Päiväkerhot

Vaihtoehtoinen kuvateksti

Päiväkerho on hyvä paikka leikki-ikäiselle: se on yhdessäoloa, hiljentymistä, toimintaa ja tekemistä 3-6-vuotiaille lapsille ammattitaitoisten lastenohjaajien ohjauksessa.

Päiväkerho on seurakunnan 3-6 -vuotiaille järjestämää kerhotoimintaa. Kerhoja kokoontuu useita eri puolilla Sastamalaa.

Päiväkerho on lapsen kasvupaikka, jossa toimitaan kumppanuudessa lapsen kodin kanssa. Lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen ovat päiväkerhon keskeisimpiä asioita. Päiväkerho rakentaa lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla.

Hartaus- ja keskusteluhetkien avulla perehdytään kristinuskon perusasioihin ja tuetaan kodin kristillistä kasvatusta turvallisessa ympäristössä.

Leikin, askartelun, liikunnan ja satu- ja musiikkihetkien avulla opetellaan yhdessäoloa, kädentaitoja, toisten huomioon ottamista, ryhmässä toimimista ja erilaisuuden hyväksymistä. Ohjaajina kerhoissa toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella Outi-Tuulia Haavistolta p. 050-3149061

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin tästä linkistä.

Päiväkerhot kokoontuvat syksyllä 2019 seuraavasti:

•Mouhijärvi

Ke klo 9.30-11.30 2-3 v. Anneli ja Wassana
Ke klo 12.30-15 4-5 v. Anneli ja Wassana

•Karkku

Pe klo 9-11.30 Avoin kerho*) Marjo-Riitta ja Anita

•Keikyä

Ma klo 13-15.30 3-5 v. Wassana ja Memmu

•Kiikka

Ti klo 13-15.30 3-5 v.  Anita ja Ilona

•Kiikoinen

Ma klo 9.30-11.30 3-4 v. Outi-Tuulia ja Anneli
To klo 9.30-11.30 5 v. Outi-Tuulia ja Anita

•Roismala / kappeli

Ma klo 9-11.30 3-5 v. Anita ja Ilona - Täynnä! Tiedustele kerhopaikkoja muista kerhopisteistä tai ilmoita lapsi varapaikalle

•Sammaljoki

•Salokunta

Ti klo 9.00-11.30 Avoin kerho*) Marjo-Riitta

•Suodenniemi

Ti klo 13-15 kerho alle kouluikäisille ja eskareille, Memmu

•Vammalan seurakuntatalo

Ke klo 9.30-11 2 v. Marjo-Riitta ja Memmu - Täynnä! Voit ilmoittaa lapsen varapaikalle

Ma klo 10-12  3 v. Marjo-Riitta ja Memmu

Ma klo 13-15.30 4-5 v. Marjo-Riitta ja Ilona

Syksyn 2019 kerhot alkavat viikolla 36. Jokaiselle kerholaiselle lähetetään tarkemmat tiedot ja ohjeet omasta kerhoista kerhokirjeen muodossa ennen kerhojen alkua.

Lähes kaikissa kerhoissa on vielä tilaa!

*) Avoin kerho, joka kokoontuu Salokunnassa ja Karkussa, tarkoittaa kerhoa, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaikenikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta.