Päiväkerhoon on kiva tulla!

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin tästä linkistä.

Toivotamme kaikki perheet sydämellisesti tervetulleeksi Sastamalan seurakunnan toimintaan lapsenne ja päiväkerhon kautta. Olemme täällä juuri teitä varten.

Päiväkerho on hyvä paikka leikki-ikäiselle!
Se on monen lapsen ensimmäinen, ihan oma kokemus kodin ulkopuolelta.
Päiväkerho on lapsen kasvupaikka, jossa toimitaan kumppanuudessa lapsen kodin kanssa. Lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen ovat päiväkerhon keskeisimpiä asioita.

Päiväkerhossa opetellaan kristinuskon perusasioita leikin, laulun, sekä toiminnan kautta. Päiväkerho rakentaa lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla.

Päiväkerhossa harjoitellaan myös kädentaitoja, leikkimistä, yhdessäoloa ja rauhoittumista.
Meille jokainen lapsi on erityinen ja tärkeä, niinpä lapsilähtöisyys ohjaa lastenohjaajien toimintaa. Lastenohjaajat miettivät asioita lapsen kehitystasosta ja -vaiheista käsin ja soveltavat toiminnassaan eri varhaiskasvatuksen menetelmiä.

Päiväkerho on seurakunnan 2-5–vuotiaille järjestämää toimintaa ja kerhoja kokoontuu useita eri puolella Sastamalaa.
Kerhoista, joissa ikäraja on 3 vuotta, kerhopaikan voi saada sinä vuonna kun lapsi täyttää 3 vuotta.
Kerhot, joissa ikäraja on 2 vuotta, lapsen tulee olla 2-vuotias kerhopaikan saadakseen.

Vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella Outi-Tuulia Haavistolta p. 050-3149061

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin tästä linkistä.

Päiväkerhohuoneen tyhjät penkit odottavat lapsia.

SASTAMALAN SEURAKUNNAN PÄIVÄKERHOT 2021-2022

Vammalan seurakuntatalo (Asemakatu 6)

2-vuotiaat maanantai klo 9.30-11

3-vuotiaat keskiviikko klo 9.30-11.30

4-vuotiaat torstai klo 13-15.30

5-vuotiaat maanantai klo 13-15.30

Musakerho 3-5 vuotiaille, tiistai klo 13-14.30

Keikyän seurakuntatalo (Pehulankaari 6)

maanantai klo 9-11.30

Kiikan seurakuntatalo (Länsitie 3)

maanantai klo 13-15.30

Mouhijärven seurakuntatalo (Kinkerikuja 2)

tiistai klo 9.30-11.30 -Ryhmä on täynnä, voit kysyä vapautuvia paikkoja!

Karkun seurakuntatalo (Passinmäentie 14)

perjantai klo 9.30-11.30

Kiikoisten seurakuntatalo (Kiikostentie 292)

torstai klo 9.30-11.30

Syksyn kerhot alkavat syyskuussa 2021, viikolla 35.

Facebook-sivuiltamme (Sastamalan seurakunnan varhaiskasvatus) ja YouTube-kanavaltamme löydät keväällä julkaistuja hartauksia, musahetkiä ja askarteluvinkkejä. Siellä julkaisemme myös ajankohtaista tietoa mahdollisista tempauksista tai toiminnasta, jota toteutamme. Sivut ovat julkisia ja näkyvät niillekin, jotka eivät ole kirjautuneena palveluun.
Toimintaan saattaa vaikuttaa äkillisestikin paikallinen korona-tilanne, seuraathan siis ilmoitteluamme facebookissa!