Muuta kivaa lapsiperheille!

Arkiehtoo Vammalan seurakuntatalolla

Vammalan seurakuntatalolla kokoonnutaan keskiviikkoisin (alkaen 18.1.) klo 16-18.30 alkuillan viettoon ikään katsomatta.
Ruokailu on klo 16-17.00 ja ruoan hinta on 3e/hlö tai 10e/perhe.
Arkiehtoo kerää parhaimmillaan sukupolvia toistensa seuraan ja ohjelmaa on lasten leikistä vanhemman väen turinointiin.
Noin kerran kuussa keräännymme illan päätteksi Arkiperhemessuun, muuten ohjelmaa on vaihtelevasti laidasta laitaan!
Tervetuloa piipahtamaan tai pitemmän kaavan mukaan viihtymään!

Perhekerho Vintillä

Kerho kokoontuu pääkirjaston Kohtaamispaikka Vintissä tiistaisin klo 13-15.00. Vintti sijaitsee kirjaston toisessa kerroksessa, mutta sinne pääsee mukavasti hissillä, jolla saa siis myös vaunut yläkertaan ja lapsi saa jatkaa vaikka uniansa rauhassa. Kirjaston henkilökunta opastaa perille tarvittaessa!
Kerhossa saa puhella toisten äitien ja ohjaajien kanssa elämästä vauvan kanssa; arjen iloista ja murheista. Kerho sisältää myös pienen yhteisen hetken laulun ja leikin siivittämänä.
Kerhossa on kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Lapsiparkit Vlan srk-talon lastenkamarissa klo 9.30-12.00

• 4.2.

• 11.3.

• 15.4.

• 13.5.

Lapsiparkki on kerhomainen kokoontuminen lapsille, jota ohjaavat koulutetut lastenohjaajamme. Lapsiparkkiin tulevalla lapsella tulee olla mukanaan kerhotossut tai jarrusukat ja pienet, maistuvat eväät (myös juomista). Lapsiparkissa askarrellaan, leikitään, sekä myös hiljennytään kertomuksen äärelle. Ohjelma vaihtelee ohjaajista riippuen.
Lapsiparkki toteutuu, jos ilmoittautunut on vähintään viisi 3-6-vuotiasta lasta.
ILMOITTAUTUMINEN viimeistään kyseisen viikon torstaina Outi-Tuulia Haavistolle p. 050-3149061

Vauvakirkko 26.3. klo 16

Vuonna 2022 Sastamalan seurakuntaan kastetut vauvat kutsutaan joka vuosi Marianpäivän vauvakirkkoon (26.3. klo 16) pieneen kirkkohetkeen ja noutamaan kastepuuhun asetetut lehdet. Tilaisuuteen lähetetään kutsu kotiin. Jos ei pääse noutamaan lehteä kirkosta, niin sen voi kuukauden ajan hakea kirkkoherranvirastolta.

Ulkoperhekerhot

Ulkoperhekerho kokoontuu Houhajärven Leirimajalla neljänä maaliskuisena torstaina klo 17-18:

• 9.3.
  • 16.3.
  • 23.3.
  • 30.3.

Nimensä mukaisesti tiedossa on ulkoilua, jota siivittää mehu & keksi.
Ulkoperhekerhoon ei ole ilmoittautumista, eli voitte vain tulla!
Kerhoon kannattaa pukea sään mukaiset vaatteet ylle ja napata mukaan iloinen mieli!

Pihailut

Pihailut ovat perheen leikkipuistohetkiä, ohjaajien johdolla. Yhdessä voidaan leikkiä, tutkia, laulaa tai vaikka vain höpötellä -lasten hoitaessa leikkimisen!
Parhaimmillaan Pihailut keräävät perheitä yhteiseen ulkoiluun ja näin tapaamiset voivat poikivat myös uusia tuttavuuksia ja leikkitreffejä lisää. Tapaamisia on ympäri Sastamalaa, jotta mahdollisimman moni pääsee helposti mukaan. Ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Huomioitavaa!!
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus)Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät mainoksia, julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Lasten askartelujen jälkiä: Perunaukko, maaleja kipoissa, perunaleimasin ja maalauksia.