Emmauksen tiellä -musikaali

Liturgi: Kopalainen Tarja
Suntio: Myllyniemi Arja
Musiikkiryhmä: Vox Humana -kuoro johtajanaan Guido Kriik
Muuta tietoa: Emmauksen tiellä -pienoismusikaali, jonka esittää porilainen Vox Humana -kuoro, johtajana Guido Kriik. Tekstit Tarja Kopalainen. Musikaalin lähtökohtana on kristityn vaellus Emmauksen tiellä. Tiellä kohtaamme monia kipuja ja kysymyksiä, elämän edessä saa olla hämillään, syvyydet ja ymmärrys löytyvät elämän kipupisteissä. Emmauksen tie johdattaa meidät ylösnousseen Jeesuksen luo. Laulujen sävellykset on kaikki Hannu Huhtalan ja myös tekstit on pääosin hänen.

Sastamalan seurakunta

Kinkerit Keikyän vanhassa pappilassa

Yksityinen tila

Karkun kappeliseurakunnassa Kutalan ja Koivun kinkerit ke 21.2 klo 18 Kutalan nuorisoseurantalolla Kutalantie 859.

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Torstaikerho Sammaljoen kirkon seurakuntasalissa