Pyhäkoulut

Joukko pyhäkoululaisia Tyrvään kirkon alttarin edustalla..Ilonsilta mukana Tyrvään kirkossa järjestetyssä hyväntekeväisyyskonsertissa. Kuva: Jaakko Pirttikoski.

Pienet pyhäkoululaiset kohottavat käsiään yläviistoon Tyrvään kirkossa.

Pyhäkoulutyö tavoittaa niin pieniä lapsia, koululaisia kuin perheitäkin.
Pyhäkoulu on hiljentymistä, pohtimista, iloa, kasvamista ja oppimista Raamatun sanan äärellä.

HUOMIO! Vapaaehtoisia pyhäkoulunopettajia kaivataan lisää!

Kysy lisää pyhäkouluista ja kaakaopyhäkoulusta Outi-Tuulia Haavistolta 050-314 9061.

Kaakis

Kaakis eli kaakaopyhäkoulu on kouluikäisille tarkoitettu kristillistä kasvua tukeva ja turvallinen tapa viettää iltapäivää.
Kaakiksessa on pyhäkouluhetki ja vapaata oleskelua: pieni välipala, ulkoilua ja muuta kivaa yhteistä puuhaa.

Karkun seurakuntatalolla
Passinmäentie 14
tiistaisin klo 14.30–16.00

Ilonsilta King's kids-ryhmä

Toimintapyhäkoulussa teemme yhdessä tanssikoreografioita ja draamaa reippaisiin lasten hengellisiin lauluihin. Joka kerta tutkimme myös yhdessä Raamattua. Aika ajoin, kun meitä kutsutaan, käymme esiintymässä erilaisissa tilaisuuksissa.
Mukaan kokoontumisiin tarvitset rennot vaatteet.

Vammalan seurakuntatalo
Asemakatu 6

Lisätiedot Ilonsilta:
​​​​​​​Anita Kinnanen p. 050-3149067

Pyhäkoulut muualla:

Lantula-talo, seuraa Lantulan seudun kyläyhdistys ry:n ilmoittelua!

Vatajantie 396

Vanhakulku