Juhlamajatalo Kiikan kirkossa 22.4. klo 18

10.4.2018 12.20

10v-juhlamajatalo_M.jpg
Majataloiltoja on vietetty Kiikan kirkossa jo 10 vuoden ajan. Sen kunniaksi Majataloillassa sunnuntaina 22.4. klo 18 on mukana Pekka Simojoki ja lauluyhte Pisara. Tervetuloa juhlaan mukaan!

Majatalo-iltoja on järjestetty Kiikan kirkossa neljä kertaa vuodessa jo kymmenen vuoden ajan.

Suosittujen iltojen ohjelma koostuu musiikista, yhteislaulusta, puheesta ja rukouksesta. Yhteislaulujen säestyksestä vastaa kappeliseurakunnan oma Lauluyhtye Pisara. Teetarjoilun aikana on mahdollisuus tavata tuttuja ja tuntemattomia. Perheen pienimmät voi illan ajaksi viedä hoitoon Kiikan lastentalolle.

Majataloiltojen konsepeti haettiin aikoinaan Kangasalalta, missä Pekka Simojoki oli kehittänyt suositut Majataloillat.

Majataloiltojen kymmenvuotista taivalta juhlitaan Kiikan kirkossa sunnuntaina 22.4. klo 18. Mukana on Majataloiltojen "isä" Pekka Simojoki ja iltojen oma "houseband" lauluyhtye Pisara.

Olet lämpimästi Tervetulllut juhlaan mukaan!