Leirit ja retket kouluikäisille

Tälle sivulle tulee ilmoituksia seurakunnan kouluikäisille suunnatuista retkistä ja leireistä, kun ne tulevat ajankohtaisiksi. Tarkkaile tätä sivua ja kysy lisää nuorisotyönohjaajilta! Nuorisotyönohjaajien yhteystiedot löydät tästä linkistä tai tältä sivulta alempana.

Leirit ja leiripäivät Houhajärven Leirimajalla (Kangastie 275)

Ma 15.6. ja ti 16.6.
Leiripäivät 6.-8-v. tytöille ja pojille Ohj. Salme Kuukka

Ke 17.6. ja to 18.6.
Leiripäivät pojille Ohj. Teemu Tamminen ja Tarmo Marjamäki

Ma 22.– ke 24.6.
Tyttöleiri 9-10 v.  Ohj. Salme Kuukka

To 25.-pe 26.6.
Tyttöleiri 7-9 v. Ohj. Salme Kuukka (Ekaluokan käynneille tytöille.)

Ma 29.6.-ke 1.7.
Tyttöleiri yli 11 v.  Ohj. Salme Kuukka

To 2.-la 4.7.
Taideleiri, tytöille ja pojille yhteistyössä MLL:n kanssa. Ohj. Rauni Rantakytö

La 15.8.
Ekaluokkalaisten ja kotiväen leiripäivä Houhajärven leirimaja klo 11-16. Ohj. Salme Kuukka.
Ohjelmaa vanhemmille ja lapsille erikseen. Aiheena: Minä ekaluokkalainen: mukana opettaja Olli Kärki. Sauna lämpiää, uintia, letunpaistoa yms.Ruokamaksu aikuisilta 5 €. Ilmoittautumiset ma 12.8. mennessä tästä linkistä tai Salme Kuukalle p. 050 314 9081.

Su 30.8.
Koko perheen kalastus- ja melontailtapäivä Houhajärven leirimajalla klo 16-19.

Kirkkohetki, kanootit ja vene käytössä, urheilukalastajat opastavat onginnassa, puhallustikat, tule kokeilemaan! Sauna lämpiää, letunpaistoa.
Tervetuloa lapset, nuoret, koko perhe!

LEIRIKIVAA LEIRIAHOLLA (HALMEENTIE 26)

Ma 22.– ti 23.6.
Sekaleiri
tytöille ja pojille 7-9 v.
Ohj. Rauni Rantakytö

Ke 24.– to 25.6.
Sekaleiri
tytöille ja pojille yli 9 v.
Ohj. Rauni Rantakytö

Pe 26.– su 28.6.
Poikaleiri  Ohj. Teemu Tamminen

Ti 21.- to 23.6.
Loiskis-leiri Loimaalla
, yöpyminen teltoissa.
8.-14 v. tytöille ja pojille. Os.maksu 50 €. Ohj. Teemu Tamminen

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 7 päivää ennen leirin alkua. Jos sähköinen ilmoittautuminen ei ole mahdollista, ota yhteys leirin ohjaajaan. Ennen leirin alkua kotiin lähetetään leirikirje. Leirien osallistumismaksu on 11 € / leiripäivä ja sisaralennus yöleireillä 5 euroa. Perheen taloudellisesta tilanteesta johtuen voi anoa maksuvapautusta leirimaksuista. Ota yhteyttä leirin vetäjään ennen leirin alkua. Leirit alkavat klo 10 ja päättyvät klo 14, ellei toisin mainita.

LEIRIPÄIVÄ PÄÄJÄRVELLÄ 16.6.

Yhteistyössä kaupungin nuorisopalveluiden kanssa. Ilmoittautumiset www.sastamalannuoret.fi

Ilmoittautumiset 1.6. mennessä. Ohj. Teemu Tamminen.

TÄRKEÄÄ

Leirille ei voi osallistua nuhaisena, jos tilanne on epävarma, toivotaan terveydenhuollon arviota osallistumisesta.

Koronatilanne voi aiheuttaa muutoksia leiriaikatauluihin ja myös siihen voidaanko leirillä yöpyä.

Varhaisnuorten leirit
Kuva Sanna Krook, Kirkon kuvapankki.