Leirit ja retket tytöille, pojille sekä perheille

Sastamalan seurakunta tarjoaa lapsille sekä perheille monenlaisia leiriä ja retkiä.

Tervetuloa viettämään kanssamme yhdessä iloisia hetkiä. Tälle sivulle nostamme näkyviin ajankohtaisia retkiämme ja leirejämme, jonne lapset ja perheet voivat osallistua. Kannattaa tutkia tätä sivua aina silloin tällöin - siten näet nopeasti, kun saat uusia mahdollisuuksia tulla mukaan!

Tämän sivun leirit ja retket on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille. Kouluikäisten leireistä ja retkistä löydät tietoa tältä sivulta.

Lisätietoja antaa alle kouluikäisten toiminnasta johtava lapsityöntekijämme Outi Tuulia-Haavisto ja kouluikäisten toiminnasta johtava nuorisotyönohjaaja Salme Kuukka, yhteystiedot alempana.

Seurakunnan leireille ja retkille voi kokoontua muiden lasten ja perheiden kanssa.

Perheleirit kesällä 2019

Huomio!

Tilanne ma 20.5. perheleirien osalta on sellainen, että ENÄÄ YHDELLÄ PERHELEIRILLÄ ON YKSI VAPAA PAIKKA!

Voit kuitenkin ilmoittautua varasijoille tai tulla ns. päiväleiriläiseksi, jolloin voit osalistua ohjelmaan, mutta vietät yöt kotona.

Isä-lapsi leirillä on vielä pari paikkaa jäljellä!

Mahdollisia peruutuksia perheleireille voi kysellä Piialta p. 050-3149069 tai Outi-Tuulialta p.050-3149061

Tervetuloa jälleen perheiden leireille, eli perheleireille! Ensi kesänä leireilemme jälleen useilla eri leireillä ja pyrimme joka kesä löytämään kaikille halukkaille paikan joltain leiriltä.

Kesän 2019 perheiden leirit Houhajärven Leirimajalla (Kangastie 275):

- Perheleiri 1. la-su 20.-21.7. TÄYNNÄ

- Isovanhemmat / lapsenlapset -leiri ma-ti 22.-23.7. TÄYNNÄ

- Ensikertalaisten perheleiri ke-to 24.-25.7. TÄYNNÄ

- Perheleiri 2. pe-su 26.-28.7. TÄYNNÄ

- Perheleiri 3. ma-ti 29.-30.7. (YKSI PAIKKA VAPAANA)

Kesän 2019 perheiden leirit Kiikan Leiriaholla (Halmeentie 26):

- Isä / lapsi -leiri pe-la 14.-15.6.

- Perheleiri pe-la 2.-3.8. TÄYNNÄ

Kaikki Perheleiri -nimiset leirit on tarkoitettu sastamalalaisille isille, äideille, kummeille tai isovanhemmille lapsineen. Erikseen mainitut leirit (isä/lapsi, isovanhemmat/lapsenlapset ja ensikertalaisten leiri) ovat ensisijaisesti nimen mukaiselle ryhmälle varattu leiri. Jos leiri ei täyty sille osoitetuista osallistujista, niin voimme tarjota leiripaikkaa myös muille perheleireille ilmoittautuneille.
Jos ilmoittautujia tulee huhtikuun 2019 aikana enemmän, kuin mitä kullekin leirille mahtuu, arvomme leirille osallistujat, kuitenkin niin, että arvontaan eivät osallistu minkään leirin kohdalla ensikertaa leirille haluavat, vaan he pääsevät leirille suoraan.

Kaikille perheiden leireille voit ilmoittautua tästä!

Ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee saman tien vahvistus ilmoittautumisestasi. Otathan yhteyttä, jos sinulle ei tule tätä ilmoitusta.

Perheiden retki Porin Pelle Hermannin puistoon to 23.5.

Retkibussien aikataulu ja reitti:

Bussi 1

klo 8.45 Honkolan risteys / Keikyä

klo 8.50 Keikyän srk-talo (Wassana)

klo 9.00 Kiikan uimahalli (Outi-Tuulia)

-> klo 14.00 Takaisin Porista:  Kiikan uimahalli, Keikyän srk-talo ja Honkolan risteys

Bussi 2

klo 8.30 Vammalan srk-talo (Anneli)

klo 8.50 Häijään Neste

klo 9.00 Mouhijärven srk-talo (Piia)

-> klo 14.00. Takaisin Porista:  Mouhijärven srk-talo ja Vammalan srk-talo

(Suluissa olevat ohjaajat ovat pysäkeillä vastassa ja keräävät retkimaksun bussissa matkan aikana)