• Sastamalan seurakunnan kirkkovaltuustoon ehdolla 74

17.9.2018 20.29

Seurakuntavaalien ehdokasasettelu on päättynyt. Seurakunnalle jätettiin seuraavat ehdokaslistat: Yhteisvastuu ja lähimmäistyö (SDP) –ehdokaslista, Kokoomuslaisen seurakuntaväen ehdokaslista, Yhdessä pidämme huolta – Keskusta  ehdokaslista ja Kirkko kaikille ehdokaslista.

• Piispa Kaarlo Kalliala saarnasi 9.9. Tyrvään kirkossa

17.9.2018 09.57

Lue piispa Kaarlo Kallialan saarna Tyrvään kirkossa 9.9.2018 vuoden 1918 punaisten vainajien siunaustilaisuudessa ja muistojumalan-palveluksessa.

• Syksyn Sananjalka ilmestyi

6.9.2018 11.23

Seurakuntalehti Sananjalan syksyn numero ilmestyi  torstaina 6. syyskuuta. Lehdessä on vahingossa julkaistu vanha tapahtuma-aukeama. Täältä löydät korjatun lehden. Oikea tapahtuma-aukeama julkaistaan kokonaisuudessaan myös Tyrvään Sanomissa verkkolehdessä sekä paperilehdessä 13.9.2018.
  • Amerikkalainen gospeltähti Sastamalaan. Tule mukaan projektiin!

20.8.2018 21.46

Sastamalan seurakunta tekee syksyllä yhteisprojektin Yhdysvaltalaisen gospelmuusikko Everett W. Millerin ja Idols-kilpailusta tutun Kristiina Braskin kanssa. Haluaisitko päästä tekemään gospelia rautaisen ammattilaisen ohjauksessa?
  • Seitsenristi - Pyhän Olavin oma korusarja

30.5.2018 16.41

Tyrvään Pyhän Olavin kirkon päätyseinää koristavasta Seitsenristi -kuviosta on tehty kirkolle oma korusarja. Koruja on saatavilla Pyhän Olavin kirkossa ja Sastamalan seurakunnan kirkkoherranvirastossa.