Salmin Leirikeskus Suodenniemellä

Salmentie 44, 38510 Sastamala

Avoinna sopimuksen mukaan. Vuokraus ja tiedustelut puh.03-521 9105 tai kirkkoherranviraston numerosta 03-521 9090.

Salmin Leirikeskus Suodenniemellä Sijaitsee Suodenniemellä Kirkkojärven rannalla.

Päärakennus 143 m2
Alakerrassa kokoontumistilat noin 30 hengelle
Keittiö, 2kpl wc
Majoitustilat 5 hengelle
Yläkerrassa majoitustilat 16 hengelle, kerrossängyt
 ◦ lasten ja nuorten osalta edellytämme patjansuojusten käyttöä patjoissa hygieniasyistä
ylhäällä oma wc

Rantasauna
Käytössä vain kesäaikaan, vedet katkaistaan yöpakkasten tultua.
Puulämmitteinen, saunaa voidaan käyttää myös kylmemmillä säillä, mutta vesi täytyy kantaa saunaan itse.
Takkatupa, jossa majoitustila 6 hengelle (2 kerrossänkyä)
Saunarakennuksessa voi majoittua myös lemmikin kanssa

Laituri ja soutuvene
Frisbee-golf

Leirikeskus sijaitsee 2 km Suodenniemen keskustasta Kirkkojärven rannalla. Alueella on päärakennus ja rantasauna. Päärakennus on kaksikerroksinen, jonka alakerrassa on sali, keittiö ja kaksi majoitushuonetta. Alakerrassa on 5 petipaikkaa. Pöytätilaa istumapaikkoineen on noin 30. Yläkerrassa on 16 petipaikkaa. Päärakennuksessa on suihku. Päärakennukseen ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Rantasaunalla on sauna, pesuhuone, pukuhuone ja takkatupa. Varsinkin syksyllä ja talvella tiloja varatessa on tärkeää ottaa huomioon, että rakennuksessa on päällä vain peruslämmöt. Eli tiloja varatessa tulee sopia varauksista siten, että tilat ehditään valmistelemaan ennen saapumista.

Vuokraushinnat:
◦ Päärakennus alakerta viikolla ma-to vuorokausi 80 €