Tervetuloa perhekerhoon!

Perhekerhot ja avoimet päiväkerhot kokoavat yhteen pienten lasten vanhempia piltteineen. Porukalla on kiva lähteä liikkeelle tai tuulettaa ajatuksia muiden vanhempien ja lasten seurassa.

Perhekerho on lasten ja vanhempien tai isovanhempien yhteinen kerho ilman ikärajoitusta. Perhekerhossa ollaan yhdessä, hiljennytään, lauletaan ja leikitään. Perhekerhossa saadaan virkistystä arkeen ja virikkeitä kristittynä kasvamiseen ja seurakunnan yhteydessä elämiseen.

Lapset tulevat kerhoon aikuisten kanssa ja aikuiset vastaavat omista lapsistaan kerhon ajan. Perhekerhossa on kahvitarjoilu, hinta on 1e/hlö.

Perhekerhot aloittavat toimintansa syyskuussa 2021, viikolla 37 (ellei toisin mainita)!

Tiistai:
9.00-11.30 Salokunnan perhekerho (Kärppäläntie 226) Huom! Parittomilla viikoilla
9.30-11.00 Karkun perhekerho (Passinmäentie 14) Huom! Parillisilla viikoilla
13.00-15.00 Vauvaperheen kerho Kohtaamispaikka Vintissä (pääkirjasto, Sillankorvankatu)

Keskiviikko:
9.30-11.00 Mouhijärven perhekerho (Kinkerikuja 2)
9.30-11.00 Kiikan perhekerho (Länsitie 3)

Torstai:
9.30-11.00 Keikyän perhekerho (Pehulankaari 6)
13.00-14.30 Sammaljoen perhekerho (Sammaljoentie 606) Huom! Parillisilla viikoilla

Perjantai:
9.30-11.00 Illon perhekerho (Punkalaitumentie 1632)
9.30-11.00 Suodenniemen perhekerho (Koippurintie 6)
9.30-11.00 Kiikoisten perhekerho (Kiikostentie 292)
9.30-11.00 Vammalan srk-talon perhekerho (Asemakatu 6)

Perhekerhoihin ei ilmoittauduta. Niissä voi käydä säännöllisesti tai silloin kun sopii.
Lisätietoja Outi-Tuulia Haavistolta 050 31490 61

Vauvaperheen kerho Vintillä

Uutuutena tarjoamme erityisesti vauvaperheille tarkoitettua perhekerhoa! Kerho kokoontuu pääkirjaston Kohtaamispaikka Vintissä tiistaisin klo 13-15. Vintti sijaitsee kirjaston toisessa kerroksessa, mutta sinne pääsee mukavasti hissillä, jolla saa siis myös vaunut yläkertaan ja lapsi saa jatkaa vaikka uniansa rauhassa. Kirjaston henkilökunta opastaa perille tarvittaessa!
Kerhossa saa puhella toisten äitien ja ohjaajien kanssa elämästä vauvan kanssa; arjen iloista ja murheista.
Kerho sisältää myös pienen yhteisen hetken laulun ja leikin siivittämänä.
Kerhossa on kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Perhemuskari

Torstaisin Perhemuskari Vammalan srk-talolla (Asemakatu 6). Perhemuskari toteutuu projektimuotoisesti ajalla 30.9.-11.11. klo 10-10.45. Perhemuskarissa lauletaan, soitetaan ja leikitään kivojen uusien sekä vanhojen lastenlaulujen ja -virsien tahdissa.
Toivomme ilmoittautumista: Anneli 050 3149068. Pelkkä viesti, jossa on osallistujien nimet, riittää.

Ulkoperhekerho

Ulkoperhekerho on uusi toiminta ja se kokoontuu Houhajärven Leirimajalla neljänä torstaina:

* 30.9. * 14.10. * 28.10. * 11.11. klo 17-18.30

Nimensä mukaisesti tiedossa on ulkoilua, jota siivittää aluksi syötävät makkarat tms. ja kahvit.
Ulkoperhekerhoon ei ole ilmoittautumista, eli voitte vain tulla!
Kerhoon kannattaa pukea sään mukaiset vaatteet ylle ja napata mukaan iloinen mieli!

Huomioitavaa!!
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!
Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus)Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme.
Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.

Perhekerholaisia Keikyän seurakuntatalon uudessa päiväkerhotilassa.

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Sastamalan seurakunta Kiikoinen