Nuoret aikuiset

Jos nuorten jutut eivät enää aina nappaa mutta aikuisille suunnattu tarjontakaan ei vielä tunnu omalta - tule mukaan nuorten aikuisten suhinoihin!

Kätköpaikka remastered eli ilta nuorekkaille aikuisille on kokoontumut n. kerran kuussa lauantai-iltana. Illoissa on juteltu, vaihdettu kuulumisia, kahviteltu, laulettu ja hiljennytty myös Raamatun tekstin/ tekstien äärelle. Iltojen jatko on mietinnän alla.

Saranan (Sastamalan seurakunnan nuoret aikuiset) kanssa on tarkoitus järkkäillä aika ajoin yhteistä tapahtumaa. Helatorstaina suunnataan Ritajärvelle. Myös kesälle on pieniä suunnitelmia...

Kerran kuussa perjantaisin on erityisesti nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu perjantaimessu Vammalan srk-talon yläkerrassa, käynti pääovesta. Jatkot Nuakkarilla, srk-talon alakerrassa. Nämä jatkuvat taasen syksymmällä.

Ajantasaisinta tietoa näistä ja muusta nuorten aikuisten toiminnasta saat parhaiten Ma(a)rialta, yhteystiedot alempana. Lisäksi kannattaa seurata Instagramissa: maaria_nto. Alempaa löydät myös tulevien tapahtumien kalenterilistauksen. Erikseen saatamme myös nostaa tälle palstalle joitakin erityisempiäkin tapahtumiamme niiden tullessa ajankohtaisiksi - kannattaa siis säännöllisesti tutkia tätä sivua nähdäkseen, missä nuoret aikuiset seuraavaksi kokoontuvat!

Yhteislähtö klo 10.30 omin autoin Vlan srk-talolta.
Sään mukainen varustus ja retkieväät mukaan.
Yhteislähtö klo 10.30 omin autoin Vlan srk-talolta. Sään mukainen varustus ja retkieväät mukaan.
Hämärän huoneen lattialla makaava puinen risti, jonka päällä on palavia kynttilöitä.