Leirit ja retket tytöille, pojille sekä perheille

Sastamalan seurakunta tarjoaa lapsille sekä perheille monenlaisia leiriä ja retkiä.

Tervetuloa viettämään kanssamme yhdessä iloisia hetkiä. Tälle sivulle nostamme näkyviin ajankohtaisia retkiämme ja leirejämme, jonne lapset ja perheet voivat osallistua. Kannattaa tutkia tätä sivua aina silloin tällöin - siten näet nopeasti, kun saat uusia mahdollisuuksia tulla mukaan!

Perheiden leireille ilmoittautuminen alkaa ke 18.4. klo 12.

Lisätietoja antaa alle kouluikäisten toiminnasta johtava lapsityöntekijämme Outi Tuulia-Haavisto ja kouluikäisten toiminnasta johtava nuorisotyönohjaaja Salme Kuukka, yhteystiedot alempana.

Seurakunnan leireille ja retkille voi kokoontua muiden lasten ja perheiden kanssa.

Kesän 2018 perheleirit

Perheiden leirejä on tarjolla monta erilaista, isät lapsineen voivat osallistua omalle leirilleen, äidit lapsineen omalleen ja isovanhemmat lastenlastensa kanssa omalleen. Neljäntenä tarjoamme Perheiden sekaleirin, johon ovat kaikki tervetulleita, niin perheet kokonaisuutena, yksittäiset vanhemmat lapsineen tai vaikka kummit kummilapsineen.

Leirien ohjelma on kaikilla leireillä pääpiirteissään sama, joten toivomme, että perheet ilmoittautuisivat vain yhdelle leirille kesässä. Näin varmistetaan myös se, että mahdollisimman moni lapsi pääsee nauttimaan leirien iloista.

Leireille ilmoittautuminen  alkaa keskiviikkona 18.4. klo12 (kun ilmoittautumislinkki ilmestyy alle ja se toimii) ja leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Oman seurakunnan perheet ovat leireissä etusijalla, mutta jos tilaa jää, niin toki muutkin ovat tervetulleita.

Houhajärven Leirimaja (Kangastie 275)

1. Perheiden sekaleiri la-su 21.-22.7.

2. Äiti-lapsi -leiri ma-ti 23.-24.7.

3. Isovanhemmat-lapsenlapset -leiri ke-to 25.-26.7.

4. Äiti-lapsi -leiri pe-su 27.-29.7.

Kiikan Leiriaho (Halmeentie 26)

Isä-lapsi -leiri pe-la 15.-16.6.

5. Äiti-lapsi -leiri pe-la 3.-4.8.

Ilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä.

Leireille voidaan ottaa vaihteleva määrä perheitä. Esimerkiksi Leirimajalla on käytössä kymmenen majoitushuonetta, joihin jokaiseen mahtuu 2-4 leiriläistä. Lähtökohtaisesti yritämme majoittaa kaikki sängyt täyteen, jotta saataisiin mahdollisimman moni halukas leirille. Eli ellei leiriläisellä ole erityistä syytä saada yhtä huonetta vain oman perheen käyttöön, niin sinne saatetaan majoittaa muitakin leiriläisiä. Riippuen tietenkin leirille ilmoittautuneiden perheiden koosta ja neljän hengen perheet saavat automaattisesti "oman" huoneen.

Tänä vuonna leireille ilmoittautumisjärjestelmä on uusi, joten emme ole aivan varmoja, kuinka järjestelmä laskee leirille ilmoittautuneet. Toivomme siis kärsivällisyyttä ilmoittautumisessa ja vaikka järjestelmä ilmoittaisi, että leiri on täynnä, niin pyrimme saamaan kaikille ilmoittautuneille leiripaikan. Jos sitä ei pystytä tarjoamaan juuri siltä leiriltä, mihin oli yritetty ilmoittautua, niin varmasti joltain toiselta. Kaikki ilmoittautuneet ja halukkaat on aiempina vuosina saatu mahtumaan jollekin leirille, kunhan huonejärjestys ja ilmoittautuneiden perheiden koot valkenevat meille ja näemme esimerkiksi mahdollisen lisäleirin tarpeen. Kaikkiin ilmoittautuneisiin ollaan joka tapauksessa jossain vaiheessa yhteydessä.

Innokkaasti siis ilmoittautumaan ke 18.4. klo 12 :)

Kesäpuuhaa lapsille ja perheille 2018

Kesä 2018 tarjoaa lapsille ja perheille monenlaisia leirejä, retkiä ja ajanvietetapahtumia. Alkuun niihin tutustumisessa pääset esimerkiksi lataamalla kesän esitteen tästä linkistä.