Huomioitavaa!

Toiminta on ollut tauolla koronaepidemian vuoksi.

Toiminta on ollut tauolla korona-tilanteesta johtuen.
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö) ja YouTube-kanavaltamme löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, joka on mahdollista toteuttaa. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Tervetuloa perhekerhoon!

Perhekerhot ja avoimet päiväkerhot kokoavat yhteen pienten lasten vanhempia piltteineen. Porukalla on kiva lähteä liikkeelle tai tuulettaa ajatuksia muiden vanhempien ja lasten seurassa.

Perhekerho on lasten ja vanhempien tai isovanhempien yhteinen kerho ilman ikärajoitusta. Perhekerhossa ollaan yhdessä, hiljennytään, lauletaan ja leikitään. Perhekerhossa saadaan virkistystä arkeen ja virikkeitä kristittynä kasvamiseen ja seurakunnan yhteydessä elämiseen.

Lapset tulevat kerhoon aikuisten kanssa ja aikuiset vastaavat omista lapsistaan kerhon ajan.

Perhekerhot kokoontuvat syksyllä 2020 1.9. alkaen

Maanantai

klo 13 – 14.30 Leirimajan luontoperhekerho (Kangastie 275)

Tiistai

klo 9 – 11.30 Salokunnan avoin kerho *) (Kärppäläntie 226)

klo 13 – 15 Kohtaamispaikka Vintin perhekerho (pääkirjastolla, Sillankorvankatu)

Keskiviikko

klo 9.30 – 11 Mouhijärven perhekerho (Kinkerikuja 2)

klo 9.30 – 11 Kiikan perhekerho (Länsitie 3)

Torstai

klo 9.30 – 11 Keikyän perhekerho (Pehulankaari 6)

klo 10 – 10.45 Perhemuskari Vammalan srk-talolla (Asemakatu 6)

klo 13 – 14.30 Sammaljoen perhekerho (joka 2.vko) (Sammaljoentie 606)

Perjantai

klo 9 – 11.30 Karkun avoin kerho *) (Passinmäentie 14)

klo 9.30 – 11 Vammalan srk-talon perhekerho (Asemakatu 6)

klo 9.30 – 11 Illon perhekerho (Punkalaitumentie 1632)

klo 9.30 – 11 Suodenniemen perhekerho (Koippurintie 6)

klo 9.30 – 11 Kiikoisten perhekerho (joka 2.vko) (Kiikostentie 292)

Perhekerhot alkavat 1.9.2020.
Perhekerhoihin ei ilmoittauduta. Niissä voi käydä säännöllisesti tai silloin kun sopii.
Korona-ajan vuoksi perhekerhoissa on tarjolla kahvia, teetä ja mehua, muuten toivomme perheiden ottavan omat eväät sekä lapsille että aikuisille. Lisätietoja Outi-Tuulia Haavistolta, yhteystiedot alempana.

*) Avoin kerho, joka kokoontuu Salokunnassa ja Karkussa, tarkoittaa kerhoa, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta.

Perhekerholaisia Keikyän seurakuntatalon uudessa päiväkerhotilassa.