Lapset ja perheet

Nuori tyttö lukee virsikirjaa kahvipöydän äärellä.

Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö) ja YouTube-kanavaltamme löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.
​​​​​​​Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!

Tervetuloa mukaan Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetoimintaan! Aloita valitsemalla (näkymästä riippuen) vasemmalla tai yllä olevasta linkkilistasta itseäsi kiinnostavaa toimintaa vastaava osio.

Näiltä sivuilta löydät tietoja alle kouluikäisten ja perheiden toiminnasta.
​​​​​​​Kouluikäisille lapsille suunnatun toiminnan sivun löydät tästä linkistä.

Facebook-sivullamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö)  julkaisemme ajankohtaista tietoa toiminnasta, joka on mahdollista toteuttaa korona-aikanakin. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.