittää aluksi syötävät makkarat tms. ja kahvit.
Ulkoperhekerhoon ei ole ilmoittautumista, eli voitte vain tulla!
Kerhoon kannattaa pukea sään mukaiset vaatteet ylle ja napata mukaan iloinen mieli!

Arkiehtoo:

Vammalan seurakuntatalolla kokoonnutaan keskiviikkoisin klo 16-18.30 alkuillan viettoon ikään katsomatta.
Ruokailu on klo 16-17.30 ja ruoan hinta on 3e/hlö tai 10e/perhe.
Arkiehtoo kerää parhaimmillaan sukupolvia toistensa seuraan ja ohjelmaa on lasten leikistä vanhemman väen turinointiin.
Noin kerran kuussa keräännymme illan päätteksi Arkiperhemessuun, muuten ohjelmaa on vaihtelevasti laidasta laitaan!
Tervetuloa piipahtamaan tai pitemmän kaavan mukaan viihtymään!

Vauvan päivä:

Vauvan päivän Vauvajaiset kutsuvat mukaan vanhemmat ja perheen pienimmät, eli vauvat!

Vauvan päivä on valtakunnallinen tapahtumapäivä, jota vietetään vuosittain syyskuun viimeisenä perjantaina. Vauvan päivänä kaikkien katseet saavat kääntyä yhteiseen tulevaisuuteemme, eli vauvoihin.

Vammalan seurakuntatalon Juhlasalista löydät Vauvan päivänä vertais-seuraa ja parhaimmillaan tutustut uusiin perheisiin. Tapahtuma alkaa yhteisellä musahetkellä ja jatkuu omaan tahtiin kierrettävien rastien merkeissä. Rasteilta löytyy mm. pikkuisille sopivaa tunnustelua, pientä askartelua muistoksi ja kahvit aikuisille.
Lämpimästi tervetuloa!

Vauvamiitti

Vauvamiitti on tarkoitettu pääasiassa odottaville äideille, sekä ensiäideille ja heidän vauvoilleen. Vauvamiitissä tutustutaan toisiin, samassa elämäntilanteessa oleviin, äiteihin ja saadaan vertaistukea.
Kahvipannu on kuumana 10-10.30, jonka aikana on tutustumista ja yhteistä keskustelua. 10.30 alkaa musahetki, jonka lopuksi on lyhyt hartaushetki. Jos vauvalla on nukkumisaika juuri miitin aikaan, niin vaunuille löytyy suojaisa paikka ihan ikkunan alta.

Perinteinen Syysseikkailu perheille

Tiedotamme lisää myöhemmin, joten seuraathan ilmoittelua!

Äitien saunailta

Äitien saunailta kutsuu Mouhijärven seurakuntatalolle.
Saunailtaan ovat tervetulleita äidit, mutta myös lapset saa ottaa mukaan! Tiedossa on saunomisen lisäksi hiljentymistä, pientä iltapalaa ja vapaata leikkiä kerhohuoneessa. Tervetuloa mukaan!

Huomioitavaa!!
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus)Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät mainoksia, julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Lasten askartelujen jälkiä: Perunaukko, maaleja kipoissa, perunaleimasin ja maalauksia.