Leirit ja retket tytöille, pojille sekä perheille

Sastamalan seurakunta tarjoaa lapsille sekä perheille monenlaisia leiriä ja retkiä.

Tervetuloa viettämään kanssamme yhdessä iloisia hetkiä. Tälle sivulle nostamme näkyviin ajankohtaisia retkiämme ja leirejämme, jonne lapset ja perheet voivat osallistua. Kannattaa tutkia tätä sivua aina silloin tällöin - siten näet nopeasti, kun saat uusia mahdollisuuksia tulla mukaan!

Tulevat leirit ja retket ilmestyvät tällä sivulla alempana olevaan kalenteriin. Klikkaamalla tapahtumaa saat näkyviin myös sen ilmoittautumislinkin, mikäli ilmoittautuminen on vielä avoinna.

Lisätietoja antaa alle kouluikäisten toiminnasta johtava lapsityöntekijämme Outi Tuulia-Haavisto ja kouluikäisten toiminnasta johtava nuorisotyönohjaaja Salme Kuukka, yhteystiedot alempana.

Seurakunnan leireille ja retkille voi kokoontua muiden lasten ja perheiden kanssa.

Outi-Tuulia Haavisto
Johtava lapsityönohjaaja