Mettämaan majatalokahveet Pihlavan pirtissä Kaija ja Reijo Telarannan luona, Kurjentie 43, aiheena "Mitä tarkoitetaan halvalla ja mitä kalliilla armolla?"

Muu tila

Kaija ja Reijo Telaranta kutsuvat...
Tervetuloa Mettämaan majatalokahveille Pihlavan pirttiin, Kurjentie 43. Kahveen lisäksi tarjolla on Reijon puhe ja yhteistä pohdintaa kristinuskon haastavista ja hankalista kysymyksistä. Laulaakin voidaan jos laulattaa. Rukoilemistakaan ei vierasteta. Pirtissä on kahvetta ja kastettavaa tarjolla joka toinen sunnuntai samaan aikaan klo 14. Etelä-Tyrvään pappi Hannu Heikkilä on mukana silloin, kun ehtii.
Ajo-ohjeita, lisätietoa tilaisuuksista ja niiden teemoista saat Reijolta, puh. 0400412628, www.reijotelaranta.fi.
Tällä kertaa aiheena siis "Mitä tarkoitetaan halvalla ja mitä kalliilla armolla?"

Etelä-Tyrvään piiri, Sastamalan seurakunta

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Arkikirkko

Arjen hiljainen hetki

Tyrvään Pyhän Olavin kirkko

Päällystön hengelliset päivät

- päällystön hengellisten päivien avajaiset 18.30
- iltamessu 19.00 Pekka Särkiö ja Ari Paavilainen
- kahvi kirkonmäellä 20.15 (sotilaskotiauto)
- mahdollinen kirkon esittely englanniksi ennen tilaisuutta ja suomeksi tilaisuuden jälkeen.

Kiikan kirkko

Kiikan messu