Musiikki

Sastamalan seurakunnassa toimii useita kuoroja ja lauluryhmiä.

Tunnelmia koululaiskirkosta.

Musiikki johdattaa ihmistä Jumalan eteen ja ilmaisee myös sellaisia tunteita, joita on vaikea pukea sanoiksi.

Musiikki, laulaminen, soittaminen ja musiikin esittäminen, on aina ollut keskeinen osa seurakunnan elämää. Musiikki johdattaa omalla tavallaan ihmistä Jumalan eteen, kirkastaa Kristusta ja tukee uskon todeksi elämistä. Musiikki voi ilmaista myös sellaisia tunteita, joita on vaikea pukea sanoiksi.

Seurakunta kutsuu sinua kuuntelemaan musiikkia ja hiljentymään sävelten avulla. Toisaalta seurakunta kutsuu laulamaan yhdessä erilaisissa musiikkitilaisuuksissa, osallistumaan kuorotoimintaan, tuomaan omat musiikin lahjasi yhteiseen käyttöön ja näin yhteisen musiikin kautta rakentumaan hengellisesti.

”Laulakaa Herralle uusi laulu! Laula Herralle maa, laulakaa Herralle maan asukkaat!  Laulakaa Herralle, ylistäkää hänen nimeään! Kertokaa päivästä päivään ilosanomaa hänen avustaan.” Ps.96:1-2