Sastamalan seurakunta hakee suntio-hautausmaanhoitajaa

9.10.2018 11.31

vammala_salokunta_THUMB.jpg

Sastamalan seurakunnassa on avoinna suntio-hautausmaanhoitajan toimi.

Sastamalan seurakunta hakee suntio-hautausmaanhoitajaa. Työnkuva painottuu suntion ja hautausmaanhoitajan tehtäviin. Tehtävät keskittyvät Salokunnan kirkkoon ja hautausmaalle mutta tehtäviä on myös muilla hautausmailla ja kiinteistöillä.

Toimen pääasialliset tehtävät ovat:

• suntion ja hautausmaanhoitajan tehtävät Salokunnan kirkossa ja hautausmaalla

• huolehtiminen kirkon siivouksesta ja emännän tehtävistä pienissä tilaisuuksissa

• haudankaivuutehtävissä avustaminen

• hyväksyä hautamuistomerkit ja niitä koskevat muutokset käyttösuunnitelman

mukaisesti

• vastata hautausmaan henkilöstön työnjaosta ja perehdytyksestä sekä toimia kausityöntekijöiden esimiehenä

• tarvikehankinnat

Toimi täytetään 1.12.2018 lukien, palkkaus on vaativuusryhmän 403 mukainen. Kelpoisuusehtona on tehtävien edellyttämä ammatillinen perustutkinto tai käytännön ammattitehtävissä hankittu kokemus.

Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Tehtävän täytössä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tiedusteluihin vastaa ylivahtimestari Arja Myllyniemi, 050-3149124.

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 2.11.2018 klo 13 osoitteella Aittalahdenkatu 12, 38200 SASTAMALA. Kuoreen merkintä ”suntio-hautausmaanhoitaja” tai sähköpostitse raimo.kemppi@evl.fi.