Huom! Seuraamme koronatartuntatilannetta ja muuttuvia suosituksia päivittäin.

Viikon 49 PERHEKERHOT ON PERUTTU!
Tauti leviää tutkitusti etenkin aikuisten keskuudessa ja näin ollen linjasimme, että on kaikille turvallisinta, että otamme uusimmat kokoontumisrajoitukset käyttöömme välittömästi.

Viimeisellä kerhoviikolla (49) päiväkerhot toimivat normaalisti. Lapsilla tulee olla eväät mukana, ohjaajat sen sijaan pidättäytyvät syömisestä ja juomisesta.
Ohjaajilla on käytössään visiirit ja lapsia kuljettaville aikuisille esitämme maskivelvoitteen. Aikuisten tulee käyttää omaa maskia ja asettaa se kasvoilleen jo ennen kerhotiloihin saapumista. Tämä maskivelvoite on voimassa myös tuodessa ja hakiessa lapsia päiväkerhosta.

Tiedote päivitetty 29.11.2020

Tervetuloa perhekerhoon!

Perhekerhot ja avoimet päiväkerhot kokoavat yhteen pienten lasten vanhempia piltteineen. Porukalla on kiva lähteä liikkeelle tai tuulettaa ajatuksia muiden vanhempien ja lasten seurassa.

Perhekerho on lasten ja vanhempien tai isovanhempien yhteinen kerho ilman ikärajoitusta. Perhekerhossa ollaan yhdessä, hiljennytään, lauletaan ja leikitään. Perhekerhossa saadaan virkistystä arkeen ja virikkeitä kristittynä kasvamiseen ja seurakunnan yhteydessä elämiseen.

Lapset tulevat kerhoon aikuisten kanssa ja aikuiset vastaavat omista lapsistaan kerhon ajan.

Huomioitavaa!!
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö) ja YouTube-kanavaltamme löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Perhekerhot kokoontuvat syksyllä 2020 1.9. alkaen

Maanantai

klo 13 – 14.30 Leirimajan luontoperhekerho (Kangastie 275)

Tiistai

klo 9 – 11.30 Salokunnan avoin kerho *) (Kärppäläntie 226)

klo 13 – 15 Kohtaamispaikka Vintin perhekerho (pääkirjastolla, Sillankorvankatu)

Keskiviikko

klo 9.30 – 11 Mouhijärven perhekerho (Kinkerikuja 2)

klo 9.30 – 11 Kiikan perhekerho (Länsitie 3)

Torstai

klo 9.30 – 11 Keikyän perhekerho (Pehulankaari 6)

klo 10 – 10.45 Perhemuskari Vammalan srk-talolla (Asemakatu 6)

klo 13 – 14.30 Sammaljoen perhekerho (joka 2.vko) (Sammaljoentie 606)

Perjantai

klo 9 – 11.30 Karkun avoin kerho *) (Passinmäentie 14)

klo 9.30 – 11 Vammalan srk-talon perhekerho (Asemakatu 6)

klo 9.30 – 11 Illon perhekerho (Punkalaitumentie 1632)

klo 9.30 – 11 Suodenniemen perhekerho (Koippurintie 6)

klo 9.30 – 11 Kiikoisten perhekerho (joka 2.vko) (Kiikostentie 292)

Perhekerhot alkavat 1.9.2020.
Perhekerhoihin ei ilmoittauduta. Niissä voi käydä säännöllisesti tai silloin kun sopii.
Korona-ajan vuoksi perhekerhoissa on tarjolla kahvia, teetä ja mehua, muuten toivomme perheiden ottavan omat eväät sekä lapsille että aikuisille. Lisätietoja Outi-Tuulia Haavistolta, yhteystiedot alempana.

*) Avoin kerho, joka kokoontuu Salokunnassa ja Karkussa, tarkoittaa kerhoa, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta.

Perhekerholaisia Keikyän seurakuntatalon uudessa päiväkerhotilassa.