Leirit ja retket perheille, sekä tytöille ja pojille.

Sastamalan seurakunta tarjoaa lapsille sekä perheille monenlaisia leiriä ja retkiä.

Tervetuloa viettämään kanssamme yhdessä iloisia hetkiä. Tälle sivulle nostamme näkyviin ajankohtaisia retkiämme ja leirejämme, jonne lapset ja perheet voivat osallistua. Kannattaa tutkia tätä sivua aina silloin tällöin - siten näet nopeasti, kun saat uusia mahdollisuuksia tulla mukaan!

Tämän sivun leirit ja retket on tarkoitettu perheille, jossa on alle kouluikäisiä lapsia.
Myös kouluikäiset ovat tervetulleita perheen mukana leireillemme!

​​​​Kouluikäisten omista leireistä ja retkistä löydät tietoa tästä klikkaamalla.

Lisätietoja alle kouluikäisten toiminnasta antaa johtava lapsityöntekijämme Outi Tuulia-Haavisto, yhteystiedot alempana.
Lisätietoja kouluikäisten toiminnasta löydät "Kouluikäiset"- sivun alta.

Joukko perheitä kokoontuneina leirinohjaajan ja lipputangon ympärille Kiikan Leiriaholla.

Äitien yöretki 18-19.11.2022

Jo perinteeksi muodostunut äitien yöretki pidetään syksyisin Houhajärven Leirimajalla.
Äitien yöretki kutsuu erityisesti äitejä, joiden arjen täyttää lapset, niin pienet kuin isotkin, omilla tarpeillaan.
Jätä siis lapset turvalliseen hoitoon ja Tervetuloa ottamaan hetki aikaa itsellesi! Luvassa on vertaistukea, hyvää ruokaa ja rauhalliset yöunet.

Ilmoittautuminen Piia Vuori: 050 31490 69

Jokaiselle leirille tulevalle on käytössä oma neljän hengen huone ja huoneita on yhdelletoista äidille.
Jos haluatte jonkun tuttavan kanssa samaan huoneeseen, niin kertokaa siitä ilmoittautuessanne. Näin saamme huoneet riittämään useammalle äidille!

Perheiden leirikesä (lisää tietoa keväällä 2023)

Kesän kivoin juttu tarkoittaa sitä, että pakataan reput ja lähdetään porukalla leirille!
Kiikan Leiriaho ja Houhajärven leirimaja kutsuvat tänäkin vuonna perheitä yhteiseen ajan viettoon. Kerhoista tutut lastenohjaajat valmistelevat kesän leirejä innoissaan ja keksivät perheille ohjelmaa, jotta leiri jäisi mukavana muistona kaikkien mieliin. Mukana leirejämme siunaamassa on tietenkin taivaan Isä, josta kuullaan leirillä myös kertomuksia ja lauluja.

Varhaiskasvatuksen leirikesä starttaa kesäkuussa, juuri ennen juhannusta, Leiriaholla. Leiriaholla on tuolloin leiri isille/isoisille, sekä heidän lapsille/lapsenlapsilleen. Seuraavaksi valtaamme leirikeskukset useilla, heinäkuun loppupuolelle sijoittuvilla perheleireillä. Perheleirille voi tulla äiti/isä lapsineen, kummit kummilapsensa kanssa, sisarukset lapsineen tai vaikka mummu lapsensa ja lastenlapsensa kanssa.
Yhtäkaikki - on ilo olla yhdessä!

Huomioitavaa!!
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus)Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät mainoksia, julkaisuja ja musahetkiä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Sastamalan seurakunta Kiikoinen