Toivo Kärjen musiikin konsertti Karkun kirkossa su 23.9. klo 16

13.9.2018 09.01

akkk_juliste4_THUMB.jpg

Toivo Kärjen viihdemusiikkia ja hengellisiä teoksia kuullaan Karkun kirkossa sunnuntaina 23.9.2018 klo 16 järjestettävässä konsertissa nimeltä "Anna kaikkien kukkien kukkia".

Ainutlaatuisen konsertin ohjelmistosta kolmannes on ennen julkaisematonta tuotantoa.

Soololaulujen lisäksi konsertissa kuullaan myös paljon moniäänisiä esityksiä, parhaimmillaan jopa viisiääninen lauluyhtye. Ja onpa mukana kaksi instrumentaalisävellystäkin.

Konsertin otsikkona on "Anna kaikkien kukkien kukkia", mikä oli yksi Toivo Kärjen elämänfilosofian johtoajatuksista.

Konsertti on läpileikkaus Toivo Kärjen valtavasta tuotannosta aina 1920-luvulta 1980-luvulle saakka. Ensimmäinen puoliaika on viihdemusiikkia, joka sisältää tyylillisesti kaikkea tangosta jenkkaan ja valssista foksiin. Mukana on niin ikivihreitä kuin harvinaisuuksiakin.

Viihdemusiikin lisäksi Toivo Kärki sävelsi myös
hengellistä musiikkia, joita konsertissa kuullaan väliajan jälkeen.

Pääsolisteina laulavat sopraano Leena Reinman sekä tenorit Aki Alamikkotervo ja Joni Renfors. Alamikkotervo on entinen Kansallisoopperan tenorisolisti, joka on valittu kerran vuoden oopperasolistiksikin Suomessa.

Säestävässä Trio Nostalgia -yhtyeessä soittavat Christer Jokela (piano), Pasi Nieminen (kitara ja laulu) ja Jouni Hokkanen (kontrabasso). Konsertin juontaa Raimo Junttila.

Lämpimästi Tervetuloa Karkun kirkkoon nauttimaan Toivo Kärjen musiikista!