Mettämaan majatalokahveet Pihlavan pirtissä Kaija ja Reijo Telarannan luona, Kurjentie 43, aiheena "Mitä Jeesus tarkoitti käskiessään meitä kantamaan ristiämme?"

Mettämaan majatalokahveet Pihlavan pirtissä, Kurjentie 43.

Kaija ja Reijo Telaranta kutsuvat...
Tervetuloa Mettämaan majatalokahveille Pihlavan pirttiin, Kurjentie 43. Kahveen lisäksi tarjolla on Reijon puhe ja yhteistä pohdintaa kristinuskon haastavista ja hankalista kysymyksistä. Laulaakin voidaan jos laulattaa. Rukoilemistakaan ei vierasteta. Pirtissä on kahvetta ja kastettavaa tarjolla suunnilleen joka toinen sunnuntai samaan aikaan klo 14. Etelä-Tyrvään pappi Hannu Heikkilä on mukana silloin, kun ehtii.

Etelä-Tyrvään piiri, Sastamalan seurakunta

Kiikoisten kirkkotupa-Sauna

Miesten saunailta Kiikoisten kirkkotuvalla

Keikyän seurakuntatalo - sali

Kappeliseura

Kappeliseura, Keikyän srk-talo klo 18

Vammalan seurakuntatalo - Aulasali

Arkivaatteissa-ilta

Klo 18.30 Arkivaatteissa-ilta Vammalan seurakuntatalon Aulasalissa. pastori Otso Järvi: Onko järkee vai ei? -Uskon mielekkyyttä pohtimassa.