Muuta kivaa lapsiperheille!

• 16.10.
  • 20.11.
  • 18.12.

Kerhomaiseen lapsiparkkikokoontumiseen mahtuu maksimissaan 15 3-6-vuotiasta lasta.
ILMOITTAUTUMINEN saman viikon torstaihin mennessä Outi-Tuulia Haavistolle p. 050-3149061

Vauvamiitti

Uutena toimintana aloitamme Vauvamiitin, joka kokoontuu Vammalan seurakuntatalon Juhlasalissa neljä kertaa:
torstaisin 16.9., 23.9., 18.11. ja 25.11. klo 10-11.

Vauvamiitti on tarkoitettu pääasiassa odottaville äideille, sekä ensiäideille ja heidän vauvoilleen. Vauvamiitissä tutustutaan toisiin, samassa elämäntilanteessa oleviin, äiteihin ja saadaan vertaistukea.

Kahvipannu on kuumana 10-10.30, jonka aikana on tutustumista ja yhteistä keskustelua. 10.30 alkaa musahetki, jonka lopuksi on lyhyt hartaushetki. Jos vauvalla on nukkumisaika juuri miitin aikaan, niin vaunuille löytyy suojaisa paikka ihan ikkunan alta.
Tervetuloa mukaan!

Vauvaperheen kerho Vintillä

Uutuutena tarjoamme erityisesti vauvaperheille tarkoitettua perhekerhoa! Kerho kokoontuu pääkirjaston Kohtaamispaikka Vintissä tiistaisin klo 13-15. Vintti sijaitsee kirjaston toisessa kerroksessa, mutta sinne pääsee mukavasti hissillä, jolla saa siis myös vaunut yläkertaan ja lapsi saa jatkaa vaikka uniansa rauhassa. Kirjaston henkilökunta opastaa perille tarvittaessa!
Kerhossa saa puhella toisten äitien ja ohjaajien kanssa elämästä vauvan kanssa; arjen iloista ja murheista. Kerho sisältää myös pienen yhteisen hetken laulun ja leikin siivittämänä.
Kerhossa on kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Ulkoperhekerhot alkavat!

Ulkoperhekerho on uusi toiminta ja se kokoontuu Houhajärven Leirimajalla neljänä torstaina:

* 30.9. * 14.10. * 28.10. * 11.11. klo 17-18.30

Nimensä mukaisesti tiedossa on ulkoilua, jota siivittää aluksi syötävät makkarat tms. ja kahvit.
Ulkoperhekerhoon ei ole ilmoittautumista, eli voitte vain tulla!
Kerhoon kannattaa pukea sään mukaiset vaatteet ylle ja napata mukaan iloinen mieli!

Arkiehtoo:

Vammalan seurakuntatalolla kokoonnutaan keskiviikkoisin klo 16-18.30 alkuillan viettoon ikään katsomatta.
Ruokailu on klo 16-17.30 ja ruoan hinta on 3e/hlö tai 10e/perhe.
Arkiehtoo kerää parhaimmillaan sukupolvia toistensa seuraan ja ohjelmaa on lasten leikistä vanhemman väen turinointiin.
Noin kerran kuussa keräännymme illan päätteksi Arkiperhemessuun, muuten ohjelmaa on vaihtelevasti laidasta laitaan!
Tervetuloa piipahtamaan tai pitemmän kaavan mukaan viihtymään!

Vauvan päivä:

Vauvan päivän Vauvajaiset kutsuvat mukaan vanhemmat ja perheen pienimmät, eli vauvat!

Vauvan päivä on valtakunnallinen tapahtumapäivä, jota vietetään vuosittain syyskuun viimeisenä perjantaina, eli tänä vuonna 24.9. Vauvan päivänä kaikkien katseet saavat kääntyä yhteiseen tulevaisuuteemme, eli vauvoihin.

Vammalan seurakuntatalon Juhlasalista löydät Vauvan päivänä 24.9. vertais-seuraa ja parhaimmillaan tutustut uusiin perheisiin. Tapahtuma alkaa klo 13 yhteisellä musahetkellä ja jatkuu omaan tahtiin kierrettävien rastien merkeissä. Tapahtuma loppuu klo 15. Rasteilta löytyy mm. pikkuisille sopivaa tunnustelua, pientä askartelua muistoksi ja kahvit aikuisille.
Lämpimästi tervetuloa!

Perinteinen Syysseikkailu perheille

Syysseikkailu järjestetään 31.10. Tiedotamme lisää myöhemmin, joten seuraathan ilmoittelua!

Äitien saunailta

Äitien saunailta kutsuu Mouhijärven seurakuntatalolle perjantaina 1.10. klo 17.30-20.30.
Saunailtaan ovat tervetulleita äidit, mutta myös lapset saa ottaa mukaan! Tiedossa on saunomisen lisäksi hiljentymistä, pientä iltapalaa ja vapaata leikkiä kerhohuoneessa. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen Tarja Kopalaiselle numeroon: 050 31491 07

Huomioitavaa!!
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus)Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Lasten askartelujen jälkiä: Perunaukko, maaleja kipoissa, perunaleimasin ja maalauksia.