Isot ja pienet perhekirkkoon tai -messuun

Lastenohjaaja ja kaksi lasta ongintapisteellä kirkossa.

Korillinen rusinarasioita.

Tervetuloa perhekirkkoon!

Toiminta on ollut tauolla korona-tilanteesta johtuen.
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö) ja YouTube-kanavaltamme löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, joka on mahdollista toteuttaa. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Perhekirkot ovat tarkoitettu koko perheen kirkoiksi, mutta tilaisuuksien suunnittelussa on ajateltu lähinnä perheen pienimpiä. Perhekirkossa lauletaan usein lasten virsikirjan lauluja, leikitään ja saatetaan vaikkapa soittaa rytmisoittimilla. Perhekirkot ovat pääsääntöisesti tavallisia kirkonmenoja lyhyempiä, jotta perheen pienimmätkin jaksavat olla loppuun asti.

Perhekirkot syksyllä 2020:

Tyrvään kirkossa su 22.3. klo 18 Marianpäivän vauvakirkko poikkeuksellisesti Mikkelinpäivänä 4.10. klo 16. (Vuoden 2019 kastettujen vauvojen kastepuunlehdet voi hakea kotiin, henkilökohtaiset kutsut lähetetään postissa paria viikkoa ennen kirkkoa.)

Muiden perhekirkkojen ajat ja paikat tarkentuvat syksyn mittaan.

Kaikista ajankohtaisista tapahtumista toimintakausien aikana ilmoittelemme Facebookin julkisella Sastamalan seurakunnan Lapsi- ja perhetyö -sivulla, joten käy tykkäämässä, niin saat tiedot suoraan face-seinällesi.

Lisää sisältöä tulossa myöhemmin, tarvittaessa voit kysyä lisätietoja lapsi- ja perhetyön ohjaajiltamme!