• Orastavaa -runoja ja musiikkia Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa 17.6. klo 17

1.6.2018 11.26

Runo- ja musiikkiesitys "Orastavaa" kuullaan sunnuntaina 17.6. klo 17 Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa. Esitys koostuu rovasti Pirjo Vahtolan runoista ja #runosaarnoista sekä virsi- ja gospelmusiikista. Vajaassa tunnissa käydään läpi koko kirkkovuosi.
  • Seitsenristi - Pyhän Olavin oma korusarja

30.5.2018 16.41

Tyrvään Pyhän Olavin kirkon päätyseinää koristavasta Seitsenristi -kuviosta on tehty kirkolle oma korusarja. Koruja on saatavilla Pyhän Olavin kirkossa ja Sastamalan seurakunnan kirkkoherranvirastossa.
  • Kesäiset kirkko- ja hartaushetket

30.5.2018 13.37

Kesällä järjestetään useita ulkoilmakirkkoja.
    Pieni Pyhä Hetki on Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa kesäsunnuntaisin klo 17.
    Suosittuja kesäillan ehtoollishetkiä järjesteään Tyrvään vanhassa siunauskappelissa.
  • Kirkot ja hautausmaat kutsuvat kesällä

29.5.2018 17.50

Suositut hautausmaakierrokset jatkuvat Sastamalan oppaiden ja seurakunnan yhteistyönä tänäkin kesänä. Katso kierrosten ajat ja paikat ja varaa aika kalenteriin. Sastamalan seurakunnnan kirkot ovat myös kiinnostavia kesäkohteita ja nyt aiempaa enemmän auki kesäaikana. Tervetuloa tutustumaan!

• Katso kesämenot Sananjalasta

27.5.2018 21.51

Seurakuntalahti Sananjalan kesänumerosta löydät kesäiset jumalanpalvelukset, konsertit, hautausmaakierrokset ja muut tapahtumatiedot. Poimi tapahtuma-aukeama talteen ja tule mukaan!