Leirit ja retket tytöille, pojille sekä perheille

Sastamalan seurakunta tarjoaa lapsille sekä perheille monenlaisia leiriä ja retkiä.

Tervetuloa viettämään kanssamme yhdessä iloisia hetkiä. Tälle sivulle nostamme näkyviin ajankohtaisia retkiämme ja leirejämme, jonne lapset ja perheet voivat osallistua. Kannattaa tutkia tätä sivua aina silloin tällöin - siten näet nopeasti, kun saat uusia mahdollisuuksia tulla mukaan!

• Äitien yöretki järjestetään pe-la 16.-17.11.2018 Houhajärven Leirimajalla. Ilmoittautuminen Piia Vuorelle p.050-3149069.

Tämän sivun leirit ja retket on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille. Kouluikäisten leireistä ja retkistä löydät tietoa tältä sivulta.

Lisätietoja antaa alle kouluikäisten toiminnasta johtava lapsityöntekijämme Outi Tuulia-Haavisto ja kouluikäisten toiminnasta johtava nuorisotyönohjaaja Salme Kuukka, yhteystiedot alempana.

Seurakunnan leireille ja retkille voi kokoontua muiden lasten ja perheiden kanssa.

Kesäpuuhaa lapsille ja perheille 2018

Kesä 2018 tarjoaa lapsille ja perheille monenlaisia leirejä, retkiä ja ajanvietetapahtumia. Alkuun niihin tutustumisessa pääset esimerkiksi lataamalla kesän esitteen tästä linkistä.