Isot ja pienet perhekirkkoon tai -messuun

Lastenohjaaja ja kaksi lasta ongintapisteellä kirkossa.

Korillinen rusinarasioita.

Tervetuloa perhekirkkoon!

Perhekirkot ovat tarkoitettu koko perheen kirkoiksi, mutta tilaisuuksien suunnittelussa on ajateltu lähinnä perheen pienimpiä. Perhekirkossa lauletaan usein lasten virsikirjan lauluja, leikitään ja saatetaan vaikkapa soittaa rytmisoittimilla. Perhekirkot ovat pääsääntöisesti tavallisia kirkonmenoja lyhyempiä, jotta perheen pienimmätkin jaksavat olla loppuun asti.

Perhekirkot loppuvuotena 2020:

Arkiperhemessu
​​​​
Arkiperhemessu toteutetaan Arkiehtoon yhteydessä ke 4.11. ja ke 25.11.
klo 17.30-18.15 Vammalan seurakuntatalolla.
Keskiviikon Arkiehtoo, klo 16-18.30, on kaikenikäisille tarkoitettu kohtaamispaikka, jossa on ruokailu (3e/hlö tai 7e/perhe) ja vaihtelevaa ohjelmaa viikoittain.

Perheiden aattohartaus
Jouluaaton perheiden aattohartaus Tyrvään kirkossa 24.12. klo 14 tuo perheet yhteisen sanoman äärelle. Aattohartaus on toteutettu mahdollisimman lapsilähtöisesti, perheiden pienempiä ajatellen.

Enkelikirkko
Viattomien lasten päivän enkelikirkko Tyrvään kirkossa 28.12. klo 18.
Enkelikirkossa lapset saavat pukeutua enkelipukuihin ja enkelinsiipiin! Enkeliksi haluavia pyydetään ilmoittautumaan etukäteen ja saapumaan kirkolle ajoissa (tarkan ajan saat ilmoittautumisen yhteydessä). Paikan päällä valitsemme asut ja harjoittelemme pienen ohjelmanumeron. Ilmoittautumiset: Anneli Mäki-Laurila 050 3149068

Kaikki ajankohtaiset tiedot toimintakausien tapahtumista löydät  Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö), joten käy tykkäämässä, niin saat tiedot suoraan face-seinällesi. ​​​​​​​
​​​​​​​Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, joten seuraathan ilmoitteluamme!

Lisää sisältöä tulossa myöhemmin, tarvittaessa voit kysyä lisätietoja lapsi- ja perhetyön ohjaajiltamme!