Pyhäkoulut

Joukko pyhäkoululaisia Tyrvään kirkon alttarin edustalla..Ilonsilta mukana Tyrvään kirkossa järjestetyssä hyväntekeväisyyskonsertissa. Kuva: Jaakko Pirttikoski.

Pienet pyhäkoululaiset kohottavat käsiään yläviistoon Tyrvään kirkossa.

Pyhäkoulutyö tavoittaa niin pieniä lapsia, koululaisia kuin perheitäkin.
Pyhäkoulu on hiljentymistä, pohtimista, iloa, kasvamista ja oppimista Raamatun sanan äärellä.

HUOMIO! Vapaaehtoisia pyhäkoulunopettajia kaivataan lisää!

Kysy lisää pyhäkouluista ja kaakaopyhäkoulusta Outi-Tuulia Haavistolta 050-314 9061.

Kaakis

Kaakis eli kaakaopyhäkoulu on kouluikäisille tarkoitettu kristillistä kasvua tukeva ja turvallinen tapa viettää iltapäivää.
Kaakiksessa on pyhäkouluhetki ja vapaata oleskelua: pieni välipala, ulkoilua ja muuta kivaa yhteistä puuhaa.

Tiistaisin klo 14.30-16.00. Karkun seurakuntatalolla, Passinmäentie 14.

Lisätiedot: Marjo-Riitta Helminen 050 31490 66

Ilonsilta King's kids-ryhmä

Toimintapyhäkoulussa teemme yhdessä tanssikoreografioita ja draamaa reippaisiin lasten hengellisiin lauluihin. Joka kerta tutkimme myös yhdessä Raamattua. Aika ajoin, kun meitä kutsutaan, käymme esiintymässä erilaisissa tilaisuuksissa.
Mukaan kokoontumisiin tarvitset rennot vaatteet.

Ilonsilta starttaa syksynsä Leiripäivillä, joihin on ilmoittautuminen Anita Kinnaselle (numero alempana). Myös lisätietoja toiminnasta voi kysyä Anitalta!

Anita Kinnanen p. 050-3149067

Pyhäkoulut muualla:

Lantula-talo, seuraa Lantulan seudun kyläyhdistys ry:n ilmoittelua!

Vatajantie 396

Vanhakulku

Väissintie 21

Huom! Seuraamme koronatartuntatilannetta ja muuttuvia suosituksia päivittäin.

Ohjaajalla on käytössään visiiri ja lapsia kuljettaville aikuisille esitämme maskivelvoitteen. Aikuisten tulee käyttää omaa maskia ja asettaa se kasvoilleen jo ennen kerhotiloihin saapumista. Tämä maskivelvoite on voimassa tuodessa ja hakiessa lapsia kerhosta. Aikuisten sisätiloihin tulemisen toivomme pysyvän minimissä.