Tervetuloa Keikyän kappeliseurakunnan sivuille!

Tässä yleistä tietoa Keikyän seurakunnan toiminnasta.

Jumalanpalvelukset ovat lähtökohtaisesti joka kuukauden - ensimmäisenä sunnuntaina iltamessuna klo 18 - kolmantena sunnuntaina klo 10 Jumalanpalvelukset ovat vuoden alusta Pääsiäiseen seurakuntatalolla.

Kappeliseura / Lauluilta on lähtökohtaisesti joka toinen torstai klo 18.30 seurakuntatalolla. Kesällä lauluillat ovat kodeissa tai ulkoilmatilaisuuksina eri paikoissa.

Virren Viejät jalkautuvat koteihin 2-3 laulajan ryhmissä noin puoleksi tunniksi kerran kuukaudessa maanantaina klo 12 alkaen. Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti niille, joiden on vaikea päästä seurakunnan tilaisuuksiin. Pyynnöt etukäteen diakoni Marja Ritaselle, puh. 050 314 9047.

Symppis-iltakahvila on kerran kuukaudessa maanantaina klo 18-20 Keikyän diakoniatoimistolla. Iltapalamaksu 50 centtiä.

Uusi Toivo-lounas on kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 12 seurakuntatalolla. Vapaaehtoinen ruokamaksu.

Sotesin kanssa järjestettävä Ikäpiste seurakuntatalolla joka kuukauden viimeisenä torstaina klo 13.

Ruokajakelu Keikyän diakoniatoimistolla torstaisin klo 9 sekä Symppis-iltakahvion yhteydessä.

Naisten raamattupiiri kerran kuukaudessa seurakuntatalolla.