Isot ja pienet perhekirkkoon tai -messuun

Perhekirkoissa lapsillekin on tarjolla tehtävää ja mietittävää.

Sanan ohella perhekirkossa on tarjolla joskus esimerkiksi rusinoita.

Tervetuloa perhekirkkoon!

Perhekirkot ovat tarkoitettu koko perheen kirkoiksi, mutta tilaisuuksien suunnittelussa on ajateltu lähinnä perheen pienimpiä. Perhekirkossa lauletaan usein lasten virsikirjan lauluja, leikitään ja saatetaan vaikkapa soittaa rytmisoittimilla. Perhekirkot ovat pääsääntöisesti tavallisia kirkonmenoja lyhyempiä, jotta perheen pienimmätkin jaksavat olla loppuun asti.

Syksyn 2018 perhekirkot

Tervetuloa koko perheen voimin vaikka kaikkiin syksyn perhekirkkoihin:

• 16.9. klo 13 Kiikoisten kirkko
  • 28.9. klo 18 Tyrvään kirkko
  • 30.9.klo 10 Kiikan kirkko ja Mouhijärven kirkko
  • 7.10. klo 13 Sammaljoen kirkko ja klo 16 Keikyän kirkko

Enkelikirkko viattomien lasten päivänä 28.12.2018

Perinteinen viattomien lasten päivän Enkelikirkko juhlii tänä vuonna 60-vuotista taivaltaan Tampereen Aleksanterin kirkosta kaikkialle Suomen seurakuntiin. Tyrvään kirkossakin järjestettin ensimmäinen Enkelikirkko jo 20 vuotta sitten, joten tänä vuonna onkin syytä erityiseen juhlaan.

Koko perheelle suunnattu kirkko tuo valoa ja lohtua ihmisten elämään pieniksi enkeleiksi pukeutuneiden lasten muodossa ja tänäkin vuonna nämä eloisat enkelit täyttävät meidän sydämemme perjantaina 28.12. klo 16.

Enkeliksi haluavien lasten tulisi ilmoittautua pe 21.12. klo 16 mennessä, jotta tiedämme varata oikean määrän oikean kokoisia enkelipukuja. Myös omalla puvulla saa tulla enkeliksi. Pienet enkelit kokoontuvat kirkkoon enkelikirkkopäivänä jo klo 15, jotta voimme hieman harjoitella kirkon kulkua ja kirkossa esitettäviä lauluja.

Tervetuloa enkeliksi ja enkelikirkkoväeksi!